Nia, Återhämtande Yoga & Meditativ Sång, 22-24 nov 2019

Livs Levande i Rörelse och Stillhet

kursen arrangeras av Nia Movement 
Ledare Jenny Wessel och Björn Bohlin
 

Denna helg erbjuder en möjlighet att få kontakt med din rörelseglädje, din livskraft och upplevelsen av inre stillhet.

Vi kommer under dagarna flöda mellan härliga, livsbejakande Nia-stunder och mjuk, återhämtande Yoga. På kvällarna möts vi i meditationens och stillhetens tecken genom sång, ljud och vibrationer. Nia lockar fram känslan av rörelseglädje och välbehag som finns inneboende i alla kroppar.

Den yoga vi kommer utföra tillammans är inspirerad av Yin Yoga och Yoga Restorative. Det blir en mjuk, avslappnande yoga där du får möjlighet att varsamt möta dig själv. Denna helg passar för alla, oavsett tidigare erfarenhet av rörelse, yoga eller sång. Du behöver inga förkunskaper.
Bara komma som du är. 


Deltagare säger

”När jag möte Nia så kände jag verkligen att jag hittade hem till mig själv. En upplevelse av full kontakt med hela mig själv som människa. Både min fysiska kropp, mina tankar, mina känslor och min själ landade in i en underbar förening. Nia tillåter mig vara i min storhet, i min kraft, i min lekfullhet, i min sårbarhet. I hela mig själv."

Nia
Nia är en holistisk rörelseform som kombinerar rörelser från Yoga, Tai Chi, Dans och Kampsport. Ett dynamiskt och livsbejakande möte mellan öst och väst till inspirerande musik. Hjärtat i Nia är välbehag och rörelseglädje. Alla kan vara med på Nia. Du anpassar rörelserna så att de utgår från din kropp och dina behov. Rörelserna i Nia öppnar upp för dig att leva i kontakt med allt du är!

Yin Yoga & Restorative Yoga
Mjuka yoga-former där du varsamt öppnar upp och återhämtar kroppen. Ett stort fokus ligger på vila och avslappning. Genom mjuka, vilsamma och lugna positioner kan du möta din kropp och dig själv med inkännande och varsamhet. Du får möjlighet att stanna upp lyssna inåt till din kropp och ditt inre. 


Meditativ Sång & Soundhealing
Kom i kontakt med din inre stillhet genom sång, ljud och olika instrument. Sången och instrumenten skapar vibration i din kropp som öppnar upp och skapar avslappning. Du behöver inte kunna sjunga för att delta.
 

Lärare

Jenny Wessel är en av grundarna till Nia Movement, en Nia och Yoga-studio i Göteborg. Där delar Jenny med sig av kraftfulla och lekfulla Nia-pass, Yin Yoga, Återhämtande Yoga och Sång och musikmeditation. Jenny är Cert Nia Black Belt Instruktör, 5 Stages Instruktör, Diplomerad Massageterapeut och Utbildad inom Kraniosakral Terapi.

Jenny är även utbildad Restorative Yoga instruktör.Rörelse har alltid varit en självklar del i hennes liv och när hon mötte rörelseformen Nia blev hon direkt förälskad. Jenny har en stor passion för röst och sång. Hon har en röst med stark förmåga att beröra människor hjärtan. Hon håller också tema-klasser i Röst och Rörelse och leder även Mantra-sång och Instrumentell Musikmeditation på Nia Movement.

Björn Bohlin är en fantastisk musiker och människa som har 45 års erfarenhet som musiker i Göteborgs Symfonikerna.
Björn älskar att skapa musik i stunden. Han är en begåvad musiker som har en väldigt när relation till alla sina instrument så som Didgerido, flöjter och hans ständiga följeslagare Oboen som är Björns huvudinstrument. Björn har förmågan att ta dig in till magins landskap med sina toner.

Allmän info
Retreaten startar med incheckning kl. 16.00 på fredagen och slutar vid 15.00-tiden på söndagen.

Anmälan och betalning
- Du bokar genom att anmäla dig till info@niamovement.se och därefter betala in Kursavgiften till pg 436 515-1   

Att ta med
-Yogamatta (det finns även meditationskuddar på Mundekulla)
-Sängkläder och handdukar (kan annars hyras på Mundekulla vid ankomst för 100 kr.

Anmälningsavgift och avbokningregler
Anmälan är bindande. En anmälningsavgift på 500 kr bekräftar din bokning. Resterande belopp betalas via faktura en månad före helgkursen. Vid avbokning som sker senast den 22 oktober behåller vi din anmälningsavgift. Vid avbokning senare än den 22 oktober krävs läkarintyg för återbetalning, dock betalar du ändå anmälningsavgiften på 500 kr. Din kursplats kan överlåtas.

Information mat och boende
- Mundekulla serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter.
- Alla deltagare ska anmäla sig i receptionen vid ankomst.
- Ta med lakan och handduk. Kan också hyras för 100 kr/set i receptionen.
- Var och en städar sitt rum. Städning kan köpas för 200 kr per rum.
- Stearinljus får inte användas på rummen och husdjur får inte medfölja.
- Gruppen hjälps åt med disk efter måltider (enstaka diskpass).
- Vi hjälps åt att städa kurslokalen innan hemfärd.
- Tag gärna med kläder för skogs/naturvandringar.

För mer info
info@niamovement.se eller 031-14 40 01
Läs mer på arrangörens hemsida www.niamovement.se
 

Fredag kl 16.00
- Söndag kl 15.00

1895 SEK
 

Enkelrum med egen dusch/wc: 2150 SEK
Enkelrum med gemensam dusch/wc: 1950 SEK
Del i dubbelrum med egen dusch/wc: 1800 SEK
Del i dubbelrum med gemensam dusch/wc: 1550 SEK
Del i trippelrum med gemensam dusch/wc: 1450 kr