Mirakeldagar / festival  8 (9) - 12 juli 2020.

Anne Solveig och Tomas Frankell med m.fl

Jaaaa... nu är det på gång... det som flera väntat på
Sommardagar i Mundekulla med inspiration från "En kurs i Mirakler" 

Det ska bli så fint att än en gång få samverka med Tomas Frankell som har en djup förankring i Mirakelkursens budskap och har lett en mängd kurser och retreater omkring den.  Vi har även så roligt tillsammans och den glädjen brukar smitta av sig i kurserna. Tomas kommer även bjuda in till skön livsyoga flera morgnar.

Vi tänker också bjuda in några fler inspirerande workshopledare

Just nu är allt under planering... vårt event ligger samtidigt som körfestivalen i Mundekulla vilket vi valde då det ger en härlig möjlighet att även ta del lite extra av sång, musik och cirkeldanser.

Anne Solveig och Tomas Frankell, håller i det huvudsakliga programmet med inspiration från "En kurs i mirakler"

Peter Elmberg kommer leda cirkeldanser några morgnar som vi då dansar tillsammans med de som deltager på körfestivalen. Det är ett så fint sätt att starta dagen på och att verkligen mötas sant och äkta.

Vi kommer även sjunga med Anders Nyberg vid ett tillfälle, de fina texter han tonsatt från "En kurs i Mirakler" "A Chours of miracles" samt att vi har ytterligare spännande ideer på gång.

Samt att jag, Anne Solveig delar med mig både sång och cirkeldanser och Tomas brukar ha mantrasång vid morgonyogan...


Det blir en underbar mix med främst inspiration från Mirakelkursen men även yoga, sång, meditation, samtalscirklar och cirkeldanser samt speglingar med Tomas... och så fika i det härliga cafet som är öppet på eftermiddagen, bastu nån kväll och så finns det tid att vila, bara vara, umgås, gå promenader, bada i vår lilla sjö m.m.

Vår intention är att dessa dagar ska ge dig en upplevelse på djupet av kursens budskap och vad den kan ge dig i ditt liv... samt att du ta ska få med dig inspiration och "verktyg" hem som kan ge mer ljus, glädje, frid och kärlek i din vardag och i ditt liv.

Mer info kommer snarast
du kommer kunna välja att antingen delta från 8-12 eller 9-12 juli
 
Vill du anmäla intresse redan nu:

Maila anne@mundekulla.se