top of page

KONTAKTA OSS

FÖRFRÅGNINGAR OCH BOKNINGAR

Screenshot 2024-02-27 085148.png

Kontakta oss

VÅRT TEAM

Kontakta oss

Carl-Johan Lindblom

Mundekulla Manager

Efter många års arbete för internationella hotellkedjor bestämde sig Carl-Johan för att han hade fått nog. Han sa upp sig, köpte en segelbåt och tillbringade fyra år med att segla jorden runt. Efter att ha förverkligat denna dröm längtade Carl-Johan efter skogen, och vilken plats kunde vara bättre än Mundekulla.

Elin Nordenberg

Trädgårdsledare

Elin har en bakgrund inom ekologiskt jordbruk och livsmedelsskogsbruk. Hon har en djup passion för naturen, skogen och vår kontakt med alla levande varelser. På Mundekulla ägnar sig Elin åt landskapsarkitektur, agroskogsbruk/matskogsbruk och grönsaksodling.

Christine Nowak

Projektportföljledare

​Christine har lång erfarenhet av olika hotellkoncept, klassisk gastronomi och eventtjänster. Med en passion för att förena människor värdesätter hon naturen och är engagerad i unika projekt som prioriterar tillgänglighet, resursbevarande och samarbete. På Mundekulla organiserar och övervakar hon interna evenemang.

Brittany Larsson

Gästupplevelseledare

Brittany har en mängd erfarenhet av gästfrihet från USA och har en kandidatexamen i geoturism och hållbarhet. Som ledare för hotellteamet övervakar hon förberedelser av lokaler och fastigheter, engagerar kunder genom olika kanaler, hanterar bokningssystem, hanterar avtalsskrivning och säkerställer en sömlös och miljömedveten vistelse på Mundekulla.

Frederick Nowak

Healthy Foods Leader

Frederick has gathered experience in various kitchens, ranging from 4-star hotels in Switzerland and Germany to a Michelin-starred restaurant and various large-scale kitchens. He loves to indulge in resource-conscious, fresh, colorful, and sustainable cooking. With his comprehensive expertise, he is shaping the next chapter in Mundekulla's vegetarian cuisine.

Victor Karlsson

Anläggnings- och skogschef

​Victor kommer från en bakgrund inom skogsbranschen, med utbildning inom skogsbruk och skogsplantering. Han har ett stort intresse för hållbart skogsbruk och på Mundekulla ansvarar han för att vårda byggnader, infrastruktur och skogen.

Romain Perchat

Volunteering & Projects Coordinator

​Romain anlände först till Mundekulla som volontär efter år av resor och volontärarbete i hållbara jordbruksprojekt. Efter en sju månader lång fördjupning i permakultur, entreprenörskap och personlig utveckling, gick han med i kärnteamet som ESC-projektkoordinator, samtidigt som han hjälpte till med trädgårdsskötsel, underhåll och installation av evenemangsutrymmen.

Galina Studer

Styrelsens ordförande

Galina har över 30 års erfarenhet av att fungera som chef för multinationella företag, där hon framgångsrikt utvecklade och implementerade operativa rutiner för att uppnå förändrings- och transformationsmål. Som representant för aktieägarens familj är Galina ansvarig för den strategiska utvecklingen.

HUR KOMMER DU TILL MUNDEKULLA

Mundekulla Retreatcenter 361 95 Långasjö - Sverige
Telefon: +46735038919
Maila: info@mundekulla.se

ANKOMST MED FLYG OCH TÅG
Mundekulla ligger mindre än timmar från Köpenhamns internationella flygplats (CPH / Kastrup). Därifrån åker du direkt med tåg till Emmaboda. Skulle du vilja flyga till Stockholm (ARN / Arlanda) eller Göteborg finns det naturligtvis även tågförbindelser. Se även säsongsbetonade flygtider till de regionala flygplatserna Växjö och Kalmar.
Hitta och boka den mest bekväma pubtrafiköverföringen från var som helst i Sverige till Emmaboda på Boka, sök och jämför tåg, bussar, flyg och färjor - Omio .
Från Emmaboda tar det 10 minuter med taxi till Mundekulla EcoLodge & Konferenscenter (Ben's Taxi +46 (0) 480-66555 – ca 350 kr per bil. Kom ihåg att boka minst 3 dagar innan, gärna 1 vecka innan för att säkerställa tillgänglighet ).

ANKOMST MED BIL
Mundekulla ligger 3 timmars bilresa från Köpenhamn och Göteborg, 4,5 timmar från Stockholm. Din GPS eller GoogleMaps guidar dig till "Mundekulla Retreat Center".
Några av våra internationella gäster från Norge, Danmark, Polen, Nederländerna eller norra Tyskland valde att anlända med bil. Detta är självklart helt okej eftersom vi har en bilparkering på plats. Du är också välkommen att komma med din husbil, samtidigt som vi ber dig observera att vi varken har gråvatten eller toaletter på plats. För dem som kommer med en elbil ber vi dig att antingen kontrollera tillgängligheten av dedikerade laddstationer i de närliggande städerna eller att lita på vår "ärlighetsladdning" ... som kan vara långsam men ger dig vad du behöver för att komma till nästa laddning station.

ADRESS

bottom of page