Restaurang

Två matsalar
Vår restaurang utgörs av en cirkelformad matsal som kan ta emot upp till 70 gäster. Vid större grupper (100 pers) serveras maten i vår största lokal 'Kreativum'.
För den mindre gruppen kan vi även erbjuda vår trevliga gammaldags matsal i 1820-tals stil där det höst, vinter och vår ofta lyser av tända ljus och en sprakande brasa.

Klimatsmart mat
Minst 80% av all mat som serveras i Mundekulla är ekologiskt odlad. Merparten av våra grönsaker köper vi in från från Solmarka Biodynamiska Gård strax öster om Mundekulla. Vi serverar hälsosam, klimatsmart mat tillagad av duktiga kockar.

Mundekullas kockar
På våra kurser, retreater och festivaler serverar vi vegetarisk mat, där Stephanie Verstift är vår huvudkock. 
På våra konferenser kan vi även tillgodose andra önskemål än det vegetariska köket. Maten tillagas då av Sune Markmann som driver ett Krav-certifierat kök. Sune har rört om i många grytor bl.a. på Hotell Borgholm, Restaurang Spisen, Halltorps Gästgiveri och numera Grimsnäs Herrgård.

Feedback
Vår bas är det vegetariska köket men vi kan även tillgodose andra önskemål. Många har förundrats över maten i Mundekulla och här följer lite av den feedback vi fått genom åren:

”Vi är alla helt överens om att det var en väldigt trevlig, avkopplande vistelse vi hade hos er.
Härlig natur, perfekt boende, god mat och sist men inte minst ni själva."
                      
IKEA gänget / Eva Svensson

"Tack för en underbar tid, underbar personal och underbar miljö och mat."
Kerstin, Brottsofferföreningen Jönköping

"En underbar eftermiddag med avkoppling, underbar mat och god service. Lycka till med alla planer, vi kommer gärna tillbaka"
Föreningen Q-märkt

"Tack för den goda maten, trevligt bemötande och en fantastisk miljö"
Studiefrämjandet, Småland

"Ett underbart ställe med god mat och varma badtunnor"
Kustbevakningen, Region syd