loading...

Mundekullafestivalen, 5-9 aug 2020

Tema: "Honourig Our Mother Earth"                                                                                                                      

Festivalens upplägg

Årets upplägg blir lite anourlunda än tidigare i den bemärkelsen att vi blir mindre folk (max 50 deltagare) och att vi bara vänder oss till vuxna och ungdomar. Det kommer därmed att bli ett något lugnare tempo med vissa måltider i delvis tystnad (första halvtimmen) samt att vi håller avstånden, dvs en övning i att se och möta varandra på ett nytt sätt. Det blir färre aktiviteter, dvs inte lika många workshops som pågår samtidigt men i övrigt samma upplägg. Under dagtid erbjuds workshops och på kvällarna blir det konsert i vanlig ordning. Helgen avslutas med ”Sunday Summit” en summering av helgen i Mundekullaanda. Alla workshops, föreläsningar och konserter ingår samt måltider. Festivalen kommer även att livestreamas. Läs mer om livestreamingen här >>

Ett stort tack till alla artister och workshopledare som frikostigt bidrar för att Mundekullafestivalen ska bli av.. och förstås ni som kommer på rets festival eller följer oss via Livestream och ni som stöttat oss via Mundekullafonden under våren. Utan er fanns inte Mundekulla Retreatcenter idag.

Lyssna >>​​​ till Dan Reeds hyllning till Mundekulla

Årets tema "Honouring Our  Mother Earth"

Årets tema är Honouring Our Mother Earth utifrån den senaste "Mundekullasången" som Peter Elmberg skrev och lät spela in tillsammans med Rickard Åström under våren. På sången medverkar artister från över 25 olika länder och den släpptes på Världsmiljödagen den 5 juni då den invigde en livestreamad miljökonferens (se videoklipp)

De fyra elementen inramar varje kväll
Festivalen inleds med reflektioner, intervjuer och samtal kring temat "Honouring Our Mother Earth" och varje kväll går de fyra elementens rspektive tema "Jord, vatten, luft och eld"

Tid
Festivalbiljett: 5 aug kl 16.00 - 9 aug kl 16.00. (Ons - Sön) - Inga dagsbiljetter säljes

Mat
Alla måltider ingår i biljetten. Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat.
Fika finns att köpa på plats 

Festivalpris, 5-9 aug 2020 - Boka tidigt rabatt tom 31 juli 
Tältplats, workshops, konserter och mat ingår.
• Vuxen, över 26 år   4100:-
• Ungd, 15-25 år        3300:-
Rabatt
400:- rabatt vid bokning av 3 pers el fler vid samma bokningstillfälle (dras automatiskt vid bokningen)
Boka festival pass här >>
 

Livestreaming pass 5- 9 aug
Boka hela livestreamade festivalen utifrån nedan alternativ. (Onsdagkväll livestreamas ut gratis)
1. "Livestreaming - Direkt" för 600:- 
Följ eventet i realtid men det går inte gå tillbaka och se konserter och events i efterhand.
2. "Livestreaming - Direkt och spara" 900:-
Följ eventet i realtid samt se konserter och events i efterhand under obegränsad framtid.
Boka livestreaming pass här >> 

img-2964

Mpho Ludidi  (SA)  Konsert 
Vi är otroligt stolta över att äntligen få presentera en unik artist på Mudnekullascenen som tog publiken med storm vid fjolårets festival. Sydafrikanske singer-songwritern Mpho Ludidi gör musik som känns i själen. Hans afro-souliga sound har tagits emot väl världen över, och han nominerades 2018 till Independent Music Awards, som delas ut varje år i New York. Samma år utsåg en av världens största musiktidningar, Rolling Stone India, hans spelning på Live At Heart-festivalen, till en av festivalens 10 bästa. Till grund för Mphos musikaliska skapande, ligger en passion för det själsliga. ”Allt börjar i själen, för att sedan, genom en rad processer, manifestera sig i det vi ser med våra fysiska ögon” säger Mpho.
På årets festival hedrar vi de fyra riktningarna och folken och Mpho inleder fredagkvällen med att hedra sin tradiation och den afrikanska kontinenten. Lyssna

ladda ned

Nils Kercher(De), Kira Kaipainen(Fin)-Västafrikansk musik möter nordisk tradition
Vi är glada över att multi-instrumentalisten Nils Kercher och Kira Kaipainen återkommer till årets festival. De gjorde ett bejublat framträdande på festivalen för några år sedan som inte lämnade någon oberörd. Nils har låtit sig inspireras av den Västafrikanska musiktraditionen kombinerat med den introspektiva mediativa atmosfären från de nordiska landskapen. Tillsammans med Kira Kaipainen sprider de en djup gåva av poetisk världsmusik varvat med pulserande och expressiva rytmer bestående av balfon och Kora (Afrikansk harpa). Kira´s mjuka röst och berörande texter blandas vackert med Nils´ breda och musikaliska rikedom. Tillsammans skapar de melodier som tar med lyssnaren på en resa som klingar långt efter att musiken slutat att ljuda Lyssna här  "Dense and excitingly varied sound ... virtuoso kora player ... Songs that immediately sweep the listener away  A bridge between cultures" (Deutschland Radio Kultur)

ladda ned

Brother Phap Ho - förelänsingar, mindfulness
Brother Phap Ho (Broder Jerker) född och uppvuxen i Stockholm. Han har varit buddhistmunk sedan 2003 utifrån Thich Nhat Hans tradition. Har bott i Plum Village och flyttade till Deer Park Monastery i Kalifornien 2006. Han blev lärare under Thay (Thich Nhat Hanh) i början av 2010 och har varit abbot i Deer Park sedan hösten 2010, där han fortfarande lever och utövar men befinner sig fn i Sverige vilket vi är glada för. Han trivs bäst i naturen och på retreat. Hans liv och utövande har tagit in ny riktning de senaste 1,5 året, med en cancer diagnos, behandling och läkning.
Under festivalen delar han med sig tankar och livsvisdomar från sin livsresda samt erbjuder även medtation och mindfulness walking. Under våren höll han en livestreamad retreat via Mudnekulla och en ny väntar i höst (antingen på plats eller livestreamad)

Peter Elmberg – Konsert och workshops samt "Festivalgeneral" 
Peter startade Mundekullafestivalen tillsammans med Anne Solveig 1999 med intentionen att skapa en drogfri festival med lyssnande publik för artister som skriver egen musik. Peter läste Indianhistoria i USA 1996 och därefter flyttade han till en stuga på 10 kvm i Mundekulla för ett år av självvald ensamhet. Peter inleder festivalen på temat "Honouring Our mother Earth och bjuder upp olika gäster på scen. Peter sjunger även sånger ur Fredskonserten bestående av 12 tonsatta fredsböner med Jan Eric och Lars Magnus. Han leder morgonsamlingarna, samt framför även låtar vid namn "Mindfulness Songs of Mundekulla" inspirerade av den Vitnamesiska Buddhistmunken Thich Nhat Hanh. Vi får även höra honom sjunga några låtar från skivan "En son och en fader" bestående av låtar skrivna till hans far Berndt ("Pappa Mundekulla") som somnade in i fjol. Läs mer  

Anne Solveig – Sunday Summit, Sång & Musik,  ACIM workshop
Söndag är traditionellt den "heliga dagen" att vila och hämta andlig inspiration. Hur kan vi hitta nya former för det? Anne Solveig, Peter Elmberg  m.fl. bjuder in till en vacker "Sunday Summit - andaktsstund" på Söndag fm i en upplyftande Mundekullaanda med sång, musik, meditation och inspirerande budskap. En stund att i gemenskap, summera och smälta festivalen samt ta med oss inspiration hem. Hon erbjuder även en workshop med inspiration från "A Course in miracles"  Anne bjuder även tillsammans med Eva Cederblad in till en vacker stund med sång och musik där du även får sjunga med... ev bjuder de även in till en "Shine sister " stund.  Annes uppskattade sånger som "A feeling of Joy", " I am beautiful" m.m. sjungs på morgonsamlingen (under Nya former) Hon har gett ut CD:n "Shine sister" samt skrivit boken "Kvinnocirkeln" och är medgrundare av Mundekulla Retreatcenter  tillsammans med Peter Elmberg. Läs mer

ladda ned

Kay Pollak - Föreläsning 
Kay är en av Sveriges främsta föreläsare inom personlig utveckling sedan 30 år, samt en av Sveriges mest framgångsrika manusförfattare och regissörer. Hans film "Så som i Himmelen" blev Oscars-nominerad och sågs av 1,5 miljoner svenskar! 
De som hittills upplevt hans workshop som årligen arrangeras på Mundekulla vid namn ”Ändra dina tankar – ändra ditt liv” brukar unisont säga: En livsförändrande upplevelse!
Välkommen att lyssna på en förinspelad föreläsning som visas på storbild under festivalen fylld av lärdomar, skratt och insikter om hur våra tankar och trossatser påverkar våra liv. Du får energi, inspiration och verktyg om hur du kan ändra gamla förminskande tankar. Ett unikt tillfälle för dig som vill ta ett rejält kliv framåt i ditt liv. Kays entusiasm smittar av sig och han kan få det svåra att bli enkelt och självklart. Läs mer om helgkursen den 9-11 okt >>

 

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Micke Gunnarsson - Konsten att möta våra barn där de är och inte där vi önskar att de vore.
”Vi lever i en tid där framtiden, mål och prestation ofta står i fokus. Många barn och unga signalerar tidigt olika form av stress och oro. Hur ska det gå? Vad ska jag bli? 
Samtidigt lever vi i möjligheternas land där tillgången till allt och alla är en slags yttre verklighet. Men den inre då? Under denna inspirationsföreläsning kommer vi ta upp ämnen som berör oss lite djupare. Vi kommer även titta på konkreta verktyg som kan vara bra att ha med sig i mötet med oss själva och våra barn. När vi inser att den enda vägen ut är in.
 Micke Gunnarsson är föreläsare, författare och en stor inspiratör via sociala medier. Han brinner för att stärka människors inre ledarskap och vår relation till varandra. Han är bla utbildad barnskötare, familj och seminariehandledare och arbetat fokuserat med inre ledarskap i över 10 år. 2018 fick han ta emot priset ”Guldeken” i kategorin ”Mänsklig hållbarhet” och har blev utsedd till årets föreläsare ”Topp 100” både 2019 och 2020. Läs mer>>

Eva Cederblad –  Sång och musik 
Eva bjuder tillsammans med Anne Solveig in till en vacker stund med sång och musik där du även får sjunga med... Eva är en underbar sångerska och musiker som har skrivit en mängd egna sånger med vackra texter. Hon är utbildad cirkeldans-ledare och van körledare samt leder ofta sångmeditationer och Bhajans med indiska instrument.  Eva hör till den skara artister som bidragit till och förgyllt många av Mundekullafestivalerna genom åren. Du kommer säkert få ta del av hennes sång vid flera tillfällen under festivalen... Anne och Eva har även samverkat med Shine Sister event.. så ev blir det en sån stund med.
Lyssna

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Klas Parknäs – "Den läkande leken" om att möta essensen i existensen (Föreläsn)
"Ett barn växer inte för att något nytt kommer till. Ett barn växer för att det i glädje och lek får undersöka allt fantastiskt vi redan Är. När vi ger oss en vuxenlekplats får vi möjlighet att fortsätta den fantastiska under-sökningen. Leka men också läka. I ett intresse får vi interagera med vårt esse... inspirationen. Nå inspirationen i leken och ta med den i alla andra områden i livet. Konsten är som bäst arenan att få umgås med källan till konsten. Konst är lek kidnappad av egot. Begåvning är inte resultatet utan en handling, att be om sin gåva. Alla utan undantag kan det dom älskar." Klas är konstnären, som gjort sig känd för sin konst, men också sin förmåga att inspirera. Resan har gått från teater via opera till måleriet. I sin atelje har han i 25 år undersökt. Inte konsten utan källan till konsten. Klas är även författare till boken "Tillvarataget". 

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Anna Rasmussen - Hatha Yoga
År 2006 på en ö i Thailand kom Annas riktiga möte med yogans värld och sedan dess har yogan varit en del av hennes liv.
Hon utbildade sig år 2007 till Viryayoga lärare i Stockholm och senare också inom barnyoga och yinyoga.
Hon bär på en kärlek inför yogans många olika delar, de fysiska positionerna, andetaget, meditationen, återhämtningen och livsfilosofin i dess helhet som hon upplever ger stöttning till en rikare vardag.
Anna bor i Ronneby och håller med jämna mellanrum kurser i Yoga och meditation samt anordnar events med yogalärare som hon inspireras av. Till vardags jobbar hon inom kyrkan med människor som står långt utanför arbetsmarknaden, där kunskaperna inom yogans olika grenar är till stor hjälp och genomsyrar det arbete hon utför. Anna leder även yoga och lek för barnen samt hjälper till i Cafet.

Jan Eric

Jan Eric Ström – konserter 
Jan Eric Ström är utan tvekan festivalens "mesta" artist som medverkat på flest festivaler och kompat flest musiker och skapat magi som berört Mundekullapubliken med sitt vackra gitarrspel om och om igen. Sedan utbildningen på musikhögskolan har Jan Eric varit gitarrlärare i Hässleholms kulturskola som fått många positva utnämnanden mycket tack var Jan Erics engagemang och bejakande av sina elever. Numera ägnar han sig bara åt musiken och framförallt sin egen musik. Under festivalen får vi bl a höra honom framföra egna låtar med ständigt nya alster. Han medverkar även på Fredskonaserten samt morgonsamlingarna med Peter Elmberg och Lars Magnus Österberg.  Det går inte att låta bli att bli berörd när Jan Eric tar ton. Lyssna här    

lennart

Stephanie Verstift 
Stephanie Verstift kommer från Holland men bor i Sverige sedan flera år. Utöver att hon är Mundekullas huvudkock, är hon även ansvarig för Mundekullas volontärprogram samt en kär medarbetare. Hon är även konstnär, musiker och massör.
Stephanie är fn aktuell med kokboken "MUndekulla Cooks" som bla sålt 350 ex under våren INNAN den ens kommit ut. Under festivaeln håller hon en workshop om vegetatrsik/vegansk matlagnin gpå Mundekullavis. Du kan även beskåda hennes konst i den stora samlingslokalen.
Kanske får vi även höra Stephanie sjunga på öppna scenen?

Anne Solveig

Rickard Åström -  "forskning & musik", konserter
Rickard kompar bla Peter Elmberg under festivalen och tillsammans skapade de musikprojektet "Honouring our Mother Earth under våren med artister från över 25 olika länder.
Rickard samarbetar med läkare och forskare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg för att dokumentera musikens helande kraft. Deras senaste fynd, att Hjärtan synkroniseras när man sjunger tillsammans, har fått stor uppmärksamhet i medier i Sverige och utomlands under senaste åren. Rickard berättar mer och visar exempel, och spelar också läkande musik som skapas speciellt för detta tillfälle på fredagkvällen. Rickard har skrivit musik, arrangerat, dirigerat och varit kapellmästare i sex av Göteborgsoperans föreställningar. Med Folkmusikgruppen Groupa vann han två Grammisar och har turnerat från Indien till Kanada och jobbat med bl.a. Tommy Körberg, Helen Sjöholm, Jan Malmsjö, Johnny Logan, Cajsa Stina Åkerström och Lill-Babs. Rickard gör även en workshop med Inez Berete kring förlåtelse enl nedan. Läs mer

Anne Solveig

Ann Sjöling  Frigörande dans
Ann är utbildad frigörande danslärare av Anne Grundel (Frigörande dans akademin) och leder danspass under festivalen. Från det lugna till det vilda – dansa fritt till härlig musik!
Ann är en kär medarbetare som även välkomnar dig i receptionen och ser till att du har det bra under Festivalen.
För några år sedan tog hon ett nytt kliv i sitt liv då hon flyttade från sitt invanda liv i Stockholm till ett nytt liv på landet där hon nu bor i den lilla byn Bredalycke, Mundekullas grannby.

lennart

Lennart Hallström  Djembeworkshop
Lennart driver sedan drygt 20 år tillbaka en av Sveriges främsta Djembeskolor som genom åren utbildat tusentals människor i västafrikanska trumrytmer. Han arbetar med utgångspunkt i Stockholm men vi är glada för att han nyligen flyttat ner till Mundekullabygden och förgyller den Småländska själen med sköna trumrytmer och inte minst årets musikfestival. Välkommen att spela djembe för vuxna och ungdomar! Lennart kompar även olika artister under festivalen samt erbjuder en spännade ljudresa/konsert med Anders Grossman på Didjeridu vid namn Jordton som hade sin premiär konsert på Mundekulla för 21 år sedan. Läs mer 

 

nina

Nina Granbom - föreläsning 
Nina vandrar sin egen väg i livet och hon har bla vandrat flertalet gånger utmed Camino de Compostela samt Italien och på Öland, både på egen hand samt genom resor hon arrangerar. Nina är initiativtagare till kurscentret Klostret i Kalmar och har en unik förmåga att kombinera entreprenörskap, mindfulness och inre reflektion. Var tredje år ger hon sig själv pausår då hon låter "tystnaded tala".
Lyssna till en intressant berättelse om en livsresa som ger inspiration och eftertanke!

ladda ned

Lars-Magnus Österberg  pianosongs
Lars-Magnus Österberg är pianist och klaviaturspelare från Göteborg och en av festivalens flitigast återkommande musiker. 
I en solokonsert improviserar och sjunger han egna kompositioner, nära och meditativt. Lyssna, sjung med och vila.
Lars-Magnus spelar också till/medverkar också som musiker till bla Eva Cederblad, Fredrik Swahn mfl. Han deltar även på morgonsamlingarna med Peter Elmberg och Jan Eric Ström.
Lars-Magnus har arbetat med musikundervisning på folkhögskola under 25 år. Han har nyligen tillträtt en musikertjänst i Högsbo församling, Göteborg och frilansar också i regionen.

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Clinton Pereira (SA) - Permakulturodlingar på Mundekulla 
Clinton är Mundekullas glädjespridare med bred kunskap och kompetens inom många områden. Han är utbildad arkitekt i sitt hemland Sydafrika men intresserade sig alltmer för hållbarhetsfrågor, arkitektur och hållbart byggande vilket förde honom till norra Europa och slutligen Mundekulla. Hans största engagemang på Mundekulla är ekologiska odlingar med inspiration från Permakultur, som börjar ta form på området. Lyssna till honom berätta på den avslutande visionsstunden och se Mundekulla transformeras utifrån en fortsatt hållbarhetsideologi mot framtiden.
Clinton är även en originell musiker och sångare som förgyller många av våra besökares uppplevelse på Mundekulla och hans smittande glädje lämnar ingen oberörd! 
Lyssna till honom sjunga här 

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Cevin Jonsson - Föreläsning  
En trasig uppväxt ledde till tidigt missbruk av alkohol och droger för Cevin
Ett öde Cevin delar med många men berättelsen slutar inte där. Den börjar den dagen han tar ett beslut att ta sig ur det. Lyssna till Cevin berätta om en brokig livsresa där han under lång tid var uträknad lyckades ta sig tillbaka till livet och kreativiteten. Idag arbetar Cevin som arbetsledare på Peab i Malmö
För första gången berättar Cevin öppenhjärtat i föreläsningsform om sin livsresa från hopplöshet till hopp.
Lyssna till Cevin berätta om sin gåva till Mundekulla

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Anny Ursjö,  Konstutställning 
Linda och Anny Ursjö är ett ett härligt team (mor och dotter) som flyttat till Mundekullabygden och som bidrar till årets festival på olika sätt. Efter deltagandet på olika kreativa workshops i fjol började Anny måla för egen del. Sedan dess har över 200 bilder tillkommit och glädjande nog har Anny en konstutställning vid årets festival. 
Stephanie från Holland som även bor och verkar på Mundekulla ställer ut i samma lokal. 
Även Anne Solveig har ett eget galleri på området. Annys mamma Linda möter du bl a i receptionen

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

Konstutställning Anne Solveig 
Anne Solveig visar målningar i "Galleri Anne Solveig" samt i Kreativum. Anne målar i olja men även akryl. Hennes motiv handlar oftast om Kvinnan, naturen och Moder Jord. Annes målningar finns också att beskåda i receptionen där du även kan köpa hennes konstkort..... Är du intresserad av en målning kan du alltid prata med Anne ....se mer av hennes målningar på www.annesolveig.se 
Anne solveig är en av tre grundare av Mudnekulla Retreatcenter. Det var hennes vision om en kursgård som både Berndt och Peter Elmberg fattade tycke för och som sedan vuxit fram under de senaste 20 åren

AL_KristinaPalten_IMG_5820 small (1)

"Sunday Summit" 
På Söndag förmiddag bjuder vi för andra året in till en vilsam "Andakts- och inspirationsstund" i Mundekullaanda.
En fin gemensam start på söndagen med fokus på relationer och försoning. Vi lyssnar till några av helgens föreläsare och musiker som delar med sig en liten stund var utifrån ett inspirerande tema och vacker sång och musik.
Vi stillar oss, sjunger tillsammans och smälter helgens upplevelser och känner in vad vi tar med oss hem. 
Det blir en fin summering och en ny start på livets fortsättning efter festivalen, under ledning av Anne Solveig. 
James Twyman, Eva Cederblad, Peter Elmberg, Tomas Frankell, Jan Eric Ström m.fl delar med sig i ord och ton.

Visionsträff - Hållbarhet i alla led "Dela med dig av ditt projekt" 
Av tradition brukar vi erbjuda en visionscirkel mot slutet av festivalen då olika personer delar med sig av olika hållbarhetsprojekt. Detta året utgår vi från Mundekulla och får lyssna till visioner och tankar inför framtiden samt andra projekt i liknande anda. 
När vi blivit 'boostade' av allehanda inspiration vill vi fånga inspirationen och lyssna till varandra och det vi/du önskar ge näring åt. En cirkel då vi lyssnar til varandra och en del träder fram med sina egna personliga berättelser... 

 


Övernattning
Boende på Mundekulla
Tältplats ingår i entrépriset. Sovsal och rum kan bokas i bokningsformuläret. Först till kvarn!
Se bilder på våra rum >>

Nu är alla rum på Mundekulla bokade, men det finns fortfarande plats i sovalkov, egen husbil och tältplatser. Vill du hellre bo i ett rum så vill vi tipsa om de många fina vandrarhem och hotell som finns i närområdet. Klicka här för att läsa mer om dem.

Hotell och vandrarhem i närområdet  Läs mer >>
Långasjö Vandrarhem (6 km) 0471-50310
Spelmanshuset (7 km) 070-725 42 63 
- Grimsnäs Herrgård B&B (8 km) 0478-20400
- Moshult Vandrarhem (8 km) 0763-134839
- Hotell Amigo, Emmaboda (10 km) 0471-12550
- Pensionat Prästgården (15 km) 073-037 73 10
- Ödevata Fiskecamp (17 km) 0471-50430
- Korrö Vandrarhem (22 km) 0477-34249
- Kosta Boda Art Hotell (30 km) 0478-348 35


Förhållningsregler
-Man behöver inte föranmäla sig till workshops, utan det är först till kvarn som gäller
-Musikfestivalen är drogfri dvs att alkohol/droger inte brukas, medtages eller säljs på plats
-Vi älskar djur och har ponnyhästar och getter. Husdjur kan inte medtagas, hundhotell finns (se nedan)

Facebook
Följ uppdateringar och nyheter på Festivalens Facebooksida

Feedback
"Just hemkommen från en helt fantastisk Musikfestival. Så mycket värme och medmänsklighet. Blir så otroligt stärkt av alla människor och som tillsammans skapar en magisk helg. Detta kommer jag leva på länge! Tusen tack ! / Christina Gustafsson" Läs mer feedback

Övrig info
Bokningsregler - Läs våra bokningsregler
Hitta hit  - Ta tåget till Emmaboda och därefter Mundekullatransfer, maila info@mundekulla.se 1 mil
Hundhotell - Husdjuren kan tyvärr inte medfölja, men det finns ett hundhotell 7 km från Mundekulla
Facebookgrupp - Få en känsla av festivalen genom facebookgruppen

Allmänna frågor
info@mundekulla.se (säkrast via mail)
0471-50450

Volontär
Vill du vara volontär på festivalen? Maila info@mundekulla.se

Arrangör
Mundekulla Retreatcenter, Mundekulla Ideellaförening, Peter Elmberg Produktion. 
Tack till Musik för fred och Sensus Studieförbund

Namaste - Lyssna till årets festivalsång 2020

Mundekulla Live-samtal mellan Anne & Peter

En gåva som består "Lyssna till Cevin berätta"

Peter Elmberg pratar om Mundekullas hållbarhetsprofil
Peter Elmberg pratar om Mundekullas hållbarhetsprofil

Tältplats ingår i entrépriset. Sovsal, rum uthyres i Mundekulla. (Först till kvarn.)

Pris/person för hela perioden (5 dygn)
0 - 2900:- (beroende på rumstyp)

Det finns även vandrarhem och hotell i nära anslutning till Mundekulla (se ovan) vilket förutsätter egen bil. Cykel finns att hyra på en del vandrarhem.

Festivalpass: 5-9 aug
Ons kl 16.00 - Sön kl 16.00

Inga dagsbiljetter säljes

Festivalpass inkl kost och tältplats
Boka tidigt pris tom 31 juli

Vuxen: 4100:-   
Ungdom: 3300:-  

Livestreamingpass
Boka tidigt pris tom 31 juli

Direkt (Endast i realtid): 600:-   
Direkt och spara: 3300:-