top of page

Samla dina vänner och familj

Mundekulla erbjuder en vacker miljö för att ge din familj och vänner en unik upplevelse för stunder som betyder något, med plats för grupper på mellan 2 och 20+ gäster.

Vårt ikoniska EcoTower med utsikt över de småländska skogarna från sin skylounge och utsiktsplattform, till den mysiga "Stuga på kullen", till en mängd olika rumsmiljöer i "Solhuset", "Relaxum" eller andra konferensfaciliteter, kommer att bjuda in till att vara scenen för din vistelse. Vi vet av erfarenhet att även om du väljer att boka ett av våra klassiska rum, kanske du då och då vill utforska några av våra specialerbjudanden, till exempel en natt i de ursprungliga vikingastugorna, en upplevelse som inte bara dina barn kommer att njuta av och minnas, eller en sagokväll i hobbithuset.

Även om sommarsäsongen (april – oktober) anses vara mest attraktiv i södra Sverige och inbjuder till längre vistelser, valde många av våra gäster Mundekulla för hennes vackra inramning för deras familjefester, bröllop och andra viktiga stunder, året runt. Under julhelgen på vintern presenterar sig Mundekulla i sin magiska vita kappa och redo att välkomna dig till dina semestervistelser runt Thanksgiving, jul och nyår.

De olika boendealternativen ingår i självhushåll eller måltider från vårt kök på begäran. Rummen erbjuder funktionalitet, medan fastigheten Mundekulla erbjuder otaliga möjligheter att återskapa i naturen, njuta av en bastu, delta i yogaövningar, fira FIKA, delta i stjärnskådning vid den öppna spisen eller hitta tystnaden i helgedomen eller skogskyrkan.

Kontakta vårt EcoLodge-team för att diskutera din skräddarsydda vistelse.

Kontakt:

Info@mundekulla.se

Tel: +46735038919

bottom of page