top of page

Iscensätt ditt kreativa sabbatsår

Det finns ansträngningar i livet som kräver en förändring i miljön och som drar nytta av all den energi som naturen kan ge. Kreativitet och rekreationsbehov kräver den typen av energi och lugn. Det är då Mundekulla är som bäst.

Ibland räcker det inte med en vecka eller två. Då och då kommer en månad eller ännu mer att göra magin. Mundekulla är den naturliga platsen att åka och odla på för dig som vill hitta din säsongsbetonade tillflyktsort eller plats att rama in ett kreativt sabbatsår. Vill du skriva din akademiska avhandling eller bok, komponera ett musikstycke, dyka ner i djupt tänkande eller vill återhämta dig helt från några ansträngande tider?

Mundekulla kommer inte bara att ge dig vackert utrymme och funktionellt boende, utan också låta dig observera eller till och med delta i det arbete vi gör i våra trädgårdar och regenerativa projekt.

De olika boendealternativen ingår i självhushåll eller måltider från vårt kök (på begäran). Rummen erbjuder funktionalitet, medan fastigheten Mundekulla erbjuder en mängd olika sätt att återskapa, njuta av en bastu, delta i yogaövningar, fira en fika, delta i stjärnskådning vid den öppna spisen eller hitta tystnaden i helgedomen eller skogskyrkan.

Vänligen kontakta vårt EcoLodge-team för att diskutera dina specifika behov och för att kurera din skräddarsydda sabbatsvistelse och utforska aktiviteter på och utanför boendet.

Kontakt:

Info@mundekulla.se

Tel: +46735038919

bottom of page