loading...

Mer info om 2021 års event kommer under hösten
-------------------------------------------------------
Kärlek, Relationer, Mirakel - 14 - 18  juli

Anne Solveig, Gunilla Wigertz,  Anders Nyberg,  Tomas Frankell, Peter Elmberg,  Anna Rasmussen

Dessa medverkade under 2020 - Upplägg och medverkande för 2021 är under planering.

"Det finns ett sätt att leva i världen som inte är av världen. Du ändrar inte utseende men du ler oftare. Din panna är fridfull, dina ögon är lugna och de som vandrar  i världen på samma sätt som du känner igen sina egna"  lektion 155
 


Mirakeldagar i Mundekulla
Vi har glädjen att meddela att vi nu bjuder in till Mirakeldagar...  med varsamhet och lite ändringar med hänsyn till de rekommendationer som finns omkring Corona. Vi känner att det kommer bli jättefint och ser mycket fram emot att träffas och ge fokus till Mirakelkursen tillsammans med er. 


Vi fördjupar vår förståelsen av hur vi kan välja att leva ett liv i kärlek och med inre frid och glädje. En Kurs i Mirakler visar oss tydligt att det är möjligt och vägleder oss också till hur....  Vi inspirerar och lyfter varandra i förståelse och erfarenhet och övar mirakelprinciperna så vi kan använda dem i vardagen.

Inspiration från "En kurs i Mirakler", stillhet, meditation, yoga och sång.

Vi välkomnar dig till några vilsamma och upplyftande dagar med EKIM. Fokuset är på att ta in kursens budskap djupare i vårt liv och se hur vi kan använda oss av det i vardagen för att känna mer inre frid och glädje.. Vi utforskar hur vi kan lyssna och lita mer till den inre vägledningen, vi tittar på förlåtelse, försoning och att släppa skuld och hur mycket det kan ge oss, samt stärks i att välja nya mer sanna och kärleksfulla tankar. Vi dyker även lite djupare i det kursen kallar ”Heliga” relationer. Det kommer finnas tid till stillhet och att bara vara i tystnad så du får möjlighet att smälta det vi pratat om och låta kursens budskap sjunka in. Dessa dagar vill inspirera dig till att praktisera EKIM:s budskap i ditt liv och när du kommer hem till din vardag. 

Innehåll
Inspiration från "En kurs i Mirakler", meditation, inre lyssnande, yoga, samtalscirklar och glädjefylld sång ... och så eftermiddagsfika samt tid att vila, bara vara, gå promenader, bada i vår lilla sjö m.m.

Körfestival samtidigt - Mirakeldagarna sker i år samtidigt som körfestivalen i Mundekulla vilket ger en möjlighet att vid några tillfällen ta del av sång och musik med Anders Nyberg och Peter Elmberg.

Anne Solveig och Gunilla Wigertz, håller i det huvudsakliga programmet på Mirakeldagarna. Tillsammans skapar de en trygg, avslappnad och inspirerande gemenskap där vi kan hämta inspiration till Mirakeltänkande "Det ska bli så fint att få samverka med Gunilla som är en så vänlig och kärleksfull själ och som som har studerat Mirakelkursen länge och har en djup kunskap om den"

Anne Solveig
Är huvudansvarig och håller i flera workshops samt vägleder i djupa meditationer där du får lyssna inåt. Vid fint väder erbjuder hon morgonstunder på ängen med sång och kärlek till oss själva, varandra och naturen.

Gunilla Wigertz  Håller ihop programmet tillsammans med Anne och erbjuder workshops om "Heliga relationer" och  "Guds lärares egenskaper" samt en workshop med EFT (Tapping) 

Tomas Frankell medverkar Online med föredrag om intuitionen m.m. och samtal ... Tomas kan tyvärr inte vara med på plats på grund av restriktioner när det gäller resan från Spanien.

Anders Nyberg berättar om sin relation till ACIM och att använda dess budskap i sitt liv. Han bjuder in oss att sjunga med i de fina sångerna ur "A Chorus of Miracles", texter han tonsatt  från ACIM. Det är en glädje att sjunga med Anders och det ska bli fint att lyssna när han berättar om hur Mirakelkursen inspirerat honom.

Peter Elmberg Erbjuder en stund att sjunga mindfulnessånger samt att vi är inbjudna att lyssna och sjunga med i ett urval av några sånger från de 12 fredsböner som Peter har tonsatt. Ev kanske det blir en anpassad cirkeldansstund med avstånd fysiskt men närhet i hjärtat.

Anna Rasmussen 
Erbjuder skön yoga två morgnar. Anna är en så vacker själ som på ett fint sätt med närvaro guidar oss i yogans övningar. Hon lever själv med mycket fokus på mindfulness och med yogans principer


"Tack för en fantastisk mirakelvecka som jag bär med mig i mitt hjärta". Janet Forsberg

Tack!! det har varit så kuul, omtumlande, fantastiskt o inspirerande att få träffa er o alla andra underbara....
En oförglömlig vecka!
 Alva Larby


Hela Mirakelretreaten 8-12 juli
Eftersom alla hittills anmält sig till Alla dagar valde vi att endast erbjuda det alternativet.

Det första dygnet ger vi mer tid till vila, meditation och att vara i tystnad. Vi släpper världen därute och mjuklandar i Mundekulla och denna retreat. Vi påminns om de grundläggande budskapen i Mirakelkursen. En fin introduktion för dig som inte vet så mycket om kursen... och en fin möjlighet att mjuklanda och påminnas om dess grundläggande tankar för dig som studerat kursen en längre tid.

"En kurs i Mirakler" även kallad "EKIM" och "Mirakelkursen" samt på engelska "A Course in Miracles"
Mirakel enligt kursen är det som sker när vi väljer att skifta vårt sinne från rädsla, oro, skuld och dömande till kärlek, tillit, förlåtelse och inre frid

 

Medverkande 2020

Anne Solveig
Mirakelkursen i vardagen - sång och vägledd meditation

Anne Solveig är huvudansvarig för dessa dagar. Hon är en omtyckt förmedlare av "En Kurs i Mirakler" som delar med sig dess budskap på ett enkelt sätt att använda i vardagen. Hennes fokus är mycket på hur Mirakelkursens budskap kan hjälpa dig att leva med mer inre frid och glädje, det liv du innerst inne längtar till. Anne är även uppskattad för sina livsbejakande sånger. Hon är medgrundare till Mundekulla Retreatcenter där hon verkat och bjudit in till kurser, retreater, cirklar m.m. de senaste 20 åren. Hon erbjuder även årligen en 40-dagars E-Kurs med EKIM som varit hennes viktigaste andliga inspirationskälla genom livet.www.annesolveig.com
 

Gunilla Wigertz 
Heliga relationer och Guds lärares egenskaper
Gunilla kommer tillsammans med Anne hålla ihop dessa dagar. Hon håller en workshop där hon vägleder oss i det EKIM kallar "Heliga relationer" och hur vi kan bjuda in och växa genom dem. Hon kommer även dela med sig om "Guds lärares egenskaper" samt erbjuder en workshop med metoden EFT ( Tapping) Gunilla har haft Mirakelkursen som sin stora inspirationskälla sedan 90-talet  Hon är Relationscoach och föreläser om inre utveckling, konfliktlösning och kommunikation, bl a utifrån Nonviolent Communication. Numera erbjuder hon även en webbkurs för par som vill lyckas i sin relation!  www.relationscoachen.nu
 

Anders Nyberg

Workshop med Mirakelkursen och sång
Anders är en av Sveriges mest uppskattade körledare. Han har gjort körarrangemang till närmare 400 sånger, däribland "Mundekulladanserna" med sånger som " A feeling of joy" samt "I am beautiful".  Mirakelkursen har sedan länge varit en mycket viktig inspirationskälla i Anders liv och han kommer dela med sig tankar om den och vad den betytt för honom. Vi får även sjunga med i några av de vackra sångerna från "A Chorus in Miracles". Anders har även samverkat med Kay Pollak och gett inspiration till filmen " Såsom i himlen" 
www.peaceofmusic.com

Peter Elmberg

Fredskonsert, Mindfulnessånger, 
Peter är musiker och bjuder in till en morgonstund med mindfulnessånger Han välkomnar även till en fredskonsert där vi får lyssna och sjunga med i några av de 12 fredsböner från olika traditioner som Peter har tonsatt. Ev kanske det blir en stund med cirkeldans utifrån det som kan funka i Coronatider... Peter och Anne Solveig är grundare av Mundekulla Retreatcenter. Peter är numera huvudansvarig för verksamheten med ett stort engagemang för ekologi och att sprida ett fint budskap i världen genom sång och musik. www.peterelmberg.se

Tomas Frankell - medverkar Online
Att lyssna till intuitionen

Tomas har en djup förankring i kursen och har arbetat utifrån den under många år. Han förmedlar dess budskap på ett jordnära sätt med mycket fokus på hur vi kan växa genom relationer samt har en stor erfarenhet av att stödja människor till klarhet kring den egna livssituationen, bl.a med metoden "Intuitiv spegling" . Tomas är även yogalärare. Han är en välkänd profil inom personlig och andlig utveckling och har sedan början av 80 - talet drivit en rad centra i Sverige, bla Café Pan och Deva center. Tomas är författare till tre böcker och en fjärde är på väg som om Intuitionen. Därmed kommer vi få ta del lite extra om hur vi kan använda vår inre vägledning. www.devanews.com
 

Anna Rasmussen - Hatha Yoga

Anna leder Hatha yoga några morgnar under festivalen
År 2006 på en ö i Thailand kom Annas riktiga möte med yogans värld och sedan dess har yogan varit en del av hennes liv. Hon utbildade sig år 2007 till Viryayoga lärare i Stockholm och senare också inom barnyoga och yinyoga.
Hon bär på en kärlek inför yogans många olika delar, de fysiska positionerna, andetaget, meditationen, återhämtningen och livsfilosofin i dess helhet som hon upplever ger stöttning till en rikare vardag. Till vardags jobbar hon inom kyrkan med människor som står långt utanför arbetsmarknaden, där kunskaperna inom yogan är till stor hjälp och genomsyrar hennes arbete. 

Tider priser och info

Tid 
Alla Mirakeldagar: 8 juli kl 18.00 – 12 juli kl 16.00.

(Receptionen är öppen ons från kl 15.00. Middag serveras kl 18.00)

Pris
Tältplats, workshops och mat ingår. Rum kan bokas via onlinebokningen
(Inga dagsbiljetter säljes.)


Alla Mirakeldagar, 8-12 juli inkl mat.
Boka tidigt rabatt
   
Priser innan 30 juni  - Vuxen: 4000:-    Ungdom: 3400:-
Normalpris efter 30 juni - Vuxen 4200:-  Ungdom 3600:-

Rabatt
200:- gemensam rabatt vid bokning av 2 pers eller fler vid samma bokningstillfälle

Mat
Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat, vilket ingår i priset. 3 måltider per dag. Fika finns att köpa på plats i "Café Namasté". Vi hjälps åt med disk efter måltiderna

Rum / boende i Mundekulla 
• Tältplats ingår i entrépriset. (Medtag eget tält, liggunderlag, sovsäck)
• Husvagn/Husbil: 600:-/ekipage för hela festivalen, inkl el
• Sovalkov - (1200:-/pers) Inkl madrass, täcke, kudde 
• Enkel, dubbel, trippel och fyrbäddsrum samt stugor uthyres i Mundekulla. 
(boka rum i god tid då körfestivalen pågår samtidigt och därmed begränsat antal rum)
ev kan vi erbjuda några enkelrum till om inte körfestivalen nyttjar sina... maila anne@mundekulla.seDagsprogram - preliminärt kan ändras lite
07.30-08.30   Yoga / Sångmeditation
08.00             Frukost
09.30-10.00   Morgonsamling, sång, meditation - (ev ute)
10.00 -11.30  Workshop
                      Samtalscirkel/ ledig tid
12.30             Lunch
14.00-15.30   Workshop
15.30             Fika
16.30-18.00   Workshop/ ledig tid
18.00             Middag
19.30-21.00   Kvällssamling/Sång/ ledig tid

Förhållningsregler
Mirakeldagarna är alkohol och drogfria.

Övrig info
Bokningsregler - läs mer om bokningsregler
Hitta hit  - Ta tåget till Emmaboda och därefter Mundekulla transfer, 1mil  
Hundhotell - Husdjur kan tyvärr inte medfölja, men det finns ett hundhotell 7 km från Mundekulla

Allmänna frågor
info@mundekulla.se (säkrast via mail)
0471-50450


Info om åtgärder för Corona

Gunilla Wigertz medverkar

Gunilla och hennes man Ulf var initiativtagare till Nätverket Mirakelkursen och bjöd under många år in till Nätverksträffar på Rinkesta slott. Vi är så glada att Gunilla kommer medverka på dessa Mirakeldagar.
 

A Chorus of Miracles - Anders Nyberg

Vi sjunger upplyftande sånger och dansar ev även med avstånd Mundekullas härliga cirkeldanser... till "A feeling of joy" "I am beautiful" och många fler. 

Körledaren Anders Nyberg medverkar på Mirakeldagarna. Han har gjort körarrangemang till 12 av Mundekulladanserna med text och musik av Anne Solveig och Peter Elmberg. Vi kommer att sjunga och dansa flera av dessa under festivalen. 

Lyssna till "There's no vill but Gods, I seek his peace today" och flera andra fina sånger från "A Chours of Miracles" tonsatta texter från Mirakelkursen av Anders Nyberg.


Mundekulladanser - körhäfte