top of page

Rum & byggnader

För kreativa, inspirerande och vackra
möten mitt i naturen

BYGGNADER

Mundekulla arrangerar evenemang med 15-300 personer. Det finns fyra stora multifunktionella utrymmen, som alla är utrustade för workshops, yoga, föreställningar och konferenser. Varje utrymme har sin egen atmosfär och storlek (passar från 15 till 200 personer). Vi har också en vedeldad bastu, ett eko-spa, ett halmhus (meditationsutrymme) och ett utkikstorn. Våra byggnader består till största delen av återvunnet material, naturlig isolering, virke från Mundekullaskogen och naturfärg (linfröolja).

 

BOENDE

Vi har 27 rum som erbjuder mer än 50 bäddar. Dessa sträcker sig från enkel- och dubbelrum till familjerum. Vissa med eget och andra med delat badrum. Vi har också flera stugor och två vikingastugor i närheten. För större evenemang erbjuder vi också sovalkover och vi har campingmöjligheter. I vår restaurang erbjuder vi läckra och färska hemlagade måltider, tillagade med ekologiska och lokala råvaror (80%). För mer information om vår mat, ta en titt på vår sida om maten.

 

NATUR OCH TYSTNAD

Vi är belägna i en vacker miljö med skog, öppna fält, baddammar och vandringsleder. Det finns många möjligheter att gå ut i naturen under din vistelse och uppleva omgivningens rikedom.

MUNDEKULLAS ANLÄGGNING I KORTHET


> Events med 15-300 personer

> 4 multifunktionella samlingsutrymmen

> Vegetariskt och veganskt kök

> Drog- och alkoholfri anläggning

> ​Konst, natur och tystnad

> 27 rum med 50 sängar, 30 sovalkover, olika stugor, husbilsplatser och tältplatser.

> Gratis snabb wifi

> Gratis parkering

Nyfiken på om Mundekulla kan vara ett bra ställe för din kurs, retreat eller konferens?

Ta en titt

SAMLINGSRUM, FÄLT, HÄNGMATTOR, RUMMEN, BASTU, ETT TORN OCH MÅNGA UNDERBARA PLATSER RUNT OMRÅDET – FÖR ATT HITTA EN STUND AV VILA OCH ÅTERHÄMTNING.

Leaf

“Out beyond ideas of wrong doing
and right doing there is a field.
I'll meet you there.

When the soul lies down in that grass
the world is too full to talk about.”

     - Rumi

Tillgänglighet vid funktionshinder: En del lokaler ligger på andra våningen med trappuppgångar som används vid större kurser men ett flertal samlingsrum ligger på första plan och vi har en hiss till samlingssalen (Kreativum). Vi har fyra handikappanpassade toaletter.

Map lands.png
Map 3.png
Map 1.png

Kartor

PÅ DE HÄR KARTORNA FÅR DU EN ÖVERSIKT ÖVER MUNDEKULLAS BYGGNADER OCH OMGIVNING.

bottom of page