loading...

Mundekullafestivalen 10-13 aug 2017, 19:e året

"...New beginnings." 


Tack till alla er som kom på årets Mundekullafestival!
- Gå med i festivalens facebookgrupp och se bilder och filmklipp
- Titta in på Mundekullas facebooksida där det också finns bilder och filmklipp från festivalen


Se helgens program här >> (Endast festival pass och tors kvälls biljett säljes)

Välkommen till Mundekullafestivalen
Under årets Mundekullafestival firar vi utvecklingen av platsen och livet i sig med fokus på en hållbar livsstil och möten mellan människor! Som deltagare på Mundekullafestivalen blir du automatiskt en aktiv medskapare snarare än en passiv åhörare. Under dagtid erbjuds workshops och på kvällarna spelar artister från när och fjärran. 
I år erbjuder vi bland annat en exklusiv midnattskonsert i toppen av vårt utsiktstorn "Mindfulness tower" 25 meter ovan jord.
Vi inviger även Mundekullas nya Yoga och samlingsloakl på torsdagkvällen


Stanna kvar ett dygn efter festivalen på "Mundekulla Efterhäng" 13-14 aug >>
(Upplev lugnet, naturen, möten och ett luftigare program med aktiviteter)

Mundekullafestivalen 2017

New Beginnings...
Vi lever i en tid då många känner oro för framtiden men då också mycket positivt sker och olikheter kan samspela mot en större och rikare helhet. Samtidigt som världen öppnas upp så tenderar även de negativa nyheterna att fånga oss medan vi glömmer bort att faktist se den ständiga hoppfulla utvecklingen som sker i vår omvärld.
Mundekullafestivalen blundar inte för utmaningarna vi står inför men blundar inte heller för de möjligheter som ständigt står på lut.
Festivalen har varit en inspirationskälla för många och erbjudit mängder av berikande möten och har initierat många andra projekt sedan 1999.
Årets tema "New Beginnings" bjuder in till att våga stanna upp i livet och se hur utmaningar både på det inre planet såväl som det yttre kan leda till konstruktiva lösningar och nya livsval....

Lyssna till "Festival general" Peter Elmberg berätta om 2017 års festival 

Bakgrund
Genom åren har massor av härliga artister, workshopledare och inte minst besökare bidragit till den goda stämningen som årligen återskapas på Mundekullafestivalen. Det har varit en spännande resa från ett förfallet ’ödehus’ som vi köpte 1998 till den verksamhet som successivt utvecklats genom åren där genuin byggnadstradition kombinerats med ekologiskt nytänkande. Även ekologisk mat har varit en viktig ingrediens och vår senaste satsning är Solpaneler på hela ladugårdstaket...  
Festivalen kryddas av möten över generationsgränser såväl som nationsgränser samt stad och landsbygd...
Festivalen är alkohol/drogfri och för alla åldrar och har dessutom fått pris för Sveriges miljövänligaste festival. Läs mer om vår miljöprofil
-Lyssna till Världsartisten Dan Reeds hyllning till Mundekulla Lyssna 

Dagarnas upplägg
Välkommen till en helg full av dans, musik, möten, kreativitet, dans, yoga, mindfulness, akrobatik, meditation, föreläsningar, Mundekulladanser, relationsworkshops, barnaktiviteter, konstutställningar, föreläsningar samt inte minst härliga konserter om kvällarna med artister från när och fjärran.
Festivalen är alkohol- och drogfri och för alla åldrar och har dessutom fått pris för Sveriges miljövänligaste festival. Många besökare har uttryckt sin uppskattning över Mundekullas idylliska miljö med källsjöar att bada i, bastu, kulturlandskap, vackra byggnader med helhetstänkande och givande möten!
Festivalen är unik i sitt slag och om du kommer på egen hand, så åker du garanterat hem med nyvunna vänner. Alla konserter, workshops och tältplats ingår i festivalpriset förutom konseten i Tornet


"Bhajans Maraton"
Ett nytt inslag för året är "Bhajans Maraton" då olika artsiter sjunger Bhajans/Kirtans som avlöser varandra under drygt 4,2 timmar på raken (Ett Maraton är 4,2 mil) under lördag em. Vill du spela?
Boka din plats senast sönd 6 aug här>> 

Invigning av ny lokal & utsiktstorn

Tors den 10 aug invigs Mundekullas nya samligslokal vid namn "Naturum" som  är 250 kvm stor, 4 m högt i tak och glas från golv till tak med utsikt över "gammelskogen".
Glasrutorna är återanvända (värde 400.000:-) som erhölls gratis då ett hyreshus i närområdet rev alla sina glasverandor (20 st). Allt virke som använts kommer från den egna skogen och är sågat på ett lokalt sågverk.

Mindfulness tower är ett enastående byggprojekt bestående av ett 22 m högt tnrn med utsikt över nejden med facinerande byggnadsteknik och hisnande utsikt, där det även erbjuds en konsert under helgen. Läs mer om tornet 

Läs mer om Mundekullas ekoprofil och ekobygge på www.eco-living.se

Invigning ny lokal och utsiktstorn

DAN-REED

Dan Reed (Usa) - Konsert 
Dan Reed är mest känd som sångare och frontman i rockbandet Dan Reed Network. Under 80- och 90-talen turnerade de flitigt och jämfördes med bla Bon Jovi, fast Dan Reeds indianska och Filipinska rötter hördes tydligt i musiken då de blandade flitigt mellan olika stilar såsom soul, rock och funk. Bandet sålde 5 miljoner plattor, bland annat med monsterhiten "Rainbow Child" som spelades flitigt på MTV och radio världen över och som han skrev i samband med en konsert med det legendariska Amerikanska bandet Grateful Dead. Trots stora framgångar så fann han inte det han sökte i glamouren som omgav honom och under större delen av 90- och 2000-talen levde han med munkar i Indien innan han 2009 återvände till musiken som soloartist med fantastisk kvalite och tänkvärda texter och mellanprat. 
-Dan Reed (USA) - Extraordinary concert with great lyrics and excellent performance! www.danreed.com 

Sacred Earth (Australien) – Mantra konsert och workshop 
Vi är glada över att få återse 2016 års succe på musikfestivalen i form av Mantra gruppen ”Sacred Earth” som är en Australiensk framgångssaga med fler än 250.000 sålda skivor. Sångerskan Prem färgstarka röst berör människor oavsett ålder och livsväg. Hennes keyboardspel och sånginsatser förstärks av Jethros vackra gitarr, sång och flöjtspel.
De som lyckats få en biljett till någon av (de ofta slutsålda) live konserterna på deras världsturneer är väl medveten om att det inte bara är en traditionell konsert som passiv åhörare som väntar utan där både delaktighet i sång och stillhet erbjuds, och där såväl tårar som smittande leenden sprider sig i publiken. Sacred Earth's musik är en lisa för själen och inte minst en stor gåva till årets festival i Mundekulla som även erbjuder sin Europa Retreat i Mundekulla i månads skiftet aug/sep Läs mer

Bob-Hansson

Bob Hansson - workshop och poesi
Bob Hansson är författare till nio böcker och debuterade 1998 med "Heja Världen". År 2010 mottog han SRs stora novellpris, samma år blev han även utnämnd till Yttrandefrihetens hjälte. Inom svensk poesi pratas det ibland om "ett före och ett efter Bob Hansson", då han var den första poet i sin generation som nådde en bredare publik, inte minst genom sina scenframträdanden. Troligen har ingen annan svensk poet samarbetat med så många musiker däribland Joakim Thåström, Ola Salo, Fläskkvartetten, The Nomads, Olle Ljungström och Staffan Hellstrand. Han uppförde 2010 monologen "Om lycka" på Dramatens stora scen samt har inte minst medverkat på Mundekulla Musikfestival ett otal gånger !! På festivalen gör han ett uppträdande samt en workshop på temat "Kärlek - Hur fan gör man, så här gör man?" inspirerat av en av sina böcker. 

maxresdefault

Nancy Brick (NL) - Konsert
Under hösten 2017 kom artisten Nancy Brick från Holland på besök i Mundekulla och delade med sig av fantastisk musik med en röst som inte lämnar någon oberörd. Det uppstod en magi i rummet följt av en andäktig tystnad när hon sjungit klart. Hur gör hon, var kommer hon ifrån, vem är hon?? Det finns även en magi runt henne som person då hon till vardags arbetar som coach inom företagsutveckling men under pseudonymen Nancy Brick åker hon världen över och framför sin musik. Det finns dock väldigt lite information om henne som artist. Hon liksom uppstår och försvinner från bruset och uppståndelsen är som bekant alltid lika förlösande. I år upstår hon på Mundekullafestivalen och det enda som går att läsa om henne på nätet är följande text "When it comes down to it, Nancy Brick is about all or nothing. Most of the times it is everything. Everything in a couple of lines, a few chords, an electrical spaciousness, a compelling silence and spot on. Fundament of every song is an iron discipline and time after time an astonishing simplicity is gushed into your ears. Rarely so little has been sung to you with such great merit." Lyssna

Sousou & Maher Cissoko (Sve/Senegal) - Konsert 
Sousou och Maher är båda sångare och koraspelare och deras musik är i ständig rörelse och spänner över flera kontinenter. Möt en duo med resan som mål och de musikaliska och mänskliga mötena som främsta drivkrafter.
Maher föddes i Senegal. Han växte upp i en koraspelande Jalifamilj där traditionen att sjunga och spela kora har gått i arv från far till son från generation till generation i över 700 år. Sousou växte upp i Skåne i ett helt rum fullt av olika instrument och lockades av koran när hon hörde den spelas av en vän till hennes pappa. Instrumentet var helt nytt och obegripligt för henne och därför sökte hon sig ända till Västafrika för att lära sig. Idag är Sousou är en av världens få kvinnliga koraspelare. Koran förde Sousou & Maher samman och har spelat en huvudroll i deras liv. Vi välkomnar deras vackra musik till med glädje efter att de under sommaren bla varit förband till Lalehs på hennes sommarturne Se videoklipp 

Tanya Batt & Peter Forster Two

Peter Forster & Tanya Batt (NZ) - Konsert & Storytelling
Peter och Forster och Tanya Batt är ett krativt par från Nya Zeeland som är på Sverige besök. Vid de första festivalerna på Mundekulla medverkade Peter Forster i konsertformat med sin vackra meditativa musik samt bandkonstellationen "Jordton" (med Lennart Hallström - Djembe och Anders Grossman - didjeridu). Jordton gör en återföreningskonsert och Peter Forster delar med sig av sin musik samt erbjuder även storytelling med barn Tanya Batt som har en unik förmåga att beröra med sina berättelser. Så här beskriver hon sig själv "Hailing from Waiheke Island, Aotearoa, New Zealand she is a green fingered witch, a word warbler and story stitcher who channelled her childhood propensity for talking and her love of dressing up into a real ‘imaginary job’. Stories have put food on her table and a roof over her head for more than a quarter of a century enabling her to share her work in over 20 countries. She is the creative director of the ‘Once Upon An Island Charitable Trust’ that uses storytelling for community building, environmental and cultural education. Läs mer >>

 

Peter Wahlbeck - Stand up "Fritt ur hjärtat"
Humor och allvar med en av Sveriges främsta komiker! Peter är även författare, manusförfattare, konstnär med galleri i Halmstad, skådespelare, radioröst i Karlavagnen samt entreprenör med ständigt nya strängar på sin lyra. Han släppte under tidigt 1990-tal en skiva vid namn "Music für alle" med låtar som "Bakom basistens bas" och "Ullared". Wahlbeck har på senare år medverkat humorprogram såsom "Grillad" och "Roast på Berns". På Fredagarna sänder han radioprogrammet Karlavagnen i P4 riks. Peter tvekar inte att ta upp djurrättsfrågor och andra aktuella teman som ligger honom nära hjärtat. I denna "Stå upp föreläsning" utgår han från sina inspirationskällor och varför han tror att allt har en mening i livet.
www.wahlbeck.se

Eva 004 Zita M

Eva Sanner  Naturens Hemlighet (Föredrag och workshop)
Vi kan inte leva gott utan en nära relation till naturen. Människan, lika lite som andra djur, trivs inte i fångenskap. Vi behöver återknyta kontakten till skog och mark, djur och växter, sol, måne och stjärnor för att verkligen bli de vi kan vara – lite vildare, tryggare och mer avslappnade. En nära relation till naturen ger en känsla av helhet och av ha en plats i tillvaron. Härifrån blir förändringar i livsstil mot en större hållbarhet något enkelt och – ja, just naturligt. Om detta handlar Eva Sanners tionde bok som kommer ut i augusti 2018, med titeln ”Naturens hemlighet – återfinn din plats i det stora sammanhanget”. Eva är psykosyntesterapeut och författare. Hon arbetar med par och individer i psykosyntesterapi, samt med sitt författarskap och grönsaksodling. Hon har en utbildning i ekopsykologi, som ser människan som en del av naturen. Läs mer 

18641488_10211932956655531_40859587_o

Deva Talasi (DK) – Workshops, Heartdance 
Deva Talasi är uppskattad för hennes förmåga att beröra människor och att våga att ta nya steg i livet, utanför den välkända, trygga komfortzonen. Talasi har genom åren utbildat sig inom många olika riktningar och har därigenom skapat "Living Heart School" i Köpenhamn. Så här beskriver hon själv den sitt bidrag till festivalen:
Leadership of Light Time has come for us to shine and to let nothing outside get in the way for that magnificent light of ours to light up the way for all to see. For that to happen fully, Self Love is the " secret “ password. In this heart touching workshop Talasi will guide you to the innocence of your own heart, revieling your inner perfection and the unique Light you are..
Heart Dance "I bow to the Miracle of You , from the Miracle of Me “. Welcome to a beautiful and deep celebration of Love, were we share our voices, our souls, our joy, and our love with each other. In a frame of music, singing, dancing, and silence, we build bridges between our hearts, and welcome everybody to see, and be seen in the truest light of whom we are.
 

Peter Elmberg – Konsert och workshops 
Peter startade Mundekulla Musikfestival tillsammans med Anne Solveig 1999 med intentionen att skapa en drogfri festival med lyssnande publik för artister som skriver egen musik. Peter läste Indianhistoria som en del av hans Universitetsstudier i USA 1996 och därefter flyttade han till en liten stuga på 10 kvm i Mundekulla för ett år av självvald ensamhet. Verksamheten har sedan dess successivt vuxit för varje år. Under Festivalen ger Peter en Fredskonsert bestående av 12 tonsatta fredsböner tillsammans med Jan Eric och Lars Magnus samt leder morgonsamlingarna en manscirkel vid namn "Man in mission" som bygger på en kurs han utarbetat. Peter har tillsammans med Anne Solveig skrivit musikalen Hemstannarna som turnerat för fulla hus i Södra Sverige och bla jämförts med "Krsitina från Duvemåla. Under årets festival ger han ett litet smakprov av uppföljandern vid namn Hitkommarna tillsammans med bla Lamine Cissokho Läs mer

Anne Solveig  – Sång och musik, Shine Sister workshop
Anne har de senaste 20 åren bjudit in en mängd kvinnor till retreater, kvinnocirklar, kvinnoevent m.m.. Under festivalen bjuder hon in till en inspirerande "Shine sister workshop ", tillsammans med Eva Cederblad som hon också håller en sångmeditation i Sanctuary med en morgon. Anne välkomnar även till en Musikalisk resa  där hon delar med sig tankar och erfarenheter om att våga vara sann mot sig själv och sin djupaste längtan och säga JA till oss själva och det liv vi innerst inne vil leva.. Hennes uppskattade sånger som "A feeling of Joy," " I am beautiful" m.m. sjungs även på morgosamlingen och skapar en fin känsla av glädje och samhörighet.
 I Galleri Anne Solveig kan du ta del av Annes ljusa vackra målningar. Hon har även skrivit boken "kvinnocirkeln"  samt är med Peter Elmberg grundare av verksamhete på Mundekulla Retreatcenter. läs mer

shervin-boloorian-pp

Shervin Boloorian (Iran/Usa)- Rumi, Konsert/Soundhealing
Shervin är född i Iran men växte upp i USA och studerade vidare i England. Med unik sångröst och vackert flöjt- och gitarrspel erbjuder han bla en workshop på temat "Sacred Songs and Soundjourney" då deltagarna liggandes får avnjuta musik efter ljusvandringen på lördag kvällen. Shervins unika röst lämnar inte någon oberörd.
Han erbjuder även en konsert då han framför sina sånger baserade på Rumis texter på temat  "Sufi-inspired Sacred Songs and Rumi Wisdom". Shervins musik är inspirerade från olika världsdelar/traditioner som tagit honom till festivaler i både Asien, USA och Europa där han spelat med några av världens främsta artister inom genren såsom Toni Childs (USA), Dr. Didge Dolphin (AUS), Joseph “Pepe” Danza (URU), Pejman Jahanara (IRAN), Peia Luzzi (USA) mfl Läs mer 
-Shervin offer a sound journey and a concert with his Rumi songs 

18788099_185184898674960_47120348_n

Elin Teilus - Konsert, jojk workshop & Sápmi Song Healing
Elin Teilus är sångerska, jojkare och skådespelerska med rötter i samiska Udtja. Med en magisk röst från det vilda bjuder hon innerligt och kraftfullt på toner, berättelser och magiska improvisationer inspirerade av allt levande. Du får möta stjärnornas tindrande, barnens skratt, kallkällans klara vatten i jojkens sätt att minnas det nakna, enkla, här och nu. Hon har en förmåga att djupt beröra själen och hjärtat med sin sång. På konserten i Mundekulla delar hon med sig av visor, pop och jojk. Hon kommer även att ge en jojkworkshop samt Sápmi Song Healing i arla morgonstund. Elin har även huvudrollen (Maria från Ljuder) i Mundekullas musikal Hemstannarna som turnerat runt i södra Sverige under senare år och som framförs helgen efter festivalen (20 aug).  Hon är även aktuell med föreställningen Beijvve Bájttá.Läs mer
 

Gunnel Mauritzson - workshop i folksång, konsert
Gunnel Mauritzson är en av Sveriges främsta folksångerskor och har under 30 år varit aktiv musiker samt lärare, och numera även studierektor, på folkmusikinstitutionen vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Välkommen att lära dig delar av vår folkskatt i form av både traditionella berättande visor och dansanta melodier. Gunnel sjunger också jazz och har bl a gjort uppmärksammade tolkningar av Lars Gullins musik. Hon är även producent för Mundekullas årliga Folk- och Jazzdagar helgen innan midsommar som just går under rubriken "In the spirit of Lars Gullin”. (Lars Gullin var en av Sveriges största jazzmusiker genom tiderna och han bodde under senare del av sitt liv i Emmaboda (Mundekullabygden).  Läs mer om festivalen på www.mundekullajazz.se samt om Gunnel på www.gunnel.nu (Gunnel medverkar även i Mundekullas musikal Hemstannarna). Gunnel arrangerar även nästa års Körfestival på Mundekulla. 

18641488_10211932956655531_40859587_o

Gösta Tingström – Pilgrim 500, En ny kärleksreformation (föreläsn)
Kom och lyssna på urpremiären av Pilgrim500, ett projekt som löper under oktober 2017. För 500 år sedan spikade Martin Luther upp 95 teser på kyrkporten i Wittenberg och det blev startskottet för en omfattande reformation av kyrkan. Så som han ville att vanligt folk skulle få äga och själva utforska sin andlighet, vill vi nu bidra till detsamma. Under oktober månad kommer vi att besöka varje Domkyrka i vårt land (13 stycken) med konserter, ceremonier och samtalsforum. Vi tror att ett liv med sunt och ren kost hjälper oss att komma i djupare kontakt med kropp och själ. Därför kommer Matapoteket att följa oss och erbjuda sin rena mat. Projektet syftar till att visa på människors möjlighet att relatera till det som är större än vi kan förstå, somliga kallar det Gud. Både de som känner sig helt hemma i kyrkan och de som aldrig satt sin fot där är välkomna att delta. Vi inbjuder människor att vandra med för att utforska hur vi kan leva ett "rikare" liv. Gösta är prästen, mannen och med-människan som utmanar, vars deltagande i bl.a SVTs satsning "Gift vid första ögonkastet" har skapat stora rubriker... 

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Kristina Paltén – Bli hjälte i ditt eget liv + filmen om Iran (föreläsning/filmvisning)
Kristina valde att springa genom Iran 184 mil för att konfrontera sin egen (och andras) rädsla. Lyssna till en häpnadsväckande berättelse om en kvinna som har både mod och egensinne. Hon har även sprungit den 3262 kilometer långa sträckan från Istanbul i Turkiet till Tenala i Finland, och därefter paddlat 493 kilometer från Tenala till Stockholm. Hon har bestigit Aconcagua, det högsta berget utanför Himalaya med 6962 meter till toppen, och hon har seglat från Fiji till Nya Zeeland. Trots vår tids självförverkligandekultur är det många som lever i rädslan att misslyckas – speciellt på arbetsplatsen. Kristina menar att människan har en obegränsad kapacitet. Vi kan nå så långt vi vill – och mycket längre! Det handlar om att vilja, bygga tron på sig själv och ha roligt! Under festivalen bjuder hon in dig att fundera över dina utmaningar i livet ..och möta dem (!!) på temat Bli hjälte i ditt eget liv.Se kort film Kristina håller kursen "Bli hjälte i ditt eget liv" på Mundekulla i höst Läs mer>> 

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Klas Parknäs -"Den läkande leken" om att möta essensen i existensen (Föreläsn/workshop)
"Vi har en hel kultur som vill få oss att 'bli något' innan vi ens fått undersöka allt det fantastiska vi redan Är. Ett barn växer inte för att något nytt kommer till. Ett barn växer för att det i glädje och lek får undersöka allt fantastiskt vi redan Är. När vi ger oss en vuxenlekplats får vi möjlighet att fortsätta den fantastiska under-sökningen. Leka men också läka. I ett intresse får vi interagera med vårt esse... inspirationen. Nå inspirationen i leken och ta med den i alla andra områden i livet. Konsten är som bäst arenan att få umgås med källan till konsten. Konst är lek kidnappad av egot. Begåvning är inte resultatet utan en handling, att be om sin gåva. Alla utan undantag kan det dom älskar. Hur var det nu man älskade det?" "Klas är konstnären, som gjort sig känd för sin konst, men också sin förmåga att inspirera. Resan har gått från teater via opera till måleriet. I Atelje Stillagatan har han i 25 år undersökt. Inte konsten utan källan till konsten. Klas är författare till boken "Tillvarataget" som blivit mångas vän på sin väg till inspiration. En dokumentärfilm om Klas kom våren 2017. "Den du redan Är"

Anja Thorkelsson - Konstruktiv Journalistik (Föreläsn.)
Efter att ha arbetat inom journalistik hela livet och senaste 11 åren som kanalchef för Sveriges Radio Kalmar väljer nu Anja att fördjupa sig inom konstruktiv journalistik. Ett journalistiskt förhållningssätt som ger utrymme för fler perspektiv och som utgår från att människor är komplexa, kompetenta medborgare även om de befinner sig i svåra situationer och som vill veta vad som är relevant, varför saker och ting sker och varför människor uppför sig som de gör. Anja deltog i höstas i den första europeiska konferensen om konstruktiv journalistik  och hon kommer under hösten att utveckla det konstruktiva inom Sveriges Radio. Lyssna till en inspirerande föreläsning med möjlighet till reflektion och samtal kring journalistikens inflytande över såväl yttre som inre tillstånd och en mer ansvarstagande journalistik, lyssningsexempel och en kort film om vad som är möjligt när vi sätter ljuset på människans kapacitet och möjligheter istället för att som så ofta ge näring åt människans "dumheter" som kommit att kallas "nyheter".

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Thomas Wiehe - Förläsning ”Musikens dolda budskap” Taizesånger och barnteater 
Thomas Wiehe är en välbekant estradör, gitarrist och låtskrivare. Nu återkommer han till Mundekulla med en förläsning om musikens underliggande budskap: hur speglar den tiden, hur tänkte kompositörerna, vad var de specifika förutsättningarna för just denna epok? Med enkla tips och originella exempel väcker Thomas lusten att tränga djupare in i vibrationernas virvlande värld. Se en kort presentation här. Thomas sjunger även Taizesånger med sin fru Karin i Halmhuset under helgen samt erbjuder barnteater. Han deltar även i Bhajasn maraton med Eva Cederblad. Utöver en eminent gitarrist har Thomas även en Fil kand i musik, teater, pedagogik, religion; samt har studerat på  Malmö musikhögskola. Under hela livet har han livnärt sig som musiker och gjort barnteater Läs mer>> 

Jenny Wessel –  Yoga, Nia Dans och Bhajans
Jenny Wessel leder bla Yoga under festivalen. Dansen liksom Yogan har ett självklart inslag på Mundekulla festivalen och i år erbjuds bla Nia Dans under ledning av Jenny Wessel. Jenny växte upp i närheten av Mundekulla och bor numera i Göteborg där hon driver det popluära och välbesökta "Nia Movement Center". Nia är ett sätt att bli vältränad och frisk bestående av ett enhetligt rörelsekoncept, som arbetar med element från kampsporter, dans och avslappning. Jenny har även en stor passion för röst och sång med stark förmåga att beröra människor vilket vi får hoppas uppleva på öppna scenen. Hon medverkar även i Bhajans maraton (sånger från olika traditioner) på lö em med Björn Bohlin. Jenny och Björn håller även en kurs på Mundekulla sista helgen i nov. Läs mer >>
-Join Jenny in Yoga, Nia Dance and wonderful Bhajans togehter with Björn Bohlin

Björn Bohlin  – Yin Yoga, Nia Dans och Bhajans
Björn Bohlin är en fantastisk musiker och människa som har 41 års erfarenhet som musiker i Göteborgs Symfonikerna.
Björn älskar att skapa musik i stunden. Han är en begåvad musiker som har en väldigt när relation till alla sina instrument så som Didgerido, flöjter och hans ständiga följeslagare Oboen som är Björns huvudinstrument.
Björn har förmågan att ta dig in till magins landskap med sina toner.
Han bidrar bla på Jenny Wessels yoga, Nia och bhajans pass samt håller en kurs i Mundekulla tillsammans med Jenny sista helgen i november Läs mer>>
-Björn is a great musician who supports Jenny Wessel on her Yoga, Nia Dance and Bhajans

Fredsposter liten

Fredskonsert 
Påven Johannes Paulus II  bjöd in representanter från 12 olika religioner till Assissi år 27 okt, 1986 (Fransiscus hemby). Alla ombads ta med sig en fredsbön från sin tradition som delades i samband med en ceremoni. Han bjöd in till ytterligare två möten, dels 1993 efter kriget i Jugoslavien  samt 2002 efter terrordåden i New York då med en tydlig avsikt om att samlas för ta avstånd från krig i religionens namn. Benedictus XVI bjöd in till det fjärde mötet i Assisi den 27 okt 2011, 25 år efter det första mötet. Dessa böner har tonsatts av Peter Elmberg i samarbete med Jan Eric Ström och Lars Magnus Österberg och framförts i Norge och Sverige ett 30 tal ggr under senare år. Under festivalen framförs konserten i sin helhet och därefter kommer trion att framföra konserten i Assissi den 21 sept 2017. Se ett klipp här. Läs mer på www.musikforfred.se  
- On saturday night Peter Elmberg (founder of Mundekulla) will offer a peaceconcert with Lars Magnus & Jan Eric 

Tina Shilling - Yoga   
Tina är utbildad inom Vinyasa Yoga men kom i kontakt med yoga redan 1993 när hon bodde på Bali.
Så här beskriver hon själv sin resa in i Yogans värld: "Efter jag flyttade till Sverige har jag deltagit i flera workshops och retreats med lärare från hela världen. Därför innehåller mina pass en blandning av olika stilar, oftast mjukare än den vanliga Vinyasa Yogan. Sedan 2006 har jag undervisat i yoga för både vuxna och barn i Halmstad och håller numera mina kurser på Kulturverket samt pass på Hotel Tylösand och Söderpiren. Sedan 2014 har jag lagt till Yin Yoga och Thai Massage till min verksamhet och jag arrangerar även Yoga Celebration på Mundekulla sedan 2013"
-Tina offer a wonderful yoga session on friday morning and she also part of the Cafe team. Tinas also arranges a yearly Yoga Festival (Yoga Clebration) in Mundekulla

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Sören Brynielsson - Föreläsning kring konst samt konstutställning
Vi är så glada och tacksamma över att ha Sören och hans inspirerande konst med oss under under festivalen. Den kommer förgylla och ge en härlig energi till den stora salen Kreativum. Många är vi som sett och förundrats över Sörens målningar. De ger en glimt av den sanna värld vi alla vill leva i... Välkommen att njuta av Sörens målningar och lyssna till hans upplyftande tankar under festivalen. "Det som i begynnelsen började som en terapi, för att klara mina studier, blev efter några år en heltidsysselsättning. En magisk resa startade, där jag valde att lyssna på hjärtat. Jag inspireras av att inspirera andra. Jag vill peka på en större verklighet, bekräfta dina drömmar och väcka till det som är större, sannare".  Sören är bildkonstnär på heltid sedan 1980 och har haft många utställningar runt om i landet samt även utomlands.  Läs mer

Eva Cederblad – Shine Sister, Sångmeditation, Bhajans, Sång workshop 
Eva är en underbar sångerska och musiker som har skrivit en mängd egna sånger med vackra texter. Hon är utbildad cirkeldans-ledare och van körledare samt leder ofta sångmeditationer och Bhajans med indiska instrument. 
Tillsammans med Anne Soveig (Mundekulla) erbjuder hon under festivalen en "Shine sister workshop" med sång och inspiration. De kommer även att hålla en gemensam sångmedition i Sanctuary. Eva håller även en egen sång workshop på söndag efter lunch. Eva är även med i Mundekullas musikal "Hemstannarna" (Skriven av Anne och Peter) som rönt mycket uppmärksamhet under senaste året och framfördes i Växjö och Lunds konserthus i november 2016. Eva hör till den skara artister som bidragt på många av Mundekula festivaler genom åren. 
-Eva offer a singing workshop, Song meditation, and bhajans during the festival

Anne Solveig

Ann Sjöling  Frigörande dans
Ann är utbildad frigörande dans lärare av Anne Grundel (Frigörande dans akademin) och leder danspass under festivalen. Från det lugna till det vilda - dansa fritt till härlig musik!
Ann är en kär medarbetare som även välkomnar dig i receptionen och ser till att du har det bra under Festivalen.
För några år sedan tog hon ett nytt kliv i sitt liv då hon flyttade från sitt invanda liv i Stockholm till ett nytt liv på landet där hon nu bor i den lilla byn Bredalycke, Mundekullas grannby.
- Ann is a great co worker in Mundekulla n charge of the reception who also offer dancing sessions

ladda ned

Lars Magnus Österberg - pianosongs
Lars-Magnus Österberg är pianist och klaviaturspelare från Göteborg och en av festivalens flitigast återkommande musiker. 
Lars Magnus kompar i år bla Elin Teilus samt medverkar på ovan nämnda Fredskonsert. Han spelar även dragspel vid morgonsamlingarna och vi får även höra hans egna kompositioner vid småtimmarna på torsdag kvällen tillsamman med Elin Teilus och Gunnel Mauritzson
Det är nära och meditativt eller  intensivt och svängigt. Du är inbjuden att dela hela resan däremellan. 
Lars-Magnus spelar också till/medverkar också som musiker vid  t.ex. Talasis Heartdance.
-Lars Magus is part of the Mundekulla Houseband who supports Elin Teilus, the morning gatheringsm, Talasis Heartdance band but also shares his own music in the late hours of the first evening

anders2

Bima Anden - Samtalscirkel för ungdomar
Bima Anden bär en äldre kvinnas visdom med ett stort engagemang för ungdomar. Hon har bla drivit en skola och varit engagerad i många olika projekt för människors utveckling och välmående. En metod hon ofta använder sig av är samtals cirkeln (baserad på indianernas samtalsteknik). Samtalscirkeln bygger på man sitter i en cirkel och skickar runt en pinne och den som håller i den får tala till punkt utan att bli avbruten innan pinnen skickas vidare till nästa person. Vid två tillfällen under helgen bjuder hon in ungdomar att samtala med hjälp av denna metod kring olika teman. Detta är en bra teknik i att öva sig att lyssna på andra men även ta mod till sig att tala och uttrycka sina egna tankar, vilket ofta resulterar i en djupare samstämmighet med övriga cirkeldeltagare. Ofta upplever man att det är intresserantare att lyssna än att själv berätta. 
- Bima offer two circle talks for Youths/teenager

Jan Eric

Jan Eric Ström - konserter
Jan Eric Ström är utan tvekan festivalens "mesta" artist som medverkat på flest festivaler och kompat flest musiker och skapat magi som berört Mundekulla publiken med sitt vackra gitarrspel om och om igen.
Jan Eric framfö musik bla. från sin senaste skiva "Reflections" som  i Mundekulla utsikts torn på lördag kväll på temat "Concert in Heaven" (Begränsat antal deltagare, köp biljett i receptionen 150:-). Vi får även höra hans vackra gitarr spel på ovan nämnda Fredskonsert samt vid hans dotter Perlas konsert. 
Han ingår även i Talasis Heartdance Band samt medverkar på morgonsamlingarna.Lyssna här    

-Jan Eric offer a unique concert in the top of the Mundekulla tower as well as supports different artists during the weekend

perlsjane

Perla Ström – Konsert
Varje år skapar vi utrymme för någon av de yngre artister som brukar besöka festivalen och har sjungit på öppna scenen. I år faller valet på Perla som efter musikgymnasiet rest och testat olika jobb i städer. Ett sökande som har gett erfarenheter och intryck som hon sen i höstas börjat sammanfatta i egna texter och melodier. Hela livet har hon varit omgiven av musik och musiker, både i familjen och bland vänner och hon har gått "Sång & Vokal" på Högalids folkhögskola.  
Tillsammans med sin pappa Jan Eric Ström kommer hon att dela med sig av sina sånger och sin personliga stil. 
Med bedårarnde röst och tänkvärda texter som berör såväl ungdomar som vuxna och kretsar kring att finna sin väg i livet, vägval och modet att lyssna och ge uttryck för sin egen röst. Lyssna till Perlas första Demo >>

- Perla has participated at the festival since early childhood years. Now its time for her to enter the "big" stage"

anders2

Berndt Elmberg - Berättelsen om Mundekulla samt Historisk vandring 
Berndt växte upp i Mundekullas grannby, Skallebo och flyttade hemifrån redan i unga år men inköpte gården 1998 och har tillsammans med Peter Elmberg och Anne Solveig skapat Mundekulla Retreatcenter. Nästa år firar anläggningen 20 år och även Berndt firar jämnt!! Lyssna till honom berätta om uppväxten i fattiga småland, hans karriär som fotomodell och sedemera framgångsrik företagare genom företaget "Miljöbyggarna" tills han plötsligt ställde sig frågan "Vad ska jag göra med resten av mitt liv?" för 20 år sedan. Resultatet upplever ni genom Mundekulla Retreatcenter. Berndt intervjuas av sonen Peter och låt dig inspireras, utmanas och kanske själv tänka till vad du ämnar göra med resten av ditt liv. Berndt erbjuder även en vandring på temat "Byggnaderna berättar" då han berättar om de olika byggprojektet, skogshanteringen och eko tänket som genomsyrar anläggningen. Mundekulla har pristas mångfaldigt vilket inte minst blir tydligt då blickarna får vila mot det gamla ladugårdstaket som idag är fyllt med solpaneler... Läs om Mundekullas ekoprofil 

anders2

"Världsmusikalen Hitkommarna" Konsertversion - Peter Elmberg, Lamine Cissokho mfl 
Peter och Anne (grundare av Mundekulla) har skrivit Folkmusikalen Hemstannarna som är en berättelse om den Svenska emigrationen. Musikalen har under senare år setts av över 6000 människor dels i Mundekulla Amfiteater samt större teaterscener som Växjö Konserthus och Lunds stadsteater. Även nysvenskar sett den för att skapa förståelse för den svenska emigrationen då närmare 25% utvandrade till Amerika och upp till hälften av människorna i Mundekulla bygden åren 1850-1930. Nu håller Peter på att skriva på dess uppföljare vid namn "Hitkommarna" som ämnar ha premiär den 5 april 2018 (50 år efter att Martin Luther King bragtes om livet). Musikalen handlar delvis om de utmaningar vi står inför idag men också möjligheter. Under festivalen spelar låtar från Musikalen tillsammans med Elin Teilus som represneterar den svenska ursprungskulturen och Lamine Cisskho från Västafrika som spela Kora (afrikasn harpa) och berättar om projektet. 
-Peter Elmberg shares songs from his upcoming musical togehter with Lamine Cissokho och Elin Teilus

anders2
Sofie Rüden - Yoga - Par/acro yoga
Sofie jobbar som livstilsscoach, massör och Yoga instuktör i Ronneby genom sitt företag FeeloSofie
Hon är en kär vän till Mundekulla som alltid bidrar med sin positiva energi och inställning. Ett av hennes stora intresseromåden är Acro Yoga som hon nyligen utbildat sig inom och en stor skara människor i Blekinge deltar på hennes återkommande kvällskurser. Sofie är också delaktig i den årliga Acro Yoga Festivalen på Mundekulla (helgen efter midsommar) som årligen lockar ca 200 personer. Välkommen att delta i ett acro yoga/paryoga pass både som nybörjare eller avancerad. Sofie hjälper även till i köket så kanske möter du även hennes glada leende där!
-Sofe offer acro yoga / Couple Yoga at the festival
lennart

Lennart Hallström - Djembeworkshop
Lennart driver sedan drygt 20 år tillbaka en av Sveriges främsta Djembeskolor som genom åren utbildat tusentals människor i västafrikanska trumrytmer. Han arbetar med utgångspunkt i Stockholm men vi är glada för att han nyligen flyttat ner till Mundekullabygden och förgyller den Småländska själen med sköna trumrytmer och inte minst årets musikfestival. Välkommen att spela djembe för vuxna och ungdomar! Lennart kompar även olika artister under festivalen samt erbjuder en spännade ljudresa, KOnsert med Anders Grossman på Didjeridu vid namn Jord ton Läs mer 
- Lennart offer drumworkshops during the festival as well as supports different musicans on theit concert. He also does a concert with Anders Grossman on Didjeridu with their band Jord Ton (Earth tone)

lennart

Stephanie Verstift - Shiatsu massage workshop
Stephanie Verstift kommer från Holland med bor i Sverige sedan flera år. Utöver att hon är en fantastisk kock i Mundekullaköket samt en kär medarbetare så är hon även konstnär, musiker och inte minst massör.
Hon bjuder in till en Shiatsu massage workshop vilket innebär att man arbetar parvis med att ge varandra massage under Stephanies ledning. Du behöver inte komma som par utan kom som du är så sköter denna emininta dam resten och ser till tt du både får lära dig att ge massage men också ta emot.
Kanske får vi även höra Stephanie ssjunga på öppna scenen?
- Stephanie offer a shiatsu massage workshop. Welcome to jin in. Come alone or with a friend /partner 

lennart

Johan Rabén & Maria Troive Lindell (Raw Life/Matapoteket) - Nya tidens mat (föreläsn)
Johan Rabén och Maria Troive Lindell äger och driver Matapoteket, Stockholms största restaurang och café med rawfood. (100% ekologiskt helt utan tillsatser, socker, mjölkprodukter eller gluten.) Under festivalen håller de bla en föreläsning samt serverar smoothies i samband med Kvällskonserterna och server och erbjuder te och sköna hälsosamma drycker i Logen /Mundekulla Lounge på kvällarna mellan 22-24. Johan och Maria ansvarar för maten på Mundekullas Raw Life Festival som hålls i mitten av juli (sedan 6 år)  samt erbjuder även vinterretreater med detox på Mundekulla. De ska även hålla Gösta Tingström levandes på hans pilgrimsvandring i okt (läs mer under Gösta Tingström)
-Johan and Maria will offer nice smoothies and te durig the evenings in the concert hall and the MUndekulla Lounge

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Anders Grossman - Teaterworkshop och didjeridu konsert med Jordton
Anders Grossman är utbildad dramapedagog och arbetar till vardags med drama och teater med ungdomar, däribland individer med utmaningar i bagaget där teaterformen visat sig vara en bra metod för att lära sig mer om sig själv och sina behov.  Under helgen erbjuder Anders ”Dramaworkshop” för både ungdomar och vuxna med betoning på det som kallas för Forumteater. Forumteater är ett bra sätt att belysa svåra ämnen, att lära sig se förtryck och orättvisor och öva på att förändra och säga ifrån. Anders spelar även Didjeridu med Lennart Hallström i konsertform i deras gemensamma projekt vid namn Jordton. Kanske vill du även sprela didjeridu. Det ryktas om att ha bilen full v  

Visions träff "New Beginnings" - Anne och Peter
Mundekulla Retreatcenter har aldrig tidigare stått inför så stora möjlighetern som just nu. Därmed behövs även ökad hjälp och stöd och nya former av samverkar för en positiv utveckling av platsen. Därmed bjuder Anne och Peter in till en Visions träff där du som gillar det vi skapar har möjlighet att komma med ideer och inspiration. Kanske kan vi gemensamt förververkliga drömmar som du och vi har. Kanske vill du förverkliga en idé eller ett projekt du länge drömt om? 
När vi blivit 'boostade' av allehanda inspiration under festivalen vill vi fånga inspiration och lyssna till varandra och det vi/du önskar ge näring åt. 

ladda ned


- Barnen/ungdomscirkel på Mundekulla -

- Varje år erbjuds ett rikt program för barnen på Mundekulla med allt från cirkusskola, målning, barnteater,
kreativt skapande, ungdomscirkel Läs mer nedan om några av programpunkterna.


Magnus Bengtsson – Cirkusskola  
En av festivalens stora hjältar och stora inspiratörer är Magnus Bengtsson som erbjuder Cirkusskola för barn, ungdomar ... och vuxna!
Medan alla vuxna förkovrar sig i allmän klokskap och utvecklande aktiviteter erbjuder Magnus något som kallas för lek, akrobatik, stå på händer, jonlering och annat skoj som de flesta vuxna helt tappat bort på vägen.
Dessutom blir det en avslutande uppvisning på söndagen för alla åldrar (små som stora…)
Detta är definitivt något av höjdpunkten på festivalen, åtminstone om barnen får välja!  Se klipp

Flera andra workshops inom kreativitet, didjeridu, sång, måleri erbjuds !

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Thomas Wiehe -  Barnteater
Thomas Wiehe har varit konstnärlig ledare på GalaxTeatern sedan 1986. Det har blivit 1000 musikframträdanden och 2000 föreställningar för barn (10 egna pjäser). Förra gången Thomas erbjöd barnteater på Mundekullafestivalen blev det fullt till sista plats med barn (och vuxna). Vi är glada att han nu återkommer med en ny barnföreställning.
Läs mer www.galaxteatern.se  

anders2

Skapande för barn - Ann Helen Franksson, Anders Grossman, Sofie Petersson 
Ann Helen Franksson är uppvuxen i Mundekullas grannby Bredalycke och arbetar på en kulturskola för barn i Kalmar. 
Hon kommer bla att göra talking sticks och drömfångare med barnen under festivalen med naturesn grenar och skapelser. Följ med ut på äventyr för att sedan skapa magi tillsammans. Hon erbjuder även måler och skapande.
Anders Grossman är utbildad dramapedagog och arbetar till vardags med drama och teater med ungdomar, däribland individer med utmaningar i bagaget där teaterformen visat sig vara en bra metod för att lära sig mer om sig själv och sina behov. (Läs mer om Anders ovan) Tillsammans med Sofie Petersson erbjuder han även "Lekstund för barn": Kreativa lekar och samarbetsövningar för barn, rita och måla på temat "Barnens drömvärld" rekommenderad ålder 4-8 år. Missa inte att se barnens utställning som växer frma på Logen under helgen  

Konstnärer som medvekar på festivalen i år... Sören Brynielsson, Klas Parknäs och Anne Solveig

Tid
Festival Pass: Tors 10 aug kl 16.00 – sön 13 aug kl 16.00. (Första konserten äger rum torsdag kl 19.00)

Program
Tors kväll 10 aug
16.00 Receptionen öppnar inkl cafét
17.30 Maten serveras

19.00  Invigning
19.15  Sousou och Maher Cissokho
20.30  Dan Reed
22.00  Peter Wahlbeck
23.15  Lars Magnus, Elin Teilus, Gunnel Mauritzson

Se hela helgens program här >>

Bokning
Boka här >> 

Rabatt
500:- rabatt vid bokning av 3 pers eller fler vid samma bokningställfälle 
(Kostnaden dras av automatiskt vid online bokningen)
Se även boka tidigt rabatt erbjudanden enl nedan

Priser
Tältplats, workshops och konserter ingår. Inga dagsbiljetter säljes.

Biljetter
Festival Pass 10-13 aug (To kl 19 - Sön kl 16, receptionen öppnar kl 16.00)  - Boka här 
• Vuxen, över 26 år    2460:- (På plats 2560:-)
• Ungd, 15-25 år         1860:- (På plats 1960:-)
• Barn, 4-14 år              880:- (På plats 930:-)

Kvällspass 10 aug kl 19-24 (Fåtal kvälls biljetter säljes till ineldningskvällen) - Boka här
• Vuxen, över 26 år    295:-  (Endast förköp)
• Ungd/barn               195:-  (Endast förköp)

Mat
Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat, fika finns att köpa på plats i "Café Namasté".
Möjlighet att tillaga medhavd mat i eget triangakök i tältbyn. (Vi tillhandahåller ej kök, kyl, frys, förutom för dig som hyr rum)
Du kan köpa alla måltiderna till ett rabatterat pris i samband med din bokning eller enstaka måltider på plats enl nedan priser.

Om du bokar alla måltider får du ett festivalband i en annan färg som inkluderar alla måltider (så det är avsett för en person).


Festivalpass - alla 9 måltider (to kväll - sön lunch) - Boka här 
• Vuxen/ungd (från 15 år) 840:- (ordpris 900:-), Barn (4-14 år) 520:- (ordpris 570:-)

Enstaka måltider kan köpas på plats
• Frukost: 80:- Vx & ungd,  50:- Barn
• Lunch/Kvällsmat: 110:- Vx & ungd,  70:- Barn

Övernattning
Boende på Mundekulla - Boka här
Tältplats ingår i entrépriset. Sovsal samt ett fåtal rum uthyres och bokas i bokningsformuläret. Se bilder på våra rum här >
• Tältplats ingår i entrépriset. (Medtag liggunderlag, sovsäck)
• Husvagn/Husbil: 600:-/ekipage för hela festivalen, inkl el
• Sovsal - (600:-/pers a 3 dygn) Inkl madrass, täcke, kudde (rummet används dag+kvällstid)
• Ett fåtal rum uthyres i Mundekulla. Först till kvarn (se anm formulär)
Vandrarhem och hotell i närområdet
-Långasjö Vandrarhem (6 km) 0471-50310
-Grimsnäs Herrgård B&B (8 km) 0478-20400
-Moshult Vandrarhem (8 km) 0763-134839
-Ödevata Fiskecamp (17 km) 0471-50430
-The Dutchdreamcatcher (17 km) 0471-46911
-Korrö Vandrarhem (22 km) 0477-34249
-Hotell Amigo, Emmaboda (10 km) 0471-12550

Förhållningsregler
-Man behöver inte föranmäla sig till workshops, utan det är först till kvarn som gäller
-Musikfestivalen är drogfri dvs att alkohol/droger inte brukas, medtages eller säljs på plats
-Vi älskar djur och har ponnyhästar och katt. Egna husdjur kan inte medtagas men hundhotell finnes enl nedan

Tidningsartiklar från tidigare festivaler
Intervju med Dogge Doggelito

Världsstjärnan Dan Reed på Festival
Bullerbybarnet Anna Sahlin tillbaka i Småland
Succe för festivalen
Kärlek och ljuv musik
Se bildspel från 2010

Bloggar
Läs Eva Areskogs blogg
Läs Stina Grays blogg

Facebook
Följ uppdatering på Festivalens Facebooksida

Feedback
"Just hemkommen från en helt fantastisk Musikfestival. Så mycket värme och medmänsklighet. Blir så otroligt stärkt av alla människor och som tillsammans skapar en magisk helg. Detta kommer jag leva på länge! Tusen tack ! / Christina Gustafsson" Läs mer feedback

Övrig info
Bokningsregler - Läs våra bokningsregler
Hitta hit  - Ta tåget till Emmaboda och därefter Mundekullataxi, 1 mil á 150:-/bil, 0471-10100
Hundhotell - Husdjuren kan tyvärr inte medfölja, men det finns ett hundhotell 7 km fr Mundekulla
Samåkning - Erbjud eller ansök om skjuts 

Allmänna frågor
info@mundekulla.se (säkrast via mail)
0471-50450

Volontär
Vill du vara volontär på festivalen?
Maila info@mundekulla.se

Arrangör
Mundekulla Retreatcenter, Peter Elmberg Produktion
Tack till Musik för fred, Musik i Syd och Sensus Studieförbund

Festivalpass: 10 - 13 aug
Tors kl 19:00 - Sön kl 16:00
Receptionen öppnar kl kl 16.00
 

 Festival Pass 10-13 aug 
(Receptionen öppnar kl 16.00) 
• Vuxen, +26 år  2460:- (På plats 2560:-)
• Ungd, 15-25 år, 1860:- (På plats 1960:-)
• Barn, 4-14 år ,880:- (På plats 930:-) 


Kvällspass 10 aug kl 19-24 
(Fåtal kvälls biljetter säljes)
• Vuxen,+ 26 år  295:-  (Endast förköp)
• Ungd/barn  195:-  (Endast förköp)

Tältplats ingår i entrépriset. Sovsal samt  rum uthyres i Mundekulla och bokas i bokningsformuläret, först till kvarn. Det finns vandrarhem och hotell i nära anslutning till Mundekulla.