Eko Konferens
Vi har 20 års erfarenhet av att arrangera events och konferenser och erbjuder en unik anläggning med ekologisk och miljövänlig profil där den vackra naturen och genuina byggnadstraditionen skänker lugn och inspiration. Vi hjälper gärna till att utforma din konferens med intressant innehåll och upplägg. Har ni egna önskemål gör vi vad vi kan för att tillgodose dessa. Vi har tagit fram konceptet "Eko Konferens" eftersom ekologi och miljöhänsyn genomsyrar hela din vistelse i Mundekulla.

Rum
Vid endagskonferenser kan vi ta emot upp till 100 personer. Vi erbjuder 30 "Tv-fria" rum för drygt 60 övernattande gäster samt två Vikingastugor. Flertalet av rummen har dusch och toalett och är smakfullt inredda. Rummen är bl.a. isolerade med olika ekologiska material och uppkallade därefter, såsom ”Ulla” (isolerat med Ull), ”Lina” ( Lin), "Hampa" (Hampus) osv.

Lokaler
Vi erbjuder olika konferenslokaler och samlingsrum beroende på gruppens storlek. Läs mer

Utrustning
OH, projektor, internetuppkoppling, blädderblock, skrivtavla, skrivblock, pennor, frukt och vatten

Mundekulla Hälsokök
Vårt Hälsokök serverar ’Klimatsmart mat' där minst 80% är ekologiskt odlad. Läs mer
Vi har en vacker halvcirkelformad restaurang med vacker utsikt över naturen (ca 70 pers), men erbjuder även vår genuina matsal i 1820-tals stil för mindre grupper.

Eco Spa
Utöver föreläsningar, yoga, avslappning/meditation, musikunderhållning erbjuder vi "Eco Spa" med bastu, relax, hängmattor, bubbelbad, vedeldade baljor, massage. Läs mer

Aktivitetsförslag
Läs mer om våra olika aktivitetsförslag som kan förgylla din konferens. Läs mer

Kontakta oss
• För offert och mer info och om våra olika konferensupplägg, kontakta info@mundekulla.se
• Läs mer om oss som driver verksamheten i Mundekulla Läs mer

Referenser
”Vi är alla helt överens om att det var en väldigt trevlig, avkopplande vistelse vi hade hos er.
Härlig natur, perfekt boende, god mat och sist men inte minst ni själva. Att få en liten inblick i hur man själv kan påverka sitt eget välbefinnade genom att ”bara” andas o tänka ”rätt”...... Att på kvällen få basta i er mysiga bastu och om man ville, kunna ta ett dopp i sjön ....och när man ska gå tillbaka till sitt rum.....då är det tända marschaller över ängen som visar var man ska gå...så härligt så...Vi kommer gärna igen...
” /   IKEA gänget/Eva Svensson
Läs mer Feedback