Medicinhjulet Kvinnors Altare, 30 maj - 2 juni 2019

Kursledare: Jeanette Mantel

Välkommen in i Andernas mystik och anrika visdom som får Kvinnosjälens ljus att lysa starkare!
 
Medicinhjulet är en resa som börjar i riktning syd och slutar i riktning öst. Fast egentligen har den inre resan ingen början eller slut utan är i en spiral rörelse mot högre spirituellt medvetande. Varje riktning har en arketyp med olika healing ceremonier och initieringar kopplade till dess element och visdom. Ett medicinhjul tar dig djupare in i din inre sanna essence och relation med det mytiska språket av din själ. Genom denna fantastiska inre resa av healing skapar du ditt altare av medicinstenar som blir en kraftplats för drömmar och visioner. Medicinhjulet på Mundekulla har givits namnet Kvinnors Altare där vi hedrar Jungfrun, Modern, den Vilda, och Visdomskvinnan genom ceremoni och ritual.

Denna shamanska utbildning för bara kvinnor är designad för dig som vill växa spirituellt och kliva in mer i ditt själsliga ljus och i din feminina kraftplats i det du är här för att skapa. Är du intresserad av att utforska mer av vem du är? Har du en längtan att bidra från en högre plats av medvetande i ditt varande och agerande i din vardag? Drömmer du om att göra en positiv skillnad i den större helheten? Resan runt ett Medicinhjul handlar om att hela ditt förflutna, lära dig att gå i balans och kraft på livet väg, bemästra din tid, forma världen och medvetet delta i medskapandet av verkligheten. Detta uppnås genom anrika helande ceremonier och processer som får dig att blomstra och växa.

Kvinnors Altare är en 1-årig utbildning som går tors-sönd i var och en av de fyra riktningarna i ett Medicinhjul som följer årstiderna. Mellan klasserna kommer du att ha möjlighet att fördjupa din träning i energimedicin och dess läror med en person från din grupp. Detta är ett sätt att stödja din process och utveckling i Shamanens sätt att leva och leda i harmoni med visdom, hjärta och handlingskraft. 
 
Klass 1 Helaren 30 maj - 2 juni 2019
I detta första steg lär du dig grunderna i Shamansk Energi Medicin. Vi tittar på vilken story du lever och hur du konstruerar ditt liv baserat på tidigare erfarenheter. I denna process transformerar och helar du vad som varit och hur du håller dig själv i den fysiska världen. Detta ger en medvetenhet om vad som behöver skifta i din energi för att förändra hur du skapar din verklighet.

I sydklassen jobbar vi med Ormens arketyp och visdom. Liksom ormen ömsar skinn, lär du dig att göra upp med det förflutna och lämna de gamla historierna bakom dig som inte längre tjänar den du är. Du dyker djupt i din personliga healing, lär dig att livet är konstant rörelse, förnyelse och föryngring. I denna vackra process börjar du skapa ditt eget altare av medicinstenar som blir en helig plats av drömmar och visioner. I Helarens medicin ingår 4 andinska initieringar; stärka och beskydda din energi med naturens element, öppna upp ditt intuitiva seende, komma i energimässig nära relation med shamanens arketyper samt att genom ceremoni initiera ditt altare av medicinstenar till ett släktskap av helare genom alla tider. Här börjar vi vandra skönhetens väg i relation till oss själva och allt i vår omgivning.

Mer information om varje riktning i Medicinhjulet hittar du på www.shamanvisions.se/kvinnorsaltare
(steg 2: 10-13 oktober 2019, steg 3: 2-5 januari 2020, steg 4: 23-26 april 2020)


Kursledare

Jeanette Mantel
Sedan 2012 delar Jeanette shamansk visdom och helande processer för att höja medvetenheten om hur vi lever i rätt relation till oss själva och vår omgivning här i Sverige. Hon är utbildad i Shamansk Energi Medicin av Alberto Villoldo och The Four Winds Society, som hon senare även jobbade med i sju år som ledande lärare i Europa. Jeanette har utbildat många hundratals personer i shamansk energimedicin samt jobbat med healing i personliga sessioner och i grupp processer under 14 år.

2016 utbildade hon sig i Evolutionärt Ledarskap vid Shift Leadership Academy i Kalifornien och i affärsutveckling vid Academy of Excellence i Stockholm. Hon utvecklar och leder spirituella resor i Peru och lanserar nu en ny ledarskapsutbildning utifrån shamansk praktisk visdom med namnet Visionärt Ledarskap i Finland och Danmark. Hennes mission är att inspirera till spirituell utveckling och leda människor på en inre resa för att upptäcka mer av vem de är och få själens ljus att lysa starkare i varje persons drömmar om livet!


Praktiska detaljer

Kurskostnad
Hela Medicinhjulet om fyra klasser kostar 24400 kr (specialpris på Mundekulla. ord pris 30000 kr)

Olika anmälningsalternativ:
- Betala hela kurskostnaden och få en healingsession på 90 min som gåva att ta ut innan kursen eller under utbildningens gång.
- Betala 50% av kurskostnaden 12200 kr för att boka din plats. Därefter betalas 3050 kr två månader innan varje klass.
- Vill du boka en kurs i taget kostar varje riktning 7500 kr som betalas vid anmälan.


Kostnad för kost och logi, per person för tre dygn (betalas i receptionen vid ankomst)
Enkelrum med egen dusch/wc: 2850 kr
Enkelrum med gemensam dusch/wc: 2400 kr
Del i dubbelrum med egen dusch/wc: 2400 kr
Del i dubbelrum med gemensam dusch/wc: 1950 kr
Del i trippelrum med egen dusch/wc: 2100 kr
Del i trippelrum med gemensam dusch/wc: 1875 kr
Plats i sovalkov bakom draperi (inkl.madrass, täcke, kudde): 1800 kr


Anmälan
skickas till inka@shamanvisions.se tillsammans med ditt önskemål om logi på Mundekulla.


Avbokningsregler
Anmälan är bindande. Vid full betalning 24400 kr återbetalas 50% vid avbokning senast 60 dagar innan kursstart. Är det någon klass du missar erbjuds du en annan plats för den riktningen i Medicinhjulet.


Information mat och boende
- Mundekulla serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter.
- Alla deltagare ska anmäla sig i receptionen vid ankomst.
- Ta med lakan och handduk. Kan också hyras för 100 kr/set i receptionen.
- Var och en städar sitt rum. Städning kan köpas för 200 kr per rum.
- Stearinljus får inte användas på rummen och husdjur får inte medfölja.
- Gruppen hjälps åt med disk efter måltider (enstaka diskpass).
- Tag gärna med kläder för skogs/naturvandringar.


Hitta hit 

Receptionen öppnar kl 16:00. Vi börjar kl 17:00 på torsdagen och avslutar
16:00 på söndagen.


 

Se information om olika alternativ i texten ovan, under Kurskostnad. 

Enkelrum med egen dusch/wc: 2850 kr
Enkelrum med gemensam dusch/wc: 2400 kr
Del i dubbelrum med egen dusch/wc: 2400 kr
Del i dubbelrum med gemensam dusch/wc: 1950 kr
Del i trippelrum med egen dusch/wc: 2100 kr
Del i trippelrum med gemensam dusch/wc: 1875 kr
Sovalkov bakom draperi (inkl.madrass, täcke, kudde): 1800 kr