top of page

tors 11 juli

|

Mundekulla Retreat Center

Landskap av tillhörighet

Ett gratis deltagande konstevenemang Kursledare: Sandra Geitz & Hanne Pedersen Arrangör: Mundekulla Vänner tillsammans med Erasmus+ Språket engelska

Biljetter finns inte till försäljning
Se andra evenemang
Landskap av tillhörighet
Landskap av tillhörighet

Tid och plats

11 juli 2024 11:00 – 18:00

Mundekulla Retreat Center, Mundekulla 101, 361 95 Långasjö, Sweden

Om evenemanget

Som ett resultat av en 10-dagars Erasmus+-utbildning, bjuder vi in ​​dig att ge dig in i tillhörighetens landskap och gå med oss ​​på en hel dag med deltagande konst!


Vad är tillhörighet? Hur upplever vi tillhörighet? Hur kan vi hitta en djupare känsla av tillhörighet i en splittrad värld? Hur kan konst, förkroppsligande och naturanknytning vara en del av en sådan resa?


Det här är några av frågorna som vi kommer att undersöka genom denna 10 dagars utbildning, som nu avslutas med detta performativa evenemang, där DU är inbjuden att ta del av utforskandet och samtalet.


För att läsa mer om utbildningen och oss, besök gärna: https://www.momoakademiet.com/be+


OM DAGEN

Du kommer att få möjlighet att utforska genom olika medier av konst, rörelse, målande skrivande etc. och även vara deltagare i mänskliga och platsspecifika performativa upplevelser i naturen runt Mundekulla - där deltagaren från utbildningen delar med sig av sina skapelser, frågor, fynd och utforskningar de gjort under veckan.


Vi tror att mänskligheten formas kring de berättelser vi delar och berättar - de väver oss samman - och att konst kan beröra våra hjärtan, ta oss till nya platser och upptäcka oss själva som en del av något större. Vi vill skriva berättelsen om tillhörighet, på ett så färgstarkt och mångsidigt sätt som möjligt och bjuda in dig i dessa landskap av mystik, lek, kreativitet och skönhet.

Du kommer som du är - ingen tidigare konsterfarenhet överhuvudtaget behövs!


Tider

11.00 - 11.30 Välkommen och invigning

11.30 - 13.00 Deltagande konstupplevelser

13.00 - 14.00 Lunch

14.00 - 16.00 Deltagande Konstupplevelser

16.00 - 16.30 Fika

16.30 - 18.00 Ett kreativt samtal om tillhörighet


Språk: engelskaKURSLEDARE


SANDRA GEITZ

Sandra Geitz (35) är grundaren av Living Inquiry, där hon arbetar som coach med individuella sessioner, facilitator för grupper och projektledare för upplevelsebaserad utbildning. Hon studerar för närvarande Somatic Experience och har en bakgrund inom kreativt skrivande, dans, Zen Coaching och Family Constellation.


Hon har de senaste tre åren arbetat som projektledare för ett ungdomsvolontärprogram i Sustainable Living i Mundekulla, där hon även anordnat en Embodiment Festival med över 20+ Workshop Leaders. Hennes kompetensområden är inom Coaching, Kreativa processer, Group Facilitation och Embodiment. I sitt arbete brinner hon för kollektivt lärande, närvarobaserat ledarskap och att koppla ihop olika förhållningssätt till en helhet.


HANNE PEDERSEN

Hanne Pedersen (45) har en bakgrund från performanceteater, Creative Somatic Movement och Zen Coaching,

Hennes kompetensområden och utbildning är inom medvetenhetsbaserade praktiker, kreativ somatisk rörelse, coaching och kommunikation. Hennes utbildning är från Cantabile 2 School of Stage Arts (2003) och University of Central Lancashire MA Dance and Somatic Wellbeing (2016). Hon är också Senior Coach och lärare i Zen Coaching. (Sedan 2008)


Hanne faciliterar kreativa processer för självupptäckt och kollektiv återkoppling, driver MOMO AKADEMIET - för Interbeing, online och i en studio utanför Oslo, och har lång erfarenhet av att designa, underlätta och styra kreativa processer.


Mundekulla Vänner

Mundekulla Vänner är en ideell förening med kärnvärden ekologi, fred, kultur och hållbarhet sedan starten 2004. Föreningens verksamhet är öppen för alla åldrar och bakgrunder, men har i lag ett stort fokus på aktiviteter för barn och unga.


Kontakt

För frågor: geitz.sandra@gmail.com


Pris: Dagen är gratis, du betalar endast för lunch 195 kr

Du får chansen att prova Mundekullas utsökta mat - ekologiskt odlad, mycket direkt från trädgården!


Bokning: Det finns ett begränsat antal platser! Fyll i formuläret nedan och betala för din lunch för att säkra din plats. Detta återbetalas inte om du inte kan gå med.


Varmt välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page