top of page

Bokningsvillkor

Dessa regler gäller för evenemang som arrangeras av Mundekulla. För evenemang som inte arrangeras av Mundekulla (externa arrangörer) gäller de bokningsregler som anges av arrangören i fråga.

Avbokningspolicy för egna evenemang

 

Vid avbokning gäller följande avgifter:

  • Mer än två veckor före evenemanget: 1000 SEK per vuxen deltagare och 600 SEK per deltagare i åldern 4-14 år, med en maxgräns på 2000 SEK per bokning/familj.

  • Mindre än två veckor före evenemanget: Avbokningsavgiften motsvarar hela betalda beloppet. Vid uppvisande av läkarintyg är avgiften 1000 SEK per vuxen och 600 SEK per deltagare i åldern 4-14 år, med en maxgräns på 2000 SEK per bokning/familj.

Om du inte kan delta kan du överföra din plats till en annan person med Mundekullas godkännande. Om Mundekulla måste ställa in evenemanget meddelas detta senast en månad före kursen, och hela deltagaravgiften återbetalas. Ingen ersättning för resekostnader ges.

Här är lite allmän information som rekommenderas att läsa innan ankomst:

Maten: Vi serverar klimatsmart, näringsrik, god och omsorgsfullt tillagad vegansk och vegetarisk mat som delvis kommer från vår egen permakulturträdgård. Vi erbjuder även mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan tyvärr inte tillgodose tillfälliga dieter.

Boende: Mundekulla erbjuder ett brett spektrum av boendealternativ, allt från moderna rymliga rum i Ecotower, bekväma och minimalistiska rum i konferenscenter till sängar på mysigt loft. Till vissa evenemang kan du komma med eget tält och använda våra duschar/toaletter. För att hålla nere priset inbjuder vi dig att ta med egna sängkläder och handduk, annars kan du hyra sängkläder från Mundekulla till en kostnad av 150 kr per set.

Städning: Vid utvalda evenemang ansvarar deltagarna för att städa sina rum efter avslutad kurs. Städning kan köpas till på plats för 300 kr. På de flesta kurser hjälper vi till med diskning, ca 20-30 minuter per person och dag.

Kläder: Ta gärna med mjuka, bekväma kläder, inneskor (särskilt under vintern) och klädsel som lämpar sig för naturvandringar.

Tillgänglighet: Flera samlingsrum, inklusive restaurangen och vår största möteslokal, finns på första våningen. Vissa aktivitetsrum finns på andra våningen med trappor, men det finns hiss till en av de större. Vi har flera rullstolsanpassade toaletter/duschar. För ytterligare frågor, vänligen kontakta oss på info@mundekulla.se, så ger vi mer information.

Hittegods: Föremål glöms ibland kvar på Mundekulla. Har du glömt något kan vi skicka det till dig, men det innebär en del extra arbete, så vi tar ut en grundavgift på 100 kr plus porto.

Husdjur: Vi älskar djur, men för allergikers skull är husdjur inte tillåtna på Mundekulla. Det finns dock ett hundhotell som ligger 7 km bort.

Internet: Vi erbjuder gratis Wi-Fi för våra gäster.

bottom of page