Mundekulla Eco Spa

Mundekullas Eco-Spa kan bokas av grupper om minst 8 personer såsom konferensgrupper, arrangörer som lägger sina kurser på Mundekulla samt för dig som vill samla dina vänner för en smakfull upplevelse, då även övernattning kan bokas (i mån av plats). Maila oss på info@mundekulla.se för mer info.

Vila, njutning & inspiration
Vi erbjuder numera Eco-Spa på Mundekulla i form av bastu, relaxrum, vedeldade badbaljor, ljusrum, hängmattor och hängstolar (chill out room). Hela spa-delen är byggd med ekologisk profil och isolerad med Eko fiber, därav namnet "Eco-Spa". Handdukarna och badrockarna är producerade av Ekologisk, färgväxande bomull samt även hängmattorna och hängstolarna i chill out-avdelningen. 

Tao Garden
Utanför relaxrummet finns två vedeldade badbaljor samt Tao Garden där du kan sitta ner invid bäcken som passerar anläggningen. Här finns även Hjärtsjön med rent källvatten för dig som vill bada.

Massage
Vi har även ett massagerum där vi erbjuder massage eller om du har med egen massör på din kurs/aktivitet så går det att hyra massagerummet med tillhörande massagebänk.

Vedeldad bastu
På en annan del av anläggningen har vi en vedeldad bastu som är en timmerstuga med grästak invid "Mundesjön som lämpar sig för friska bad året runt.

Erbjudande
• "Lilla Spa upplevelsen" (8-16 pers) - Bastu, Relaxrum, Soldäck, Tao garden, Bad i källsjö
• "Stora Spa upplevelsen" (8-24 pers) - Enl ovan + chill out room, ljusrum
• "Gammeldags bastu" - Genuin vedeldad bastu och bad i en källsjö
Tillval
+ Vedeldad Badtunna (2 st) - Kan väljas till vid bokning av "Lilla eller stora Spa upplevelsen"
+ Massage - Kan väljas till vid bokning av "Lilla eller stora Spa Upplevelsen"
+ Föreläsningar, musik, guidade vandringar, yoga mm

Kontakta oss
För mer info maila info@mundekulla.se