Feedback Retreater

För några dagar sedan åkte jag till Mundekulla med tanken att bara komma bort och få lite tid för mig själv, att varva ner osv - och här sitter jag nu några dagar senare med ett tjugotal nya VÄNNER som jag kan bära med mig och känna närhet med när vardagen tränger sig på, även om vi bor utspridda. Det känns stort!
Anna

"Tack för att ni tog emot mig med värme. Åker nu tillbaka till Stockholm med ett inre lugn. kommer att tänka på den här platsen med glädje i hjärtat."
Kenth Dejenstam, VD

Tack !!
Det är en underbar plats ni har, en vacker vision och en varm, öppen famn för alla som besöker den!
Jag kommer gärna tillbaka igen!

Cornelia

"Tack för en underbart avstressande vistelse här i er vackra miljö"
Nina Ljunggren

Hej och tack för att jag fann glädjen i skogen vid Mundekulla. Jag har levt kvar i Mundekulla och känt känslan i kroppen när jag lagt mej på kvällen.
Tack för er underbart goda mat!!! Varav lasagnen och det goda hembakade brödet med soltorkade tomater, mumms var det godaste jag någon gång smakat. Skulle det vara möjligt att få receptet så skulle jag bli hemskt glad. Stor kram och tack på förhand.

Anna-Lena

Hej Anne - Peter - Camilla!
Jag tackar för en mycket fin nyårsretreat med frid, glädje och kärlek.
Tack för att jag fick möjlighet att komma.
Stor kram till er alla och BON VOYAGE Camilla!

Monica

Tack för en underbar kärleksfull nyårshelg med er.
Känner mig helt lugn och mycket inspirerad, inte minst till bättre matvanor /

Lou

Hej!
Tack för en ovanligt trevlig helg med ovanligt trevlig samvaro!
Lugnet från Mundekulla fanns kvar hos mig och jag fick en stund av vila.
Efter tre oväntat långa arbetsdagar finns lugnet kvar. Återkommer framöver till paradiset i Mundekulla.
Har berättat för kollegor och vänner om min fina helg. Adressen till Mundekullas hemsida har jag lämnat till flera, där jag vill dela med mig av den fina gemenskap som jag upplevt i nyårshelgen. /

Ingrid i Helsingborg

Tänk att ha upplevt en hel helg utan svordomar, utan bitterhet, utan bråk, med enbart gemenskap, värme och kärlek. Det känns som en verklig välsignelse - och när man har fått erfara att detta är möjligt, har man även ett ansvar att försöka ta med åtminstone en del av detta in i ens "vanliga" liv.
Kram från Västkusten!

Hejsan Anne, Peter och medhjälpare!
Tack för en avkopplande, utvecklande och underbar midsommarhelg hos er i Mundekulla!
Jag har haft väldigt roligt, känt en skön gemenskap och fått väldigt mysiga möten med en del personer under helgen samt ätit god mat och njutit av en härlig miljö!
Många fina aktiviteter ... en del tänkvärda, andra utvecklande och ytterligare några roliga och avkopplande. Ni hade precis lagom mycket på programmet så man även fick det här avkopplande lugnet med sig hem.


Hej Anne och Peter,
Jag minns med glädje och värme förra årets nyårshelg tillsammans med er och några underbara människor. Den styrka och inspiration som jag fick den helgen, har funnits kvar i mig under hela det gångna året och det är inte något jag bara säger, utan något jag menar av hela mitt hjärta.
För mig har det varit ett omtumlande år, med många tuffa beslut och jag är ganska övertygad om att helgen hos er, för ett år sedan, gav mig just det jag behövde för att allt det som hänt skulle bli möjligt.
Tack än en gång för en underbar nyårshelg för ett år sedan !

Varma hälsningar från Inabeth

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR
Allt gott Ni sprider omkring Er och alla goda tankar Ni har om ett bättre liv hoppas även jag på. Ni är GULD värda i Er gärning !!! Ni har en positiv livssyn trots allt ont som finns runt omkring oss....

Många hälsningar från Lena Bertilsson