Retreatcenter och ett litet Paradis
Välkommen till vår lugna och vackra miljö där vi välkomnar dig att stanna upp, reflektera och få nya insikter och inspiration. Vi behöver alla ta oss tid för att vila, hämta inspiration och få nya perspektiv på vårt liv. Mundekulla är en dröm som vi har förverkligat. Säkert har du egna drömmar och visioner som väntar på att väckas till liv. Hos oss kan du hämta inspiration och bli stärkt i dem.

En plats med ekotänk
Vi har varsamt och utifrån ett ekologiskt perspektiv restaurerat och byggt upp en unik anläggning bland öppna ängar och hagar, omgärdat av stenmurar. Vi bedriver även skogsvård med vackra vandringsstigar, utsikttorn och gammal kulturskog. I vår vackra matsal serverar vi vegetariska rätter baserade på närproducerade och ekologiska råvaror för säsongen. På ladugårdstaket speglas solen i våra solceller, rummen är isolerade med ekologiska material och en stor del av byggnadsmaterialet är återanvänt eller kommer från vår egen skog. I Mundekulla möts historia och nutid med siktet inställt på en hållbar framtid.

Där det bästa i dig kommer fram
På Mundekulla anordnas en mängd inspirerande kurser, retreat och konferenser med fokus på reflektion, inre växande, yoga, mindfulness, sång, musik och kreativitet. Vi erbjuder erfaren kursledning. Till Mundekulla kommer människor från både när och fjärran. Välkommen att delta i våra aktiveteter. Läs mer om våra evenemang

Stillheten är vår styrka
Mundekulla är beläget i sydöstra Småland, en mil sydväst om Emmaboda med mycket bra tågförbindelser från hela landet (tre-fyra timmar från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm). Från Emmaboda tar det tio minuter med bil, och vi erbjuder ett subventionerat pris med det lokala taxibolaget.
Stillheten är vår styrka, och vi erbjuder en unik miljö där endast naturens ljud gör sig hörda. På gården finns även ett galleri och butik där vi säljer vår konst och musik samt fairtradeprodukter som choklad, nötter m.m. Mundekulla är ett genuint litet paradis på jorden. Upplev platsen genom att delta något av våra evenemang. Du kan även förlägga dina egna kurser, retreat, festivaler eller konferenser hos oss. Vi är inget allmänt turistmål, men du är välkommen på studiebesök.

Varmt välkommen!