top of page

Var värd för ditt evenemang, konferens eller festival

I Mundekulla tror vi att framsteg och koppling kan ske genom fokus på självförbättring, akademiskt intresse eller organisationsutveckling. Alla tre är lika viktiga för att stödja ett hälsosamt samhälle och en hållbar miljö. Mundekulla uppmuntrar likaså dessa aspekter och välkomnar grupper.

Under mer än två decennier växte Mundekulla till att vara en plats som ger arrangörer, och de grupper de engagerar, en unik atmosfär och omtänksamt stöd, oavsett vad de strävar efter att uppnå. Vi vill vara den naturliga plats där du ser tillväxt i dina grupper ske, oavsett om det kommer som en festival, retreat, konferens, workshop eller privat evenemang. Mundekulla är platsen där dina idéer kan växa rötter. Det är den naturliga platsen att gå till för stunder som betyder något.

För att starta din resa som evenemangsplanerare kommer vårt konferensteam att guida dig i att bygga upp din upplevelse, och alltid hålla ditt önskade resultat i sikte. Vad är det du vill uppnå? Vilket sinnestillstånd skulle du hoppas kunna antända i din grupp? Vilken kommer att vara den mest påverkande ramen kring den inspiration du och dina workshopledare kommer att ge?

Vänligen kontakta vårt evenemangsteam för att diskutera dina specifika behov och börja skapa idéer om din skräddarsydda sammankomst. Vi guidar dig gärna i utvecklande ögonblick som betyder något.

Den "hemliga ingrediensen" i varje evenemang är kombinationen av de detaljer som stöder din unika idé och stil.

Det görs sällan med ett mötesrum och en projektor. Naturligtvis kan du också lita på dessa standardfunktioner.

Utbudet av möjligheter i Mundekulla är stort. Vi skulle alltid börja med naturen och vad naturen ger som underlag. Mångfalden av konferens- och möteslokaler i kombination med otaliga möjligheter att uppleva omgivningarna, trädgårdarna, simbassängen och basturna, rekreationsutrymmen och ett autentiskt matkoncept kan bidra till en unik inramning för ditt evenemang. Jo, vi har också fina och funktionella gästrum, samtidigt som det var medvetet att inte utrusta dem med TV-apparater.

Vårt nätverk av uppträdande artister och tränare, brasor och guidade promenader tidigt på morgonen kan sammanfatta vad som kan bli ihågkommet som en unik upplevelse.

SAMLINGSLOKALER

Kliv in i detta rymliga konferensrum på 240 kvm för alla ändamål. Nödvändig utrustning finns tillgänglig på begäran:

- Bord och stolar, whiteboards, projektor

- Sittplatser för upp till 120 personer, scen, mikrofoner, musiksystem, dynamik, disco-ljus

- yogamattor, filtar, kuddar, meditationsstolar, etc.  (Trägolv kan täckas av mjuka pusselmattor för aktiviteter som acro yoga eller lek fighting)

- Bröllop och liknande evenemang

Naturum: En storslagen vidd