Circle Way Celebration 19-20 juli

Hearing the call, widening the circle!
Under 12 års tid har vi erbjudit Circle Way Camp i Mundekulla under ledning av Medicine Story och Ellika Linden. I år infaller Medicine Storys födelsedag i samband med hans Mundekulla besök varpå vi vill fira honom och hans insats genom åren, då han under större delen av sitt liv delat med sig av sina förfäders visdom i framförallt Europa och USA. Festligheterna äger rum på lördagkvällen och cirkel aktivterna under söndagen

Dagarnas upplägg
Medicine Story har undervisat om sin metod Circle Way i Sverige i mer än 20 år. Under den tiden har cirkelformen för möten blivit vanligare och mer etablerad, och används nu i allt från nya folkrörelser som Omställning till ekobyar och inom personlig utveckling. Cirkeln behövs i dessa utmanande tider. Om du vill använda cirkeln mer eller introducera den i nya sammanhang är du hjärtligt välkommen till en särskild del av årets Circle Way Camp i Mundekulla. Vi firar Storys 85:e födelsedag och fokuserar på hur vi kan sprida och fördjupa cirkelformen i våra liv. I samband med detta firande kommer vi även att göra en ceremoni på temat "Passing on the stick" då Medicine story lämnar talstaven vidare till "kommande" generationer att verka i hans anda!

Dagarnas upplägg
19 juli
14.00 Receptionen öppnar
16.00 Samling, cirklar och information
18.00 Middag med tårta, Medicine Story 85 år!
20.00 Öppen scen och delande, bastu
20 juli
08.30 Frukost
10.00 -16.00 Open Space utifrån nedan teman...
Vad fungerar och var vill vi att cirkeln ska fungera bättre?
Att introducera cirkeln till nya människor
Att utveckla circle way och inte stagnera
Circle way kultur – vår vision för framtiden
Väncirkeln – att utveckla ett nätverk för att samla erfarenheter.
Frågestund och cirkelsamtal
16.00 Hemfärd

Kursledning
Manitonquat (Medicine Story) är historieberättare- och förvaltare i Wampanoag-stammen i Massachusetts, USA. Han har publicerat tio böcker och mängder av artiklar. Han fortsätter att utveckla verktyg för att skapa ett mer humant samhälle, med utgångspunkt i traditionell indiansk kultur samt sina erfarenheter från circle way-läger världen över.
www.circleway.org
Ellika Lindén är svensk barnboksförfattare och dramatiker. Hon har arbetat som författare, regissör och scenograf. Sedan 1985 är hon Medicine Storys fru och partner och tillsammans leder de circle way-workshops och läger.
Peter Elmberg Musiker, samtalsledare, social entreprenör, grundare och föreståndare för Mundekulla kurs-och retreatcenter. Utifrån sin egen livsresa arrangerar Peter kurser och cirklar med musikinslag och berättar om sin drivkraft bakom Mundekulla. Han leder workshops om vikten av tydliga och positiva målbilder.
www.peterelmberg.se
Stephen Hinton är tidigare VD med erfarenhet av ledarskapsutbildning. Stephens passion för hållbar utveckling växte fram under författandet av boken “Inventing for the Sustainable Planet”. Stephen är en av grundarna av sen svenska Omställningsrörelsen samt av ekobyn Änggärdet.
www.stephenhinton.org
Gästledare
Om du själv arrangerar events med Medicine story el liknande arrangemang och vill dela med dig insikter, erfarenheter under söndagen får du gärna kontakta oss på info@mundekulla.se

 

Information och bokning

Anmälan Online

info@mundekulla.se

Bokningsregler

Hitta hit


Delta även på Circle Way Camp 14-19 juli  Läs mer här.

Kostnad inkl kursavg och mat
- Vuxna: 650:-
- Ungdomar, 15-25 år: 350:-
- Barn, 4-14 år: 150:-

Hålltider
Lör 16.00–sön 16.00
(Ankomst fr kl 14.00)

 Logi
-Tältplats - gratis
-Husbil/husvagn,100:-/dygn
-Sovsal &madrass,100:-/dygn
-Bädd i dubbelrum med gem. dusch och toa - 200:-/dygn
-Bädd i dubbelrum med egen dusch och toa - 350:-/dygn
-Enkelrum med egen dusch och toa - 500:-/dygn
-Extra madrass  (barn 25 år) - 100:-/dygn

Se en kort film från Medicine Storys 80 års fest i Mundekulla 2009. I år firar vi hans 85 års dag