loading...

Mundekullafestivalen 7-11 aug, 2019

Årets tema:  Connection

Festivalens upplägg 7-11 aug
Välkommen till en helg full av dans, musik, möten, kreativitet, dans, yoga, mindfulness, akrobatik, meditation, föreläsningar, Mundekulladanser, relationsworkshops, barnaktiviteter, konstutställningar, föreläsningar samt inte minst härliga konserter om kvällarna med artister från när och fjärran.
Många besökare har uttryckt sin uppskattning över Mundekullas idylliska miljö med källsjöar att bada i, bastu, kulturlandskap, vackra byggnader med helhetstänkande och givande möten!
Under årets Mundekullafestival firar vi utvecklingen av platsen och livet i sig med fokus på en hållbar livsstil och möten mellan människor! Som deltagare på Mundekullafestivalen blir du automatiskt en aktiv medskapare snarare än en passiv åhörare. Under dagtid erbjuds workshops och på kvällarna spelar artister från när och fjärran. 
-Lyssna till Världsartisten Dan Reeds hyllning till Mundekulla Lyssna 

Två extra dagar med James Twyman, 11-13 aug
I år har du möjlighet att stanna två extra dagar på en kurs med James Twyman mfl från USA som är en multikreatör med flera bästsäljande böcker, samt film- och manusförfattare, musiker och föreläsare.Dessa dagar är en möjlighet att igång med din kreativitet och finna mod attt stå upp för och verka för fred och förståelse i såväl det lilla och det stora perspektivet i ditt eget liv. (Mer info inom kort)

james-twyman-575x288

James Twyman (USA) – Konsert, föreläsning och workshops 
Vi har nöjet att presentera James Twyman – New York Times bestseller författare, musiker, filmskapare och föreläsare
Med filmer som Moseskoden, Indigo och Redwood Highway har James gjort sig känd över hela världen. Hans böcker, filmer och musik har getts ut av Louise på Hay House i USA. Tillsammans med Gregg Braden, Lisa Natoli, Dr. Wayne Dyer, Debbie Ford, Doreen Virtue har James arbetat i stort sett i världens alla hörn. James är också känd för sitt arbete som fredsmäklare, ett viktigt men farligt arbete som James gör i exempelvis Syrien, Israel/Palestina, Nordkorea m fl länder med musiken som redskap. Han har bla tonsatt 12 fredsböner från olika traditioner som härrör sig från ett möte i Assisi 1986 (samma böner som Peter Elmberg, Mundekullas grundare tonsatt). Han har även nyligen skrivit en musikal om Fransiscus (Assisi) liv som han bl.a. ger ett smakprov på under helgen. Du har även möjlighet att delta på en kurs efter festivalen med James Twyman.

Peter Elmberg – Konsert och workshops 
Peter startade Mundekulla Musikfestival tillsammans med Anne Solveig 1999 med intentionen att skapa en drogfri festival med lyssnande publik för artister som skriver egen musik. Peter läste Indianhistoria som en del av hans Universitetsstudier i USA 1996 och därefter flyttade han till en liten stuga på 10 kvm i Mundekulla för ett år av självvald ensamhet. Verksamheten har sedan dess successivt vuxit för varje år. Under festivalen sjunger Peter sånger ur sin Fredskonsert bestående av 12 tonsatta fredsböner tillsammans med Jan Eric och Lars Magnus samt James Twyman. Han leder morgon-samlingarna, manscirkeln "Man in mission". Peter har tillsammans med Anne Solveig skrivit musikalen Hemstannarna som turnerat för fulla hus i Södra Sverige och bla jämförts med "Kristina från Duvemåla". Även uppföljaren om dagens immigration "Hitkommarna" mottogs varmt under 2017 och 2018. Läs mer

Anne Solveig – Sunday Summit, Shine Sister workshop mm
Söndag är traditionellt den "heliga dagen" att vila och hämta andlig inspiration. Hur kan vi hitta nya former för det?  Anne Solveig, Peter Elmberg  m. fl bjuder in till en vacker "Sunday Summit - andaktsstund" på Söndag fm i en upplyftande Mundekulla-anda med sång, musik, meditation och inspirerande budskap. En stund att i gemenskap sjunga, meditera, summera och smälta festivalen samt ta med oss inspiration hem. Kanske leder denna stund till fler "Sunday Summits" 
Anne erbjuder även en workshop för kvinnor under temat "Shine Sister" tillsammans med Eva Cederblad, med kvinnocirkel och stärkande inspiration. Annes uppskattade sånger som "A feeling of Joy", " I am beautiful" m.m. sjungs även på morgonsamlingen och skapar en känsla av glädje och samhörighet. Hon har gett ut CD:n "Shine sister" samt skrivit boken "Kvinnocirkeln" och är medgrundare av Mundekulla Retreatcenter tillsammans med Peter Elmberg. Läs mer

ladda ned

Sebastian Mullaert (Aka Minilogue)  Elektronisk dansmusik
Vi är glada över ett unikt besök i form av Sebastian Mullaert som sedan flera år tillbaka turnerar världen runt både som elektronisk live artist och dj. Sebastian har sysslat med olika former av musik sedan 7 års ålder och de senaste 20 åren framförallt med elektronisk dansmusik där han varit del av de båda legendariska grupperna Son Kite och Minilogue.  Sebastian är en flitig meditatör som vill inspirera människor att låta musiken få oss att lämna intellektets hemvanda miljö för att öppna upp till större perspektiv. Sebastian spelar även musik i samband med lunchen på temat "Lunch beat".  Här följer en kort recension av hans musik och gärning "When you listen to Sebastian Mullaert’s music you will feel something enchanting, a resonance that delivers truth, integrity and reminds us to simply be. The Swedish artist has a distinct approach to life, as well as music, which is centred around tranquillity, stillness and the convergence of Zen meditation, nature and creativity. 

Eva Cederblad – Shine Sister, Sångmeditation- Bhajans, Cirkeldans
Eva är en underbar sångerska och musiker som har skrivit en mängd egna sånger med vackra texter. Hon är utbildad cirkeldans-ledare och van körledare samt leder ofta sångmeditationer och Bhajans med indiska instrument. 
Tillsammans med Anne Soveig (Mundekulla) erbjuder hon under festivalen en "Shine sister workshop" med sång och inspiration. Eva håller även en sångmedition i Sanctuary samt en workshop med cirkeldanser. Eva hör till den skara artister som bidragit till och förgyllt många av Mundekullafestivalerna genom åren. 

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Klas Parknäs –"Den läkande leken" om att möta essensen i existensen (Föreläsn/film)
"Ett barn växer inte för att något nytt kommer till. Ett barn växer för att det i glädje och lek får undersöka allt fantastiskt vi redan Är. När vi ger oss en vuxenlekplats får vi möjlighet att fortsätta den fantastiska under-sökningen. Leka men också läka. I ett intresse får vi interagera med vårt esse... inspirationen. Nå inspirationen i leken och ta med den i alla andra områden i livet. Konsten är som bäst arenan att få umgås med källan till konsten. Konst är lek kidnappad av egot. Begåvning är inte resultatet utan en handling, att be om sin gåva. Alla utan undantag kan det dom älskar." Klas är konstnären, som gjort sig känd för sin konst, men också sin förmåga att inspirera. Resan har gått från teater via opera till måleriet. I sin atelje har han i 25 år undersökt. Inte konsten utan källan till konsten. Klas är även författare till boken "Tillvarataget". Filmen "Berättelsen Ur en Målning" (8 min) visas i samband med föreläsningen samt ”Försoning med Jordelivet” En konstmeditation. Vi visar även en dokumentärfilm om Klas som kom våren 2017 vid namn  "Den du redan Är"

Sofia Nylander  Föreläsningskonsert "Att acceptera den man är"

"Sofia Nylander skriver musik i gränslandet mellan pop och visa. Om det fantastiska i att vara en människa i världen och om det kluriga i att vara en människa i samhället. Om dansande partiklar, nazister, ett vasstrå som vajar för vinden och om den där gången du vet när Jesus träffade en transtjej."
Välkommen på en spännande musikföreläsning om modet att vara sig själv.. Att acceptera den man är och att bli accepterad är inte självklart för alla. För Sofia Nylander, 30, tog det 20 år innan hon fullt ut vågade erkänna för sig själv och andra att hon var en tjej född i en killkropp. – Det har varit en jättetuff resa för mig att komma ur känslan av att det bara är en börda att bära, och att det är något fel på mig. Det är egentligen först de senaste två åren som jag känner mig fri från det där, och jag är mer trygg i mig själv.  

lennart

Stephanie Verstift  Shiatsu massage workshop
Stephanie Verstift kommer från Holland men bor i Sverige sedan flera år. Utöver att hon är Mundekullas huvudkock samt en kär medarbetare så är hon även konstnär, musiker och inte minst massör.
Hon bjuder in till en Shiatsu massage workshop vilket innebär att man arbetar parvis med att ge varandra massage under Stephanies ledning. Du behöver inte komma som par utan kom som du är så sköter denna eminenta dam resten och ser till att du både får lära dig att ge massage men också ta emot. Du kan även beskåda hennes konst i den stora samlingslokalen.
Kanske får vi även höra Stephanie sjunga på öppna scenen?
- Stephanie offer a shiatsu massage workshop. Welcome to join in. Come alone or with a friend /partner.

Jenny Wessel – Yoga, Nia Dans och konsert
Jenny Wessel leder bla Yoga under festivalen. Dansen liksom Yogan har ett självklart inslag på Mundekullafestivalen och i år erbjuds bla Nia Dans under ledning av Jenny Wessel. Jenny växte upp i närheten av Mundekulla och bor numera i Göteborg där hon driver det popluära och välbesökta "Nia Movement Center". Nia är ett sätt att bli vältränad och frisk bestående av ett enhetligt rörelsekoncept, som arbetar med element från kampsporter, dans och avslappning. Jenny har även en stor passion för röst och sång med stark förmåga att beröra människor och hon har under våren spelat in en skiva och äntligen får vi höra henne Live med stöd av superproffsen Lars Magnus ÖSterberg och Björn Bohlin.
Jenny och Björn håller även en kurs på Mundekulla sista helgen i nov. 

Björn Bohlin – Yin Yoga, Nia Dans och Bhajans
Björn Bohlin är en fantastisk musiker och människa som har drygt 40 års erfarenhet som musiker i Göteborgs Symfonikerna.
Björn älskar att skapa musik i stunden. Han är en begåvad musiker som har en väldigt nära relation till alla sina instrument så som Didgerido, flöjter, engelskt horn och hans ständiga följeslagare Oboen som är Björns huvudinstrument.
Björn har förmågan att ta dig in till magins landskap med sina toner.
Han bidrar bla på Jenny Wessels yoga, Nia och bhajans pass samt håller en kurs i Mundekulla tillsammans med Jenny sista helgen i november 

Lou Rossling – föreläsning
Lou Rossling har blivit utnämnd till Sveriges bästa talare 2003 och nyligen utnämndes hon till en av Sveriges 10 bästa talare någonsin. Läs mer  Lou inspirerar oss att ta tag i våra liv, att se glädjen och möjligheterna hos var och en. Med sitt starka engagemang inom barn- och ungdomsverksamheten berättar hon om episoder ur sitt liv, där öppenhet och positivism varit avgörande när rädsla och kontroll velat ta överhand. 
Lou är i grunden pedagog, i dag är hon en älskad föreläsare och inspiratör i arbetslivet. Hon får oss att både skratta och gråta, när hon på sitt engagerade sätt talar om hur avgörande skeenden i barndomen kan påverka våra liv som vuxna.

Anne Solveig

Staffan Taylor – När viljan att lyckas är större än rädslan för att misslyckas..
När Staffan Taylor ringde för att söka sitt första sommarjobb hoppades han att ingen skulle svara. När han talade inför andra människor började hjärtat rusa och kallsvetten blänka i pannan. Hur ska man lyckas uppnå sitt mål om man redan förberett sig för att det nog inte kommer att gå? Hur ska man få fram sitt budskap om man inte vågar tro på sig själv? Staffan började träna på att våga. Han utmanade sig själv steg för steg. Idag är Staffan en av Sveriges mest bokade unga föreläsare och har talat på skolor och företag så som IKEA, Handelshögskolan i Stockholm, Lunds Universitet & Reebok. Han är helt övertygad om att drömmarna tar oss framåt medan rädslor håller oss tillbaka. Nyckeln för framgång säger han själv handlar om att träna både sitt yttre men även inre jag och att sätta sig själv i ett tillstånd han kallar ON-mode. Han brinner för att hjälpa andra att nå sin fulla potential som ledare, medarbetare och medmänniska. Läs mer>> 

Anne Solveig

Ann Sjöling  Frigörande dans
Ann är utbildad frigörande danslärare av Anne Grundel (Frigörande dans akademin) och leder danspass under festivalen. Från det lugna till det vilda – dansa fritt till härlig musik!
Ann är en kär medarbetare som även välkomnar dig i receptionen och ser till att du har det bra under Festivalen.
För några år sedan tog hon ett nytt kliv i sitt liv då hon flyttade från sitt invanda liv i Stockholm till ett nytt liv på landet där hon nu bor i den lilla byn Bredalycke, Mundekullas grannby.
- Ann is a great co worker in Mundekulla in charge of the reception who also offer dancing sessions.

Jan Eric

Jan Eric Ström – konserter
Jan Eric Ström är utan tvekan festivalens "mesta" artist som medverkat på flest festivaler och kompat flest musiker och skapat magi som berört Mundekullapubliken med sitt vackra gitarrspel om och om igen. Sedan utbildningen på musikhögskolan har Jan Eric varit gitarrlärare i Hässleholms kulturskola som fått många positva utnämnanden mycket tack var Jan Erics engagemang och bejakande av sina elever. Numera ägnar han sig bara åt musiken och framförallt sin egen musik. Under festivalen får vi bl a höra honom framföra egna låtar med ständigt nya alster. Han medverkar även på morgonsamlingarna med Peter Elmberg och Lars Magnus Österberg. Det går inte att låta bli att bli berörd när Jan Eric tar ton. Lyssna här    

lennart

Lennart Hallström  Djembeworkshop
Lennart driver sedan drygt 20 år tillbaka en av Sveriges främsta Djembeskolor som genom åren utbildat tusentals människor i västafrikanska trumrytmer. Han arbetar med utgångspunkt i Stockholm men vi är glada för att han nyligen flyttat ner till Mundekullabygden och förgyller den Småländska själen med sköna trumrytmer och inte minst årets musikfestival. Välkommen att spela djembe för vuxna och ungdomar! Lennart kompar även olika artister under festivalen samt erbjuder en spännade ljudresa/konsert med Anders Grossman på Didjeridu vid namn Jordton som hade sin premiär konsert på Mundekulla för 20 år sedan. Läs mer 

 

ladda ned

Lars-Magnus Österberg  pianosongs
Lars-Magnus Österberg är pianist och klaviaturspelare från Göteborg och en av festivalens flitigast återkommande musiker. 
I en solokonsert improviserar och sjunger han med egna kompositioner som utgångspunkt bl a baserade på Skriften "A course in miracles". Det är blir nära och meditativt.  Lyssna, sjung med och vila.
Lars-Magnus spelar också till/medverkar också som musiker samt deltar på morgonsamlingarna med Peter Elmberg och Jan Eric Ström. Till vardags arbetar Lars-Magnus som Kantor i Biskopsgårdens församling och är även en aktiv musiker på världsmusikscenen i Göteborg med omnejd. 

nina

Nina Granbom - Låt tystnaden tala, Mindfulness Walking  
Nina vandrar sin egen väg i livet och hon har bla vandrat flertalet gånger utmed Camino de Compostela samt Italien och på Öland, både på egen hand samt genom resor hon arrangerar. Nina är initiativtagare till kurscentret Klostret i Kalmar och har en unik förmåga att kombinera entreprenörskap, mindfulness och inre reflektion. Var tredje år ger hon sig själv pausår då hon låter "tystnade tala" vilket även är rubriken på hennes föreläsning där hon framhäver vikten att stanna upp i livet och lyssna oh vara. Under festivalen erbjuder hon även en mindfulnessvandring där Irene Elmberg (Moder Mundekulla) utgör inspirationen. Irene avled hastigt hösten 2017 och var under alla år en viktig person bakom kulisserna i skapandet av Mundekulla Retreatcenter.  Efter Irenes bortgång gjorde Nina reflektionen att Irenes insats i livet inte bara handlade om att plocka tistlar från Mundekullamarken utan snarare att plocka tistlar från människors hjärtan som hon mötte utmed vägen. Nina utgår från vad tisteln kan ställa till med när den får fäste i våra hjärtan och hur vi kan befria oss ifrån dem

eidrup

Thomas Eidrup - saxofon, kompband
Thomas har spelat olika instrument sedan barnsben men började spela saxofon först som 20-åring.
Han växlar mellan instrument och schangergränser och ingår i ett nätverk av tillfälliga och återkommande konstellationer och ses flitigt på scenerna i Kalmar med omnejd, ofta tillsammans med nysvenskar och i världsmusiksammanhang.
Samarbetet med Peter Elmberg och Mundekulla sträcker sig över många år och nu senast som medverkande i Världsmusikalen Hitkommarna med flertalet nysvenskar på scen, som gjort succé på Kalmar och Växjö teater under det gångna året. Thomas har en passion att med musikens hjälp bidra till en lite humanare värld.
Vi ser honom bl a kompa Peter Elmberg och Sofia Nylander.

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Anders Grossman  Teaterworkshop och didgeridoo konsert med Jordton
Anders Grossman är utbildad dramapedagog och arbetar till vardags med drama och teater med ungdomar, däribland individer med utmaningar i bagaget där teaterformen visat sig vara en bra metod för att lära sig mer om sig själv och sina behov. Under helgen erbjuder Anders ”Dramaworkshop” för både ungdomar och vuxna med betoning på det som kallas för Forumteater. Forumteater är ett bra sätt att belysa svåra ämnen, att lära sig se förtryck och orättvisor och öva på att förändra och säga ifrån. Anders spelar även Didgeridoo med Lennart Hallström i konsertform i deras gemensamma projekt vid namn Jordton. Kanske vill du även sprela didgeridoo. Det ryktas om att han har bilen full med instrument !

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Clinton Pereira (SA) - Permakulturodlingar på Mundekulla 
Clinton är Mundekullas glädjespridare med bred kunskap och kompetens inom många områden. Han är utbildad arkitekt i sitt hemland Sydafrika men intresserade sig alltmer för hållbarhetsfrågor, arkitektur och hållbart byggande vilket förde honom till norra Europa och slutligen Mundekulla. Hans största engagemang på Mundekulla är ekologiska odlingar med inspiration från Permakultur, som börjar ta form på området. Lyssna till honom berätta på den avslutande visionsstunden och se Mundekulla transformeras utifrån en fortsatt hållbarhetsideologi mot framtiden.
Clinton är även en originell musiker och sångare som förgyller många av våra besökares uppplevelse på Mundekulla och hans smittande glädje lämnar ingen oberörd! 
Lyssna till honom sjunga här 

Gunnel Mauritzson – Sång och presentatör
Gunnel Mauritzson är en av Sveriges främsta folksångerskor och har under 30 år varit aktiv musiker samt lärare, och tidigare studierektor, på folkmusikinstitutionen vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Sedan ett halvår tillbaka bor hon och berikar på Mundekulla till mångas stora glädje. Under festivalen ser vi henne på scenen som presentatör och med olika sånginsatser samt att hon utgör en viktig del av navet under festivalen. Hon är även producent för Mundekullas årliga Folk- och Jazzdagar helgen innan midsommar som går under rubriken "In the spirit of Lars Gullin”. (Lars Gullin var en av Sveriges största jazzmusiker genom tiderna och han bodde under senare del av sitt liv i Emmaboda (Mundekullabygden).  Läs mer om festivalen på www.mundekullajazz.se samt om Gunnel på www.gunnel.nu Gunnel medarrangerar även Körfestivalen 

Arturs Koskins (LG) - Bygga ovan molnen med hållbarhet!
Arturs har byggt det ena unika ekoprojektet på Mundekulla efter det andra såsom Vikigastugor, timmerstugor och vår 250 kvm stora samlingslokal som är helt innesluten av återanvänt glas. Det senaste projektet är ett 22 m högt utsiktstorn med tillhörande rum (under byggnation). Se bilder >>
All byggnation går i linje med Mundekullas hållbarhetsarbete och ekoprofil Läs mer här 
Under helgen kommer han att visa och berätta om tornet för den som vågar sig upp där och samtidigt se till att inte för många bestiger det ... samtidigt!! Han berättar även kort på den avlutande visionsstunden om Mundekullas olika byggprojekt.

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Konstutställning 
Linda och Anny Ursjö är ett ett härligt team (mor och dotter) som flyttat till Mundekullabygden och som bidrar till årets festival på olika sätt. Efter deltagandet på olika kreativa workshops i fjol började Anny måla för egen del. Sedan dess har över 200 bilder tillkommit och glädjande nog har Anny en konstutställning vid årets festival.
Stephanie från Holland som även bor och verkar på Mundekulla ställer ut  ut i samma lokal. 
Även Anne Solveig har ett eget galleri på området. 
Annys mamma Linda möter du bl a i receptionen tillsammans med Nina Granbom och Mundekullas Föreståndare Ann Sjöling.

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

"Sunday Summit" 
På Söndag förmiddag bjuder vi för andra året in till en vilsam "Andakts- och inspirationsstund" i Mundekulla-anda.
En fin gemensam start på söndagen med fokus på Reconciliation och Celebration - försoning och firande. Vi lyssnar till några av helgens föreläsare och musiker som delar med sig en liten stund var utifrån ett inspirerande tema och vacker sång och musik. Vi stillar oss, sjunger tillsammans och smälter helgens upplevelser och känner in vad vi tar med oss hem.  Det blir en fin summering och en ny start på livets fortsättning efter festivalen, under ledning av Anne Solveig. 
James Twyman, Eva Cederblad, Peter Elmberg och Jan Eric Ström delar med sig i ord och ton.

Visionsträff "Dela med dig av ditt projekt" 
Av tradition brukar vi erbjuda en visionscirkel mot slutet av festivalen då olika prsoner delar med sig av olika hållbarhetsprojekt. Detta året utgår vi från Mundekulla och får lyssna till Mundekullateamets visioner och tankar inför framtiden samt andra projekt i liknande anda. 
När vi blivit 'boostade' av allehanda inspiration vill vi fånga inspiration och lyssna till varandra och det vi/du önskar ge näring åt. En cirkel då vi lyssnar til varandra och en del träder fram med sina egna personliga berättelser... 

Kanske ser du även möjligheter att bidra till Mundekullas utveckling?

ladda ned


- Barn och ungdomar på Mundekulla -

- Varje år erbjuds ett rikt program för barnen på Mundekulla med allt från cirkusskola, målning, barnteater,
kreativt skapande, ungdomscirkel. Läs mer nedan om några av programpunkterna.


Magnus Bengtsson – Cirkusskola  
En av festivalens stora hjältar och stora inspiratörer är Magnus Bengtsson som erbjuder Cirkusskola för barn, ungdomar ... och vuxna!
Medan alla vuxna förkovrar sig i allmän klokskap och utvecklande aktiviteter erbjuder Magnus något som kallas för lek, akrobatik, stå på händer, jonglering och annat skoj som de flesta vuxna helt tappat bort på vägen.
Dessutom blir det en avslutande uppvisning på söndagen för alla åldrar (små som stora…)
Detta är definitivt något av höjdpunkten på festivalen, åtminstone om barnen får välja!  Se klipp
Flera andra workshops inom kreativitet, didjeridu, sång, måleri erbjuds !

anders2

Skapande för barn  Ann Helen Franksson, Anders Grossman, Sofie Petersson 
Ann Helen Franksson är uppvuxen i Mundekullas grannby Bredalycke och arbetar på en kulturskola för barn i Kalmar. 
Hon kommer bla att göra talking sticks och drömfångare med barnen under festivalen med naturesn grenar och skapelser. Följ med ut på äventyr för att sedan skapa magi tillsammans. Hon erbjuder även måleri och skapande.
Anders Grossman är utbildad dramapedagog och arbetar till vardags med drama och teater med ungdomar, däribland individer med utmaningar i bagaget där teaterformen visat sig vara en bra metod för att lära sig mer om sig själv och sina behov. (Läs mer om Anders ovan) Tillsammans med Sofie Petersson erbjuder han även "Lekstund för barn": Kreativa lekar och samarbetsövningar för barn, rita och måla på temat "Barnens drömvärld" rekommenderad ålder 4-8 år. Missa inte att se barnens utställning som växer fram på Logen under helgen. 

Tid
Jubileums Pass: 7 aug kl 16.00 - 11 aug kl 16.00. (Ons - Sön) 

Mat
Alla måltider ingår i biljetten. Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat. Fika finns att köpa på plats i "Café Namasté".

Priser och rabatter 
Tältplats, workshops, konserter och mat ingår. Inga dagsbiljetter säljes.
- 400:- rabatt vid bokning av 3 pers eller fler vid samma bokningställfälle. Kostnaden dras automatiskt vid bokningen.

Program 
Programmet delges någon dag innan festivalen,Se fjolårets program här>> för att få en känsla av upplägget.
 

Övernattning
Boende på Mundekulla
Tältplats ingår i entrépriset. Sovsal och rum kan bokas i bokningsformuläret. Se bilder på våra rum här >

Hotell och vandrarhem i närområdet
Spelmanshuset (6 km) 070-725 42 63 
Långasjö Vandrarhem (6 km) 0471-50310
- Grimsnäs Herrgård B&B (8 km) 0478-20400
- Moshult Vandrarhem (8 km) 0763-134839
- Hotell Amigo, Emmaboda (10 km) 0471-12550
- Ödevata Fiskecamp (17 km) 0471-50430
- Korrö Vandrarhem (22 km) 0477-34249
- Kosta Boda Art Hotell (30 km) 0478-348 35

Mundekullas nya konsertlokal "Naturum"
Mundekullas nya konsertlokal "Naturum"

Festivalpass - inkl mat, 7-11 aug 
• Vuxen, från 26 år   
• Ungd, 15-25 år        
• Barn, 4-14 år           
 
 

James Twyman - Kurs 11-13 aug
Stanna kvar två extra dagar och deltag på en inspirerande kurs med James Twyman m.fl.

Förhållningsregler
-Man behöver inte föranmäla sig till workshops, utan det är först till kvarn som gäller
-Musikfestivalen är drogfri dvs att alkohol/droger inte brukas, medtages eller säljs på plats
-Vi älskar djur och har ponnyhästar och katt. Egna husdjur kan inte medtagas men hundhotell finnes enligt nedan

Facebook
Följ uppdateringar och nyheter på Festivalens Facebooksida

Feedback
"Just hemkommen från en helt fantastisk Musikfestival. Så mycket värme och medmänsklighet. Blir så otroligt stärkt av alla människor och som tillsammans skapar en magisk helg. Detta kommer jag leva på länge! Tusen tack ! / Christina Gustafsson" Läs mer feedback

Övrig info
Bokningsregler - Läs våra bokningsregler
Hitta hit  - Ta tåget till Emmaboda och därefter Mundekullataxi, 1 mil á 150:-/bil, 0471-10100
Hundhotell - Husdjuren kan tyvärr inte medfölja, men det finns ett hundhotell 7 km fr Mundekulla

Allmänna frågor
info@mundekulla.se (säkrast via mail)
0471-50450

Volontär
Vill du vara volontär på festivalen? Maila info@mundekulla.se

Arrangör
Mundekulla Retreatcenter, Peter Elmberg Produktion. Tack till Musik för fred, Musik i Syd och Sensus Studieförbund

Festivalpass: 7-11 aug
Ons kl 16.00 - Sön kl 16.00

Tältplats ingår i entrépriset. Sovsal, rum och stugor uthyres i Mundekulla och bokas i bokningsformuläret. 
(Först till kvarn.)

Det finns även vandrarhem och hotell i nära anslutning till Mundekulla vilket förutsätter egen bil/cykel

  7-11 aug 

• Vuxen, från 26 år   
   • Ungd, 15-25 år        
     • Barn, 4-14 år