top of page

Servera från vår trädgård och kök

På Mundekulla tror vi på superkraften i omsorgsfullt odlad mat. Vi utvecklar vår egen regenerativa matträdgård och skog. Detta är en resa som bara har börjat och vi är glada att bjuda in dig att vara en del av den. Vårt kök förbereder omsorgsfullt utsökta måltider för våra gäster.

 

I huvudsak har Mundekulla-köket ett vegetariskt fokus, inget kött, ingen fisk, ingen alkohol. Våra noggrant avvägda recept ger dig allt du behöver för att bara må bra, oavsett om ditt huvudfokus ligger på mental styrka, rörelse eller bara att njuta av stunden.

Vår produktiva trädgård, som etablerades 2023, utvecklas från ett regenerativt tankesätt och strävar efter ett etiskt och ekologiskt tillvägagångssätt. Detta säkerställer ett rikt utbud av säsongens grönsaksarter (varav många du med största sannolikhet aldrig smakat förut eller ens känner till vid namn), frukter och kryddor till vårt eget kök och till vår Mundekulla gårdsbutik.

Vi rekommenderar definitivt att du kommer och besöker vår produktiva trädgård, lär dig av vårt green-team eller till och med volontärarbetar för att smutsa ner händerna under planterings- och skördesäsongen.

När du planerar din privata vistelse på Mundekulla kan du dra nytta av självhushåll, selektiv lokalt lagad och förpackad mat och måltider tillagade av vårt kök.

Vänligen kontakta vårt EcoLodge-team för att diskutera dina kostbehov och för att boka det lämpligaste sättet för oss att tillgodose dina behov.

Kontakt:

Info@mundekulla.se

Tel: +46735038919

bottom of page