Bokningsregler

Reglerna gäller för events som arrangeras av Mundekulla. För arrangemang som inte arrangeras av Mundekulla (Exteran arrangörer) gäller de bokningsregler som arrangören i fråga hänvisar till.

Anmälningsavgift och avbokningregler
Anmälningsavgiften är 600 kronor av den summa som betalas in vid anmälan per person.  Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom ovan nämnda anmälningsavgift återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg eller om arrangemanget skulle bli inställt (vilket är väldigt ovanligt). Om du inte har möjlighet att delta i den kurs du bokat, har du också möjlighet att överlåta din plats till en annan person enligt överenskommelse med Mundekulla.

Bankgiro, swish och utlandsbetalning
Mundekullas Bankgiro: 5518-7074
Vid utlandsbetalning: IBAN= SE69 8000 0800 6900 3136 2932, BIC=SWEDSESS
Sparbanken Eken, Långasjö
Mundekulla swishnummer: 1235528880

Här följer lite allmän info som det är bra att du tar del av innan ankomst:

Mat
Vi erbjuder klimatsmart, näringsrik, god och omsorgsfullt lagad vegetarisk mat! Meddela om du är allergisk eller inte tål gluten eller mjölkprodukter. Vi kan tyvärr inte tillgodose tillfälliga dieter.

Boende
Mundekulla har fräscha rum med sköna sängar och en del rum med egen dusch och toalett. Vid en del arrangemang erbjuds tält- och sovsalsmöjligheter. I sovsalen erhålls en madrass, filt och kudde. Ta med lakan/örngott samt handduk om du inte väljer att hyra detta på Mundekulla. Kostnad 100 kr per set.

Städning
Var och en städar sina rum efter kurs. Tjänsten kan köpas på plats för 200 kr.  
På flertalet kurser hjälps vi åt med disk, cirka 20-30 minuter per person per dag.

Kläder
Medtag gärna mjuka sköna kläder, inneskor (vintertid) samt kläder för naturvandringar.

Handikapp
En del lokaler ligger på andra våningen med trappuppgångar som används vid större kurser men ett flertal samlingsrum ligger på första plan och vi har en hiss till vår stora samlingssal (Kreativum). Vi har fyra handikappanpassade toaletter.

Kvarglömda saker
Vi har ca 2000 gäster per år i Mundekulla och många saker glöms kvar i Mundekulla som vi sedan skickar ut. Det kostar 100 kr + portokostnaden för dessa utskick.

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dig dina husdjur till Mundekulla. Däremot finns ett hundhotell 7 km från Mudnekulla

Internet
Wifi för gäster finns.