(BOK) Kvinnocirkeln - Anne Solveig - Kvinnocirkeln

Pris:
180 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P546307
Antal:
Finns i lager
KVINNOCIRKELN - en stärkande gemenskap

En bok om hur kvinnor kan stärkas i en trygg kvinnogemenskap och hur du skapar en Kvinnocirkel. Boken innehåller även värdefulla tankar och inspiration för alla kvinnor som vill växa och bli dem de är menade att vara fullt ut.

Anne berättar om hur du kan utvecklas på ett glädjefullt sätt i en nära och vilsam gemenskap och visar hur en kvinnocirkel kan hjälpa dig att  blomma ut till att bli den Gudinna du är, helt och fullt så att du kan ge av dina unika gåvor och och leva de liv du innest inne vill leva.
I boken får du veta hur en kvinnocirkel fungerar och vad den kan ge dig. Du får också en mängd kunskap om hur du kan forma en kvinnocirkel så att den blir den varma famn som ni alla längtar efter att återkomma till. En trygg gemenskap där alla är välkomna precis som de är.
Anne har i boken även bjudit in några andra kvinnor att dela med sig av hur deras kvinnocirklar fungerar och vad en kvinnocirkel kan ge. Kvinnocirklar finns idag över hela världen. Det är något ursprungligt och naturligt för kvinnor att umgås i en cirkel. 

"Boken är inte bara en fin handledning, utan också en njutning att ta del av."
Monica Katarina Frisk

"Vilken fin bok du har skriit!!! den har vi haft mycket användning av,"
Agneta Nyholm Winquist

"Tack för din underbara bok!!! Jag är säker på att den kommer att inspirera många kvinnor till att starta en kvinnocirkel, det kändes lätt och roligt att skapa kvinnocirklar när man läste boken! den blev ju så himla FIN!!! En klassiker tror jag."
Helena Soluna