Skriv om kärlek, 24-26 april 2020  Inställt

Kursledning: Lou Rossling, Nonna Larsson

Tyvärr är denna kurs inställd på grund av det rådande läget då vi väljer att följa myndigheternas rekommendationer. Vill du veta mer om Mundekullas kommande verksamhet eller eventuellt nya  kurser och retreater kontakta gärna oss via e-mail:  info@mundekulla.se

Välkommen till en inspirerande helgworkshop

Vi som håller i denna workshop heter Lou Rossling och Nonna Larsson och vi är föreläsare, utbildare, författare med mångårig erfarenhet.
Nyfiket har vi vandrat genom ljus och mörker för att så småningom finna en väg till harmoni, frihet, sanning och kärlek till oss själva. Detta vill vi dela med oss av. Vår utgångspunkt är att vi alla en gång levererats till Jorden från en ljus kärlekskälla. När vi väl landat i den tunga materian har ljuset en tendens att avta och vår väg kan upplevas som allt tyngre att gå. Men möjligheten att återerövra kärleken är mer lättillgänglig än vi kanske tror. I vår workshop kommer vi gemensamt att beröra detta. Vi kommer att ta oss igenom frågeställningar som kan ge svar på vilka hinder som ligger i vägen och vilka dörrar som väntar på att bli öppnade?

Exempel på frågor vi kommer att arbeta med under helgen
* Skapar du ditt liv medvetet eller överlåter du det till ”slumpen”?
* Kan du kärleksfullt ta emot den bumerang som kommer tillbaka till dig?
* Vilka triggers har du i din omgivning? Vad kämpar du med?
* Vad är din erfarenhet av intuition?
* Synen på frihet kan se olika ut. Vad är frihet för dig?
* Är du medveten om rädslor som hindrar dig att leva i sanning och frihet?
* Är du beredd att släppa taget om det som är färdigt?
* Är du sann till dig själv?
Vi kommer att bearbeta frågeställningarna i föreläsningsform, walk-and-talk, parvis, enskilt och i liten och stor grupp. Vi ser framemot en kärleksfull helg tillsammans. 

*Kursen vänder sig till dig som vill växa som människa och lämpar sig för privatpersoner såväl som företagare

Skriv om Kärlek
Boken "Skriv om Kärlek" är Nonnas senaste bok där följande frågor återkommer ”Är jag den jag vill vara? Är jag kärleksfull? Lever jag det liv som jag vill leva? Är jag en som vet att fred inte kommer genom våld utan genom förståelse, kärlek och viljan att själv utvecklas?
Om du själv går i dessa funderingar är denna kursen lämplig för dig och du kommer då även att känna tacksam att det var en lycka att Nonna skrev boken om kärlek

Att tända stjärnögon
Många människor har under årens lopp tagit del av Lou:s starka berättelser om ”Att tända stjärnögon – hos andra och hos sig själv”. Lou har också älskats för sina tankar kring EQ – Förnuft och Känsla och sin förmåga att delge sina djupaste erfarenheter och göra dem allmängiltiga för en stor publik.
Oavsett ämne och inriktning talar Lou direkt till våra hjärtan. Hon är mycket inspirerande, en stor scenpersonlighet och med ett budskap som gör att publiken går ut ur salongen och vill bli bättre människor. Hon stärker vårt självförtroende och vår förmåga att ta ansvar över vårt liv, våra val och våra relationer. Hon använder sig själv och sitt liv som exempel på hur man kan göra fel men ändå förändras. Lou:s föreläsningar och kurser utvecklas och förändras med Lou:s egen utveckling och mötet med publiken. Hon inbjuder oss att vara närvarande i nuet, lyssna till vår intuition och bejaka oss själva såsom vi är.

Lou Rossling 
Lou Rossling har blivit utnämnd till Sveriges bästa talare 2003 och häromåret utnämndes hon till en av Sveriges 10 bästa talare någonsin. Läs mer  Lou inspirerar oss att ta tag i våra liv, att se glädjen och möjligheterna hos var och en. Med sitt starka engagemang inom barn- och ungdomsverksamheten berättar hon om episoder ur sitt liv, där öppenhet och positivism varit avgörande när rädsla och kontroll velat ta överhanden. 
Lou är i grunden pedagog, i dag är hon en älskad föreläsare och inspiratör i arbetslivet. Hon får oss att både skratta och gråta, när hon på sitt engagerade sätt talar om hur avgörande skeenden i barndomen kan påverka våra liv som vuxna.

67738427_10157580915428669_1465470728617852928_n

Nonna Larsson
Mitt liv och mitt arbete är inte helt traditionellt. Jag har sen lång tid tillbaka följt mittt hjärta. Till en början med stor rädsla och försiktighet, men efterhand som tiden gått och jag fått se att hjärtat alltid leder mig rätt, har jag idag en stor tillit och en inre frid. Detta vill jag dela med mig av till de människor som kommer i min väg och som känner sig redo. Vi är aldrig offer. Vi skapar själv våra liv. Vi har alltid ett val. Mitt val är att vara sann och käleksfull till mig själv (genom att vara sann och kärleksfull till mig själv, blir jag kärleksfull till allt levande). Jag väljer också att ha positiva tankar och jag väljer ren naturlig, näringsrik mat. Jag väljer att tacka för allt som sker.  Min dag består av att dela med mig av detta.


Information mat och boende
- Mundekulla serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter.
- Alla deltagare ska anmäla sig i receptionen vid ankomst.
- Tag med lakan och handduk. Kan också hyras för 100 kr/set i receptionen.
- Deltagare städar sitt rum efter kurs/retreat. Städning kan köpas för 200 kr per rum vid ankomst. För icke utförd slutstädning debiteras 400 kr.
- Stearinljus får inte användas på rummen och husdjur får inte medfölja.
- Gruppen hjälps åt med disk efter måltider (enstaka diskpass).
- Tag gärna med kläder för skogs/naturvandringar.

Om Mundekulla
Fridfulla Mundekulla Retreatcenter, ca 1 mil utanför Emmaboda i sydligaste Småland. På Mundekulla får du komma bort från vardagen för en tid och njuta av vacker natur, inspirerande byggnader och utemiljöer, hälsosam vegetarisk mat till 80% ekologisk och närodlad. Allt på Mundekulla genomsyras av en tanke om hållbarhet och att skapa för kommande generationer – inte riva ner. Miljön och atmosfären på Mundekulla är en medskapare till de kurser som arrangeras på platsen.

Övrig info
Bokningsregler - Läs våra bokningsregler
Hitta hit - Ta tåg till Emmaboda & Mundekullataxi, 1 mil, 150:-/bil, 0471-10100
Hundhotell - Husdjur kan inte medfölja, men det finns närliggande hundhotell 

Fre kl 18.30 - Sön kl 16.00
Receptionen öppnar kl 16.00, maten serveras 18.30, kursen börjar kl 20.00
 

Vuxna: 2700 SEK 
(Moms tillkommer för företagare)
Under 25 år/arbetslös: 2200 SEK
 

Från 1700 kr
(Städ och bäddning kan köpas till)