top of page
53388379001_af020827d6_o.jpg

Boka din vistelse

Mundekulla Ekolodge

Välkommen till Mundekulla Ecolodge - en harmonisk reträtt på 70 hektar skog, sjö, äng och trädgård. Med olika boendemöjligheter, från den hisnande EkoTornet högt ovan marken till moderna stugor, vikingastugor och olika hotellrum, erbjuder vi en unik vistelse för varje gäst.

Mundekullas natursköna omgivningar bjuder in till avkoppling och eftertanke. Utforska våra många vandringsleder, unna dig en stunds avkoppling i vår vedeldade bastu, följt av ett uppfriskande dopp i vår damm eller varför inte njuta av en avslappnad stund i vår vedeldade badtunna?

Upptäck vår ekologiska trädgård, som inte bara förser vår restaurang med färska råvaror utan också erbjuder en plats att utforska. Gör en rundtur på egen hand eller låt vår trädgårdsmästare, Elin, guida dig genom skogsträdgården. Turer kan bokas i receptionen.

För att göra din vistelse ännu bekvämare erbjuder vi möjligheten att förbeställa en frukostkorg som levereras direkt till ditt rum eller en fullpackad picknickkorg till lunch, komplett med servis och en rödrutig filt! Se till att meddela oss i förväg för att säkerställa en smidig leverans av korgen. Håll dig uppdaterad om våra restaurang- och caféöppettider genom våra sociala medier, där vi regelbundet delar med oss av de senaste nyheterna och händelserna.

Och kom ihåg, om du har några frågor eller vill veta mer om vår fridfulla oas mitt i skogen, är du självklart alltid välkommen att ringa oss. Vi ser fram emot att ge dig en minnesvärd upplevelse på Mundekulla Ecolodge!

ALTERNATIV FÖR BOENDE