Feedback Musikfestival

Det är en otrolig lyx att få vistas på er underbara musikfestival. Allt som finns där hjälper till att skapa en helhetsupplevelse och jag är tacksam för allt arbete ni lägger ner som gör det möjligt.
Hanne S

Hi Peter!
Thank you for a wonderful time with you, guy's!
And thank you so much for taking good care of me.... I will definitely be back!
Andre de Lang (SA) , Artist

Hej Anne och Peter!
Vi vill bara tacka för fyra underbara dagar under Mundekullafestivalen. Så många upplevelser, känslor och tankar som lockades fram!!!  Så mycket kreativitet, som vi nu har tagit med oss hem. Vi är helt omtumlade. Särskilt tack för den magiska och symboliska nattvandringen.
Vi var förstagångsbesökare, och kommer definitivt tillbaka nästa år och förhoppningsvis dessförinnan på någon kurs eller liknande .
Kram från Henrik och Ive i Lund

Stort tack för ytterligare en mycket fin festival!!!
Thomas Wiehe, Artist

Igår kväll kom jag och mina vänner hem från Mundekulla. Någon har varit på 5 festivaler, någon på 4, någon på 3 och någon är där för första gången. Trots osäkert väder, är festivalen given inför sommarplaneringen!
Ser redan fram emot 10-års firandet nästa år. Tack för allt det fina arbete ni lägger ner! Det har ett stort stort värde! Och Camillas goda mat och så fina sånger! Intressant och bra program, vänlighet i massor och underbar miljö! Må väl i sensommartid!
Hälsningar från Helsingborg!

Tack för en fin festival, jag kommer gärna tillbaka och spelar nästa år!                   
Janne Schaffer, Artist

Hej Peter & Ann
Tack för en härlig helg. Det kändes bra att vara hos er. Kul att sjunga och spela.
Ha det underbar och jag hoppas att ni också kunde njuta av helgen.
Kram Jenny Wessel, Artist

Hej kära vänner och tack för en fin tid.
Det kändes konstigt att komma hem igen efter att levt i 'mundekullabubblan' ett tag. Det blir alltid en liten chock att komma tillbaka till världen utanför efter en festival så full av möten, meditation, kärlek, naturupplevelser och fantastiska energier. Vill inte riktigt lämna den bubblan och just nu funderar jag på hur man på bästa sätt kan behålla detta inre lugn och ljus som festivalen ger....
Ta hand om er alla tills vi ses igen och jag hoppas att det inte dröjer så länge denna gången. Jag kommer gärna tillbaka snart.
Om ni har kontakt med Palle och Stina i Cafet så skulle jag uppskatta om ni kan förmedla vilken enorm kärlek, glädje och underbara energier som de sprider runt sig. Jag blev så himla berörd men fick aldrig riktigt tillfälle att dela med mig av det till dem innan jag åkte.
Mycket kärlek från Hanna

Hej Mundekullafamiljen,
Festivalen var underbar, och ni likaså. jag hade det såå bra.
Kramar! Björn

Hej Peter !
Tack för några otroligt härligt underbara dagar med massor av goda ödmjuka människor
Med vänlig hälsning Leif Jonsson, artist

Hejsan
Tack för en underbar musikfestival i Mundekulla 2006. Det var en upplevelse som jag hoppas att jag ska få återuppleva många gånger.
hälsar Lise-Lott från Helsingborg

Ett varm tack till dig, Peter, och till Anne!
Och till Bernt och Irène också för den delen! Roligt att höra Bernt berätta från sitt liv.
Må det gå er väl!
Margareta Melin, poet

Hay Peter and Anne
I wanna thank you 2 for the great weekend I never thought that it was so fun peace full lovable and inspiring a lot of thanks keep up the good work a lot of love from Holland
David Teunissen, Holland

Tack!
Jag blev verkligen inspirerad och imponerad över den fina miljön som möjliggör så många fina möten. Ser fram emot fortsättningen, och vad som kan vänta bakom nästa krök. Det är kul att vandra!
Anders Nyberg

Dear Peter and Anne
I just wanted to thank you both for a great time at your place during the festival. There were so many great moments. It was such a nice relaxed and intimate atmosphere. I would love to come again. I wish you both a colourful late summer - sliding into autumn ,into winter, into spring and into summer again and ........Oh!!!.....its festival time again.!! Thanks for being you, and thanks for the help to get the car started.
See you soon Omesh, artist

Hej Peter och Ann.  
Jag vill tacka för en härlig och oförglömlig helg i Mundekulla. Det var första gången för mig, men absolut inte den sista om jag får bestämma.
Det har hänt massor inom mig, så det känns lite svårt att landa. Jag bara älskar era morgonsamlingar med alla vackra sånger om kärlek till varandra.
Det var svårt att inte gråta.(jag gjorde det flera gånger eftersom jag har så lätt för det, på gott och ont.)
Jag älskar att sjunga och det fick man ju göra mycket, HÄRLIGT!
Det sjunger i min kropp fortfarande, så det känns svårt att börja göra världsliga saker igen.
Tack än en gång.  Jag älskar er!!
Ann-Sofi

Hej just hemkommen från festivalen.
Det var min första hos Er. Jag vill tacka er båda och alla runtomkring människor som skapade en sådan framgångsrik (på så många plan inre och yttre) festival. Jag förstår att det är ett s k hästjobb ni gör - men ändå så är ni så generösa och härliga i er framtoning. Jag vill gärna återkomma nästa år - och då förhoppningsvis med några fler familjemedlemmar.
Till er båda, vila nu -om det finns utrymme- och gläd er år att ni skapat ett fridfullt stort rum där vi alla samlades i generositet och glädje för att ta till oss nya insikter och kunskaper till gagn för oss själva och många fler.. Jag kände mig så avslappnad och fri från tvång...och det var så befriande..
..visst är det fantastiskt att det finns så många människor som har så mycket att ge..överallt..bara de får ett utrymme att visa ..
Mina största egna personliga upplevelser var sweat lodge, mans workshop och naturvandring för att lära känna alla våra skogsväsen inramat av så mycket bra musik...
Ni bor i en magisk omgivning - all lycka till för framtida projekt och mål !
Tack, varmt tack ursprunget från mitt hjärta i glädje.
Staffan

Hej Härliga fantastiska vackra människor på Mundekulla!
Massor av tacksamhet och glädje tjut för fantastiska dagar. Det var första gången som jag var med. Tänk så härligt att det äntligen blev av. Känner så mycket glädje det var verkligen helt fantastiskt.
Allt gott/ Helena Blomljus
Ps jag går och nynnar på era underbara låtar, Tack! Ds

Hej!
Vilket jobb som ligger bakom en festival av ert slag. Det var fantastiskt att delta. Allt var en härlig blandning av musik, workshop och kör. Anders Nyberg var fantastisk, som liksom gudinneshowen och er egen "ombytta roller". Träffade fler fina människor och mycket glädje. Ta hand om er och njut av att så många kom och att alla hade en fantastisk helg.....
Love Eva

Vill bara tacka för en underbart vacker musikfestival!!!
Det var glädje och skönhet att - kort - få komma ner till de ljusa skogarna i Småland och få ta del av all härlig musik och fin samvaro på Er vackra och genomtänkta gård. Det kändes extra roligt att Margareta Melin och Anders Nyberg var där! Två mycket spännande och starka överraskningar var Ragnhild Maos och Veras improviserade konserter i fina Naturum, som jag tog del av alldeles för kort tid! Det var synd att jag missade den enastående Krister Linder. Söndagspromenaden in i naturens inre riken var också mycket fin, där nya, vackra dimensioner av naturen uppenbarades på ett enkelt o ödmjukt sätt. Och vilka fina och spännande rituella naturrum Ni har - den fantastiska skogskyrkan samt pendangen "enebuske-katedralen", vilken på ett så naturligt, diskret och intressant sätt innefattade en sådan vacker kombination av rituella element! (Där också den kristna korssymbolen fick plats - vilket ändå känns så viktigt i vår kultur.) Alternativa, rituella framtidsrum!
Tack Peter, och Anne!
Allt gott / Anders, Sigtuna

Hej,
Vill bara uttrycka min tacksamhet och glädje för underbara dagar på er vackra kursgård. Så mycket värme och kärlek. Härlig musik och mycket givande workshops. Den sista med Anders Nyberg på söndagen var helt outstanding. Jag minns inte vad han heter, som hade sång och dansworkshopen, men jag minns honom!!!
Härliga artister, bra workshops och bra timing på allt. Det praktiska fungerade också mycket bra.
Stort tack för allt arbete ni lagt ner för att bjuda oss alla denna värme och glädje. Kommer gärna igen nästa år.
Kram från Ulf

Hej Peter
Än en gång stort tack för ditt stöd och för en upplevelserik festival. Det var underbart att uppleva så mycket kärlek, medkänsla och hängivenhet. På många sätt kändes det som att ”komma hem” och jag åkte därifrån med en känsla av tacksamhet för de möjligheter som öppnats för mig och med inspiration att fortsätta möta mina rädslor och begränsande föreställningar och välja tilliten och kärlekens väg.
Emma

Hej Peter och Anne, Berndt och Iréne!
Stort tack för ytterligare en underbart trevlig musikfestival !!!
Ha det bra, så ses och hörs vi framöver
Vänliga hälsningar/
Thomas Wiehe

Kära Anne och Peter
Vi vill tacka er för musikfestivalen, verkligen en upplyftande upplevelse för hela familjen! Här kommer ett utlåtande från oss på frågan ”Vad var bäst på festivalen?”
-Markus, 5 år:
Gitarren och trumman var bäst. (han menar morgonsamlingen med Peter med gitarren på magen och trumman på ryggen.) Nu hemkommen spelar han "everybody come around..." på högsta volym på stereon med stor glädje.
-Lisa, 8 år:
När jag fick spela gitarr och Mundekulla Revyn, när Peter var Anne och revyn som kom efteråt. Den var jättekul och när vi dansade på avslutningen.
-Helena, 42 år:
Helheten, den lättsamma stämningen, att kunna gå ut och in som man vill, att kunna vara tillsammans hela familjen och samtidigt ha gott om tid för sin egen process. Det var helande för mig. När jag kom hem märkte jag att det blivit lättare att andas. Att något som tidigare varit stängt nu var öppet!
Delar ur programmet som betytt mest för min process:
Konserten med mannen Gerald Jood från Sydafrika. Hans totala närvaro i nuet smittade av sig!
Heartdance med Pratiba, något smälte. Närvaro workshopen med Ragnhild och company. Där hittade jag en uttrycksform som jag sökt i åratal! Kul att också få vara med i en föreställning.
Därtill Annes och Peters inramning. Underbart att ni bjuder så mycket på er själva med både allvar och humor! Jag gillade allt: morgonsamlingarna, revyn och gudinneshowen!
-Ulf, 44 år
Friheten och tryggheten för barnen att komma och gå som de vill. Verkligen bra för familjen. Unikt. I en lyssnande-cirkel hade jag ett möte med en annan man som har förändrat mitt liv. Tack för det. Tack för det ni gör.

Hej
Jag hittade ingen av er när jag körde hem på kvällen, så ni var antagligen upptagna, så jag vill på det här sättet tacka för ett väl genomfört arrangemang även i år.
Karin

Hej Peter & Anne!
Det sköna höstmörkret kryper närmre, men vi har kvar den ljusa bilden av Mundekullafestivalen i augusti! Vi har länge velat skriva en rad och tacka för ert fina arrangemang, helt enkelt STORT TACK! Vi önskar er allt det bästa med alla era projekt! Ni behövs! /
Anders & Annie

Hello Anne and Peter!
This is just to once more tell you how much I loved being at Mundekulla again this summer,- actually I  dont really have the excact words to show you my appreciation for what you did, and are doing. Not only yours, but also your parents appearence on the site was very touching. Great to see so many people joining this summer...I hope you have had time to have a well deserved rest after this gigantic effort....acvtually you even mannaged to appear quite relaxed and effortless.. All the best to both of you there.(Peter lots of love to your sweet Mum and Dad, I think we both fell a bit in love with them.... Looooooooooooove to both of you !  Ageha

Hej Anne och Peter och tack för en underbar festival !
Jag gick bara omkring och mös ,förundrades över hur fint ni har det, hur smakfullt och trivsamt ni ordnat allt och  hur många härliga människor det finns! Jag tänkte inte ens på att det hängde regn i luften, solen sken inuti.
Ge en stor kram till mor o far, för deras kärleksfulla varma väsen på jorden.
Tusentack kramar/ Susanne

Hej Peter !
Jag tyckte Di Leva var kanon, Han har en mycket speciell utstrålning. Bara att höra att "varje hjärta består av energin från minst 7 till 8 solar" var verkligen något man behövde höra efter allt regn... Skön avspänd atmosfär och det var häftigt vad alla sjöng med !
Lotta

Kära Anne och Peter!
Tack för en underbar festival - ni gör ett jättefint jobb!!!
Vi åkte utan att vi hann säga hejdå och tiden har skuttat iväg här hemma i raketfart...  men nu vill jag säga att jag är väldigt glad att jag blev inbjuden.
Ljus och Kärlek till allt ni gör.
Kram / Marja

Hallå Peter,
Jag vill bara rikta ett varmt tack till dej och till Anne och alla kring er, för det enorma arbete ni gör där ute. Wow, vilken festival, vilken spännande plats och tid!
Du är en sån himla fin man, Peter!
Barfota och i frack; you rock the world..........
All my LOVE /
Anders

Hej Mundekullor-Peter & Anne!
Ville tacka för en fantastisk underbar fin festival. Vi är mkt imponerade över hur bra allt var ordnat & hur vackert ni har skapat ett litet "kom å slappna av & var dig själv människa" plats i ljusa småland. Tack å tack säger vi & vår son som oxå hade det underbart med bad & bastu mkt annat.
Tack ännu en gång från familjen Lynton  

Hejsan Peter och Anne
Jag ville bara tacka så jättemycket för den underbara tiden jag fick vara hos er. Det här var första gången jag var på en festival och det var otroligt skönt och jättekul. Trots att resan blev 60 mil och 8 timmar så var det värt det flera gånger om så jag kommer nästa år igen!
Ha en fortsatt varm och skön sommar :D
Kramar i massor från Robin

Hej Peter och Anne
Jag har fortfarande inte hämtat mig från den underbara upplevelsen som det har varit att tillbringa fyra dagar på Mundekulla. Tack så mycket för att ni har skapat denna underbara plats och denna underbara festival. MVH
Hanne Svensson

Tack för en de bästa helger jag har upplevt.
Jag saknar ord.Ni är bara BÄST, ingen nämnd ingen glömd.
Ps resten av familjen håller med mej  Ds
Benny från Malmö

Tack Peter och Anne för en underbar helg hos er.
Det var första gången jag vistades på Mundekulla och det är de underbaraste jag har gjort. Fått underbara möten och öppnat mig själv. Anne är helt underbar och hennes kvinnocrikel var ett av de jag uppskatta väldigt mycket. Och Peter din energi strålar i hela Mundekulla. Även om solen inte var framme lös det om dig. Det lös i hela Mundekulla av alla underbara varelsers själar. Och den kärleken som finns där på mundekulla har jag inte känt på länge. Kärleken och energin jag har fått från helgen skiner fortfarande i mig.  Älskar er!
Ljus och kärlek// Johanna!

Kära Anne och Peter
Först ett jäääääätte tack för en fantastisk musikfestival hos er.
Det var första gången för oss, men vi lovar att komma tillbaka nästa år. Vi kommer att sprida
goda ord om er plats bland våra vänner.

TACK för det ni gör i Mundekulla.
Det är värt all beundran vad ni åstadkommer, och vi hoppas ni kan känna all uppskattning som strömmar till er. Vilken kraft och glädje och kärlek som blommar ut under bara fyra dagars festival. " We are the future!"
Varmaste tankar och hälsningar
från Sören, Johanna, Joel, Leo, Adrian.

Tack för en mycket fin festival, det är mycket bra.
Jag tror att om ni bara kör på nu ett par år till så kommer det vara 1000 pers. på dessa festivaler.
Hoppas du / ni kan njuta av det. Ha det gott!
/Jesper och Kristfrid