Scandinavian Summer Camp för The Work, 22-26 aug 2018

En 5-dagars fördjupning i The Work av Byron Katie

Arrangör: The Scandinavian Association for The Work of Byron Katie

Kära The Work-Vänner!
Vi är glada att meddela att vi anordnar en 5-dagars skandinavisk kurs sk Summer camp med The Work i södra Sverige den 22–26 augusti 2018, och du är inbjuden!
 
Utforska dina stressande tankar
Följ oss på en 5-dagars upplevelse för att fördjupa vår medvetenhet och befria oss från identifikation med våra stressfulla tankar. Låt oss fördjupa eller starta vår The Work-praktik, få kontakt med oss själva och varandra, stillsamt och vänligt uppleva The Work och dess kraft i praktiken. Vi kommer att ifrågasätta våra tankar och öppna till nya nivåer av frid, glädje och frihet i våra liv. Oavsett om du har erfarenhet av The Work eller precis börjat, finns det lämpliga workshops och träningssessioner för dig så att du kan utforska The Work med Certifierade Facilitators och erfarna medarbetare i certifieringsprogrammet.

Alla språk och erfarenhetsnivåer är välkomna
Kursen är för alla som är intresserade av The Work, både nybörjare och erfarna utövare är lika välkomna. Vi talar engelska i den stora gruppen och när vi arbetar i grupper eller i par, kommer vi att prata det språk som fungerar för alla. Vi erbjuder även stöd med översättning till svenska, danska och eventuellt norska - kontakta oss om du behöver detta eller om du är villig att hjälpa till med norsk översättning.

Hälsosam mat på en vacker, lugn plats
Vi har hittat en plats i hjärtat av Skandinavien, Mundekulla, som några av er kanske känner till. Det är en fantastisk plats med lugn, lantlig miljö, god mat, en underbar bastu och en sjö att simma in. Vi serverar hälsosam vegetarisk / vegansk mat, det mesta organiskt från en närliggande biodynamisk bondgård. Måltiderna inkluderar frukost, lunch, eftermiddagste och middag. Mundekulla erbjuder trevliga rum med bekväma sängar. De flesta har privat dusch och toalett - se alternativen för boende nedan.

The Work av Byron Katie
För att läsa mer om the Work av Byron Katie besök thework.com


Arrangörer

Sommarkampen arrangeras av den ideella skandinaviska föreningen för Byron Katie-arbetet. Vi är en frivillig grupp av passionerat folk som har upplevt fördelarna med arbetet i våra egna liv och vi är entusiastiska för att göra sommarkampen levande för att dela liknande erfarenheter med dig. Eventuella vinster kommer att användas för att ordna nästa års läger.

Vi som organiserar:
Ernest Holm Svendsen, Maria Paz Acchiardo, Marie Foxman Gustafsson, Melihate Dragoshi,
Nayano Skaaning, Helena Montelius, Peter Wideklev and Torun Tornesel.


Praktisk information

Datum
Sommarkursen startar onsdagen den 22 augusti kl 13.00 och slutar söndag 26 augusti kl 15.00. 


Registrering

Priser
Priserna för deltagande i träning, workshops och annan läroplan anges nedan. Priserna inkluderar mat och boende. Följande alternativ är tillgängliga:
A) Enkelrum (per person alla dagar) 7 500 SEK
B) Delat dubbelrum (per person, alla dagar) 6 700 SEK
C) Delat rum 4+ personer (per person, alla dagar) 6 000 SEK

Vi erbjuder en Early Bird rabatt: Boka före 5 maj och få en rabatt på 800 SEK (d.v.s. avdrag 800 SEK från ovanstående priser om du bokar och betalar insättningen före 5 maj).

Hur du bokar
Du bokar genom att registrera dig på www.scandinavianthework.com och betala en insättning på 1 000 SEK. Slutgiltig betalning ska ske 25:e Juli. Du kan betala med PayPal, Swish/MobilePay eller bank överföring till antingen danskt eller svenskt konto.. Du hittar all information du behöver på webbplatsen. Observera att vissa rumsalternativ är begränsade, så boka så snart så möjligt för att säkerställa ditt önskemål.

Hitta hit
För att hitta till Mundekulla, samt transportalternativ, klicka här.

Samåkning
Du kan gå med i Facebookgruppen och dela om du har plats i din bil eller vill ha skjuts. Du kommer att få en länk till gruppen i ditt bekräftelsemail när du
registrerar dig.


Information mat och boende
- Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter.
- Tag med lakan och handduk. Kan också hyras för 100 kr/set i receptionen.
- Var och en städar sitt rum. Slutstädning kan köpas för 200 kr per rum.
- Stearinljus får inte användas på rummen och husdjur får tyvärr inte medfölja.
- Gruppen hjälps åt med disk efter måltider (enstaka pass).
- Tag gärna med kläder för skogs/naturvandringar.


Frågor
Vänligen meddela oss om du har några frågor, vi hjälper dig gärna. Skicka ett e-mail till: summercamp@scandinavianthework.com

Vi ser fram emot att träffa dig och dela The Work-samarbetet på Mundekulla!

Kursen startar ons 22 aug
kl 13.00 och slutar
sön 26 aug kl 15.00.
 

Early Bird rabatt: Boka och betala insättningen före
5 maj och få en rabatt på
800 SEK.

Enkelrum: 7500 SEK (Early Bird 6700 SEK)
Delat dubbelrum: 6700 SEK (Early Bird 5900 SEK)
Shared room 4+ people: 6000 SEK (Early Bird 5400 SEK)
(Priser är per person, för samtliga dagar)