top of page
Leaf
Leaf

Mundekullafestivalen
Workshopledare 2022

Malin-berghagen-foto-Katarina-di-leva.jpg

Malin Berghagen
Föreläsning och yoga 

Malin Berghagen började sin yrkeskarriär som skådespelerska men har sedan hon var liten varit intresserad av hälsa och personlig utveckling. Hon arbetar som yogainspiratör sedan 1998 och håller kurser och föreläsningar över hela världen med fokus på inre frid. Hon har även skrivit sex böcker var av fyra om yoga och livslust. 2020 kom hennes bok “Frihet, att leva sin längtan” som handlar om det egna mötet med sig själv, att bli fri sina egna begränsningar och mönster. Att ställa sig frågan är medkänsla något som bara gäller då det passar våra egna behov eller är det i alla lägen? Hon frågar sig själv: “Vem är jag och vem vill jag vara?“. Hon brinner för personlig utveckling och den inre resan och lever efter devisen “Om var och en strävar efter inre harmoni och att må bra kommer även världen må bättre." Malin inleder festivalen på temat ”Mother I feel you” samt erbjuder yoga morgonen därpå samt en föreläsning på temat ”Jivamukti i detta liv” där hon bl.a. berör hur vi kan leva med ett friare förhållningsätt till oss själva och livet.

Olle-Carlsson-Foto-Karl-Nordlund.jpg

Olle Carlsson
Andakt, föreläsning 

Präst, föreläsare, författare och social entreprenör som prästvigdes i Svenska kyrkan 1980 och sedan dess varit verksam som komminister i Kista församling, Fryshuset, Allhelgonakyrkan och 2009-2019 som kyrkoherde i Katarina församling. Olle har tidigare varit verksam som chef, etisk rådgivare och behandlare på Alfastiftelsen, Provita och Ersta.

 

Han har bl.a. gett ut böckerna Kristendom för ateister, Just idag, Livsstegen, Kallad – kamp och kärlek och nu senast "Om tröst, hopp och livsmod". Olle driver för närvarande Kontempel i Stockholm samt erbjuder dagliga andakter och reflektioner på Facebook. Läs mer här

Olle erbjuder en föreläsning på temat ”Hopp och livsmod" samt en öppen samling (modern andakt) där alla välkomnas oavsett trosåskådning.

Peter_Elmberg.jpg

Peter Elmberg
Konserter, föreläsning, morgonsamling 

Peter startade Mundekulla tillsammans med Anne Solveig 1998 efter att ha läst Indianhistoria i USA 1996 och flyttat till en stuga på 10 kvm i Mundekulla för självvald ensamhet. Han inleder festivalen med en konsert på temat ”Sånger i samtiden” som knyter an till festivalens tema ”Unity in Diversity” och vi får även höra några tonsatta fredsböner från olika traditioner. Under torsdagen gör han en sångworkshop och föreläsning tillsammans med Anders Nyberg då de berättar om sin sångvandring från Trondheim till Köpenhamn 2012. Anders Nyberg har bl.a. gjort kör arr till många av Mundekulla sångerna vilket vi får ett smakprov på. Peter framför även en konsert vid namn "En son och en moder" med låtar skrivna till minnet av hans mamma Irene som varit en stor förebild för honom. Han leder även morgonsamlingarna och bär det övergripande ansvaret över festivalen och Mundekulla. Festivalen avslutas med föreläsningen ”7 generationer” om sina 25 år i Mundekulla och tankarna om Mundekullas historia, nutid och framtid som nu letar en ny ägare.

Ann Sjöling-1.jpg

Ann Sjöling
Frigörande dans

Ann är utbildad Frigörande danslärare av Anne Grundel (Frigörande dans akademin) som årligen erbjuder en sommarkurs på Mundekulla. Ann älskar dansens uttryck och hur den tenderar att göra oss människor mer öppna och fria. Under festivalen leder hon frigörande dans, från det lugna till det vilda – dansa fritt till härlig musik! 


Ann slutade sin anställning på Mundekulla vid årsskiftet 2020/2021 p.g.a. Corona. Därför är vi extra glada att vi få njuta av Anns dans och närvaro på festivalen efter närmare 8 års trogen tjänst i receptionen på Mundekulla där hon uppskattats mycket av såväl arbetsgruppen som våra gäster.

magnus-bengtsson.jpg

Magnus Bengtsson
Cirkusskola  (för barn och ungdomar) 

En av festivalens stora hjältar och stora inspiratörer är Magnus Bengtsson som erbjuder Cirkusskola för barn, ungdomar ... och vuxna!


Medan alla vuxna förkovrar sig i allmän klokskap och utvecklande aktiviteter erbjuder Magnus något som kallas för lek, akrobatik, stå på händer, jonglering och annat skoj som de flesta vuxna helt tappat bort på vägen.

 

Dessutom blir det en avslutande uppvisning på söndagen för alla åldrar (små som stora…) Detta är definitivt något av höjdpunkten på festivalen, åtminstone om barnen får välja!  Se klipp

photo credit- Jürgen Weiland.jpg

Nils Kercher (De), Kira Kaipainen & Hale Heikkilä (Fi)
Konsert och workshop 

Vi är glada över att multi-instrumentalisten Nils Kercher och Kira Kaipainen återkommer till årets festival. De gjorde ett bejublat framträdande i fjol som inte lämnade någon oberörd. Nils har låtit sig inspireras av den Västafrikanska musiktraditionen kombinerat med den introspektiva meditativa atmosfären från de nordiska landskapen. Tillsammans med Kira Kaipainen sprider de en djup gåva av poetisk världsmusik varvat med pulserande och expressiva rytmer bestående av balfon och Kora (Afrikansk harpa). Kira´s mjuka röst och berörande texter blandas vackert med Nils´ breda och musikaliska rikedom. Tillsammans skapar de melodier som tar med lyssnaren på en resa som klingar långt efter att musiken slutat att ljuda. Hale Heikkila medverkar på cello, piano och sång. Nils och Kira gör även en dansworkshop till livemusik med temat "African Dance".

"Dense and excitingly varied sound ... virtuoso kora player ... Songs that immediately sweep the listener away. A bridge between cultures" (Deutschland Radio Kultur)  Lyssna här

Jenifer 2.jpg

Jennifer Ferguson (SA)
Konsert och Sacred Song workshop

Jennifer Ferguson är kompositör, sångerska, scenkonstnär och politisk aktivist som är född och uppvuxen i Sydafrika. Med en stark scennärvaro samt engagerande och berörande texter och sånginsatser lämnar hon ingen oberörd. Under apartheid var Ferguson känd för sitt uppenbara stöd för det då förbjudna politiska partiet ANC från scenen i vilket parti hon sedermera blev parlamentsledamot (1993-97) när Nelson Mandela blev president. Hennes engagemang för människors lika värde gjorde att hennes musik blev bannlyst och inte fick framföras på radion under apartheid och vid en konsert släppte statliga agenter ut tårgas på publiken. En bok från 2007 beskrev hennes sånger som "om galenskapen i rasism och krig och vikten av mänsklighet, fred och harmoni” och en annan beskriver att Jennifers musik ger röst åt universums längtan efter att få uttrycka sig. Under festivalen erbjuder Jennifer även en sångworkshop på temat ”Sacred Song circle. Lyssna här >>

1054464_0_massive-vibe-live-at-attic-bar-bristol_1024 300.jpg

Massive Vibe Live! (Uk) 
Konsert  "A magical mystical tour" 

Supersköna och grooviga "Massive Vibe Live" från England kommer till årets festival full av entusiasm och smittande energi! 10-mannabandet som reser världen runt med sina sköna grooves som får såväl myggor som getingar, rådjur, älgar samt inte minst festivalbesökare att "Go bananas" i Mundekullaskogen. Föreställningen är bortom det mesta som skådats tidigare  på Mundekulla med storbildsskärm, rap, dansmusik med upplyftande texter och musik som rör sig över många olika genres med hjälp av instrument som munspel, trombon, saxofon, trumpet, cello, piano, elektroniska beats, rap, sång, dansare och en unik visuell upplevelse. Massive Vibe Live gav en konsert på Mundekulla 2018 som fortfarande vibrerar i takstolarna. Bring it on! Eller som de själva säger "Get ready for a powerful explosion of great cheer and wonder!"  

Se videoklipp >>

IMG_9272_1 mindre.jpg

Jem Fredriksson
Föreläsningar, mindfulnesswalking, meditation, Qi gong

Jem lämnade en juristkarriär i Stockholm för att leva som munk i 18 år (2002-2020) i Plum Village  i Frankrike och i Kalifornien. Jem har varit Dharmalärare sedan 2010 och Zenmästaren och fredsaktivisten Thich Nhat Hahn är hans lärare. Under sina år som munk har han träffat och undervisat tusentals medmänniskor som sökt utveckling och guidning i sina liv och inre resor. Hösten 2018 drabbades Jem själv av en stor livsprövning när han diagnostiserades med cancer. Händelsen fick honom att söka sig tillbaka till sina rötter och sedan 2020 har JEM lämnat livet som munk och är bosatt i Sverige. Han har fortsatt att viga sitt liv åt att verka som Dharmalärare och har nyligen utbildat sig till qigonglärare. Under festivalen delar han med sig tankar och livsvisdomar från sin livsresa samt erbjuder meditation, mindfulnesswalking och Qi gong. Under senaste året har han hållit både fysiska och livestreamade retreater på Mundekulla och en ny väntar i höst den 27-30 okt. Läs mer här.

Emma Dinmali.jpg

Emma Dinmali Holmlund
EFT tapping, TRE och Modet att möta Kärleken

Emma Dinmali Holmlund gick Osho terapeututbildning i Pune, Indien 2002 och i Familjekonstellationer 2003. Hon är även utbildad i EFT tapping (Emotional Freedom Techniques) och på festivalen håller Emma en workshop där du får testa denna teknik. Genom att knacka på meridianpunkter lugnar man nervsystemet och det blir möjligt att bearbeta och se minnen, tankar och känslor ur ett nytt perspektiv. Hon kommer även att lära ut TRE (Tension & Trauma Release Exercises) där du får göra några fysiska övningar som aktiverar kroppens egen mekanism att förlösa stress från kropp och nervsystem. Du kan fortsätta att göra TRE hemma för att få mer lugn, mer energi och större tolerans i vardagen. Tillsammans med sin kärlek Jem kommer Emma även att ha en workshop i ”Modet att möta Kärleken” där vi utforskar hur vi upplever kärlek i våra liv och vad som möjligen hindrar oss att uppleva kärlek. Emma är även med i teamet som arrangerar festivalen.

Jan Eric Ström.jpg

Jan Eric Ström
Konserter, morgonsamling 

Jan Eric är en multimusiker som förgyllt många festivaler på Mundekulla genom åren genom egna verk samt som komp artist till andra musiker. Han framför både egen musik samt medverkar på morgonsamlingarna med Peter Elmberg. Sedan utbildningen på musikhögskolan har Jan Eric varit gitarrlärare bland annat på Hässleholms kulturskola.

 

Jan Eric har även kompat och turnerat med många andra musiker både i Sverige, Europa och Indien, däribland Kevin James vars skiva Only One han även medverkar på. Jan Eric har även arbetat en hel del med teater men numera ägnar han sig mest åt sina tre ”M” nämligen Musik, måleri och meditation. Det går inte att låta bli att bli berörd när Jan Eric tar ton.

Lars-Magnus.jpg

Lars-Magnus Österberg
Morgonsamling, konsert, kompmusiker

Lars-Magnus Österberg är pianist och klaviaturspelare från Göteborg och en av festivalens återkommande musiker och en del av husbandet. I en konsert tillsammans med Jan Eric Ström framför han bl.a. egna kompositioner, nära och meditativt. Lyssna, vila och sjung med. Lars-Magnus medverkar också som musiker till olika artister under festivalen samt morgonsamlingarna, Mundekullas ”Sunday Summit” samt med Peter Elmberg.

 

Lars-Magnus har arbetat på musiklinje på folkhögskola under 25 år och han har numera en musikertjänst i Högsbo församling, Göteborg och frilansar också i regionen. Hans CD ”Piano Songs” hade nyligen digital nypremiär. Lyssna här

DSCF3640.jpg

Sandra Geitz
Embodied Creative Writing Exploration  

Sandra flyttade till Mundekulla i januari 2021 och driver Mundekullas Europeiska volontärprojektet samt är styrelsemedlem i Mundekulla Vänner Ideella förening, där hon arbetar för att starta upp utbildningsprojekt för ungdomsarbetare. Utöver detta arbetar hon med Zen Coaching, i form av individuella sessioner, workshops och mediationssessioner samt frigörande dans och rörelse.

Hon kommer under festivalen erbjuda en ”Embodied Creative writing Exploration” för kvinnor. Det kommer vara en guidad resa in i kroppen, ett möte med naturen och källan av vår receptivitet för att uttrycka oss i skrift därifrån. Det går även bra att boka sessioner med Sandra på plats. Läs mer här

 

Mundekulla ideella förening erbjuder samtal, utbyte av idéer, mänskliga möten och en walking meditation i Skogsträdgården.

Tomas med Gitarr.jpg

Tomas Rasmussen
Konsert

Tomas Rasmussen är en självlärd gitarrist från Ronneby som ägnade en stor del av ungdomsåren med sin sexsträngade vän vid sin sida. Den hjälpte honom genom utmaningar och drömmen om att få ägna sig fullt ut åt musiken växte sig allt starkare när han lärde sig riff från favoritartisterna på 80- och 90-talet. Under en period bodde han i London och satsade på rockbandet ”Head” och gjorde några unika inspelningar och framföranden.

 

Gitarrtekniken och musikaliteten finns kvar och det ska bli kul att få återse Tomas på scenen, denna gången tillsammans med tvillingsystern Anna Rasmussen på sång då vi bl a får lyssna till och sjunga med på Plum Village-låtar inspirerade av den Vietnamesiska Buddhistmunken Thich Nhat Hanh. 

Satyadev-Barman.jpg

Satyadev
Konsert och föreläsning

Satyadev kommer ursprungligen från Calcutta (Indien) men bor i Danmark med sin fru och barn. Hans musik och mantrasånger går under benämningen Bhakti yoga  (hängivelsens musik). Syftet med Mantrasånger är att frigöra sinnet från vårt konstanta behov av sinnesintryck och istället föra fokuset mot den naturliga vilan och harmonin inombords.

 

Satyadev är en karismatisk artist som har en förmåga att skapa en känsla av frid och glädje bland sina åhörare med hans vackra musik kopplat till kloka insikter och tankar som förmedlas mellan sångerna, vilket stärks av hans vackra gitarrspel och goda humor. Satyadev erbjuder även en föreläsning på lördag förmiddag på temat ”Seeking the seeker”.

Lyssna till Satyadev här

Lucy 2.jpeg

Lucy Ashley (Eng)
Yoga   

När hon kom i kontakt med yogan för åtskilliga år sedan kom det att innebära en vändpunkt i livet och den har inneburit mycket lärande och nya erfarenheter sedan dess och ett liv närmare den egna kärnan.


Under festivalen erbjuder hon Vinyasa yoga som passar både för de som gjort yoga sedan länge samt de som är nybörjare. Alla kan utgå från sina egna förutsättningar. Hon är även praktisk kunnig inom olika områden och en person du kan vända dig till om det är något praktiskt du behöver hjälp med ex för dig som bor i rum där något behöver fixas.

”Yoga does not transform the way we see things, it transforms the person who sees.” — B.K.S. Iyengar 

Patrik B.jpg

Patrik Bonnier 
Öppen Scen

Patrik är mannen med det stora leendet som arbetar i Mundekulla för andra sommaren och är dessutom elektriker och en händig person som du kan be om hjälp om något strular.  Han är även en duktig musiker och sångare som i Mundekulla-sammanhang går under namnet "Trubaduren från Trollhättan". 

Patrik håller i den öppna scenen så om du vill framföra ett alster i form av en sång, dikt, berättelse, dans eller nåt annat trix, så ska du be att Patrik skriver upp ditt namn på sin lista inför en av festivalens höjdpunkter. Vår förhoppning är att alla som vill ska få framföra något alster minst en gång, du har max 4 min på dig för att på så sätt skapa utrymme för alla som vill att vara med. Patrik inleder öppna scenen med att sjunga för egen räkning så håll i hatten för detta är en mas som har röst för två.

Bob_Hansson_F-Thron_Ullberg2.jpg

Bob Hansson
Föreställning och workshop 

Bob Hansson är författare till elva böcker och debuterade 1998 med "Heja Världen". År 2010 mottog han SRs stora novellpris, samma år blev han även utnämnd till Yttrandefrihetens hjälte. Inom svensk poesi pratas det ibland om "ett före och ett efter Bob Hansson", då han var den första poet i sin generation som nådde en bredare publik, inte minst genom sina scen-framträdanden.

 

Troligen har ingen annan svensk poet samarbetat med så många musiker däribland Joakim Thåström, Ola Salo, Fläskkvartetten, The Nomads, Olle Ljungström och Staffan Hellstrand. Han uppförde 2010 monologen "Om lycka" på Dramatens stora scen samt har inte minst medverkat på Mundekulla Musikfestival ett otal gånger!! På festivalen gör han en föreställning på lördagskvällen på temat ”Du är WOW” samt en workshop vid namn ”Att skriva från själen” med lite meditation, lite skrivande och en hel del ”ingen aning” på vanligt Bob Hansson manér.

Anders RGB.jpg

Anders Nyberg
Körworkshop, föreläsning

Anders är en av Sveriges mest uppskattade körledare och hans svenska folkmässa ”Himmelen inom” har sjungit sig in i den Svenska körsjälen. Anders var även kapellmästare för den svenska gruppen Fjedur. Han har studerat kördirigering vid Musikhögskolan i Stockholm för Eric Ericsson och komposition för Bengt Hallberg, men de viktigaste musikaliska influenserna kommer från lokala folkmusiker i Dalarna och sitt andra hemland Sydafrika. Han har gjort körarrangemang till närmare 400 sånger, däribland "Mundekulladanserna" samt hans senaste projekt "A Chorus of Miracles". Han startade även "Sång i Dalgång" på 90-talet då han vandrade med en kör runt Siljan och gav konserter och sedermera "Sång och Gång” på Mundekulla 2007 som avslutades med The Path 2012 tillsammans med Peter då de vandrade 5 månader och gjorde över 20 konserter som fortsatt i Tyskland oh snart blir en bok vilket de berättar om och erbjuder inslag av sång.  Han erbjuder även en sångworkshop samt medverkar på Sunday Summit på sön fm. Läs mer här >>  

121690433_4546429985432274_5064028199568575366_n.jpg

Pernilla Franzén
Embodied Yoga Principles​

Embodied Yoga Principles (EYP) är ett mindfulnessbaserat sätt att utöva yoga där du får djupa insikter om dig själv. Genom olika yogapositioner utforskar vi tillsammans styrkor och svagheter, upptäcker vad vi behöver mer eller mindre av i våra liv samt får kunskap i hur vi kan komma i kontakt med våra egna superkrafter.

 

Vi får också syn på och möjlighet att balansera de maskulina och feminina kvalitéer som vi alla har inom oss, oavsett kön. Kort sagt - EYP är en fantastisk källa till både självkännedom och empowerment, så varmt välkommen att prova på!

Pernilla arbetar även i Mundekullas reception och finns till hands om du har frågor eller behöver hjälp av allehanda slag under din vistelse.

DSCF3827_edited.jpg

Alfonso Calabria
Mundekullas gröna kök

En av huvudpersonerna på festivalen och i Mundekulla i övrigt nuförtiden är onekligen Alfonso Calabria som ”rockar köket” med vackra smaker, leenden, tålamod och håller huvudet kallt i de mest hektiska stunderna. Alfonso har en stor passion för vackra råvaror, säsongsbetonad matlagning och underbara smakgivare från hela världen och maten i Mundekulla lovordas av många deltagare. Tillsammans med våra ESC volontärer med deltagare från Belgien, Luxemburg, Grekland och Sydafrika skapas en trevlig och trygg miljö i matsalen med special mat för barnen.

Mundekullas kokbok finns på Holländska, Engelska och nu även Svenska och har utnämnts till Världens bästa kokbok 2021 enligt den franska organisationen Gourmand cookbook awards.

28716293-ZYDRn.png

"Sunday Summit" 
Andakts- och inspirationsstund 

På Söndag förmiddag bjuder vi för fjärde året in till en vilsam "Andakts- och inspirationsstund" i Mundekullaanda vid namn Sunday Summit.

Vi lyssnar till några av helgens föreläsare och musiker som delar med sig en liten stund var utifrån ett inspirerande tema och vacker sång och musik. Vi stillar oss, sjunger tillsammans och smälter helgens upplevelser och känner in vad vi tar med oss hem. Det blir en fin summering och en ny start på livets fortsättning efter festivalen.

Läs om tidigare års Sunday Summit här

Trädplantering

Plantering av Barnens träd
”It takes a child to raise a village” 

I samband med årets festival kommer barnen att plantera ett träd som en symbol för framtiden, på temat ”It takes a child to raise a village it takes a village to raise a child”. Vi ber därför alla barn att ta med sig en liten flaska med vatten från sin hemort. Detta vatten kommer sedan att blandas med vatten som barn tagit med sig från sina hembyar från alla världens länder sedan 1990 i samband med tidigare trädplanteringar på temat ”Our uniting water” under ledning av organisationen Globträdet. Även en del världsledare såsom Kofi Annan (FNs fd generalsekreterare) har bidragit med vatten. Några av de äldre barnen/tonåringarna kommer att få läsa en deklaration om världens vatten. En workshop kommer att erbjudas för barnen och ungdomar då vi går igenom ceremonin. Du har även möjlighet att bekosta ett träd genom Mundekullas projekt Adopt a tree.

Barnaktiviteter.jpg

Barnaktiviteter med Per, Moa, Tina och Eva
Lek, pyssel, kreativitet, yoga

Vi är glada över att kunna erbjuda ett rikt utbud av aktiviteter för barnen med människor som genuint brinner för att stötta barn till harmoni och välmående, både till vardags och arbetsmässigt. 


- Per Berglund jobbar som brandman, men leder också barnpass i cirkelträning på gymmet där Moa Karlsson arbetar som personlig tränare och livsstilscoach. De gillar lek, lugn, träning och äventyr och under festivalen kommer de att hålla öppet rum för lek och pyssel under två pass.

- Christina Tina Gustafsson kommer att hålla i flera pass med inriktning på i första hand skapande aktiviteter, som bl a kommer att leda till barnens utställning på logen.

- Eva Milletorp erbjuder en introduktion till yogans värld genom lek och berättande. 

Elin Nordenberg.jpg

Elin Nordenberg
Visning av Mundekullas odlingar  

Elin jobbar som trädgårdsmästare på Mundekulla under 2022. Hon är certifierad permakulturdesigner och har jobbat i olika trädgårdar och regenerativa projekt dom senaste fem åren med ett stort intresse för perenna plantor och konceptet av skogsträdårdsodling.


Mundekullas odlingar har vuxit fram de senaste 4 åren på initiativ av Clinton Pereira som omsorgsfullt med hjälp av biokol, flis, grenar, kompost, insektshotell byggt upp en cirkelformad bädd som nu producerar grönsaker av olika slag till Mundekullas kök. Elin bedriver odlingarna tillsammans med 4 volontärer som är på Mundekulla under 7 månader. Följ med på en vandring under första lunchen med samling utanför restaurangen.

Katja.jpg

Katja Schreiber (SA)
Ecstatic Dance Journey   

Katja kommer från soliga Kapstaden, Sydafrika, där hon 2017 började leda danser. Som dansledare för den globala Secret Sunrise-rörelsen har hon lett danser över hela världen, från Bali till Amsterdam. Hennes jordnära och lekfulla vägledning sätter tonen för en hjärtöppnande dansresa där hon uppmuntrar deltagarna att få kontakt med varandra och sig själva. I april 2022 anlände hon till Mundekulla som ESC-volontär och är glad över att kunna erbjuda en dansresa på årets festival.

Förvänta dig en dansresa fylld av rörelse, anknytning och uttryck. Kom nyfiken och redo att leka, flöda, känna, utforska och röra dig när du guidas genom en unik dansupplevelse.

Anna Rasmussen.jpg

Anna Rasmussen
Yinyoga, konsert

​År 2006 på en ö i Thailand kom Annas riktiga möte med yogans värld och sedan dess har yogan varit en del av hennes liv. Hon utbildade sig år 2007 till Viryayoga lärare i Stockholm och senare också inom barnyoga och yinyoga.

Hon bär på en kärlek inför yogans många olika delar, de fysiska positionerna, andetaget, meditationen, återhämtningen och livsfilosofin i dess helhet som hon upplever ger stöttning till en rikare vardag. Anna bor i Ronneby och håller med jämna mellanrum kurser i Yoga och meditation samt anordnar events med yogalärare som hon inspireras av. Anna ger även en konsert tillsammans med sin tvillingbror Tomas med utgångspunkt från egna svenska översättning utifrån Buddhist munken Thich Nhat Hanhs lära. Till vardags jobbar hon inom kyrkan med människor som står långt utanför arbetsmarknaden, där kunskaperna inom yogans olika grenar är till stor hjälp och genomsyrar det arbete hon utför. Anna är med i Festivalteamet som står bakom festivalen.

Här nedan kan du se förra årets workshopledare. Årets medverkande kommer inom kort. 

Mundekulla_MF_2017-08-187.jpg
bottom of page