top of page

KURS: Relationer, livsmönster, läkning

Mundekulla_2m.jpg

Relationer och kärlekens flöde

EVENTET HAR PASSERAT

22 - 24 oktober 2021

Kursledare: Emma Dinmali Holmlund
 

Med tekniker som familjekonstellationer, EFT tapping (Emotional Freedom Technique), inre barn övningar och delningsgrupper kommer vi att skala av och släppa sånt som inte servar oss längre. Vi kommer även att öppna upp för kraften att vara oss själva allt mer. När kärleken flödar i vårt inre kommer den att flöda även i våra yttre relationer.

Den här helgen tar oss på en djup resa till läkning av relationer. Vårt inre speglas av det yttre och många livsmönster styr oss från det undermedvetna. Under helgen kommer vi att medvetandegöra och släppa det vi är redo för så att det blir möjligt att hitta nya sätt att relatera i det yttre livet. Genom familjekonstellationer kommer vi att ta hand om relationer på själsnivå. Vi kommer även att se hur våra inre barn mår och lära hur vi kan ta hand om den här delen av oss själva som många gånger är den som ställer till det i vår relation med en partner.

I en trygg grupp kommer vi att belysa inre mönster och känna igen oss i varandras problematik, bli sedda och speglade. Kanske du har någon tanke eller känsla om dig själv som hindrar dig från att känna flyt i livet. Detta är ett tillfälle att lära om och läka ut för att kunna skapa lyckligare relationer och liv för oss själva. Vi kommer att varva djupa övningar med dans och lättsamhet.

 

Emma Dinmali Holmlund (Kursledare)

Emma Dinmali Holmlund gick Osho terapeut utbildning i Pune, Indien 2002 och utbildning i Familjekonstellationer 2003 och har sedan dess stöttat andra att befria sig själva från intrasslingar i sina familjesystem.


- Jag växte upp i en miljö som inte innehöll det jag behövde för att må bra. Jag hade depressioner redan som barn och hade ingen att dela mina existentiella frågor med. När jag var 17 år började jag meditera och det blev en del av en lång väg till att skala av och programmera om mig själv. Min omvärld och mina relationer fortsatte dock att spegla det jag växt upp kring långt in i vuxen ålder tills jag hittade de terapier som gjorde mig fri.


De verktyg som fungerat för mig själv lär jag ut och stödjer andra med. EFT tapping (Emotional Freedom Techniques) är ett av de kraftfulla verktyg jag använder för att lugna nervsystemet och för att bearbeta och kunna se minnen, tankar och känslor i ett nytt perspektiv. Läs mer här

Jerker JEM Fredriksson (Morgonmeditationer)

 

Jerker JEM Fredriksson kommer att leda våra morgon meditationer med inslag av qigong rörelser, för en uppfriskande lugn start på dagen. Jem har varit Dharmalärare sedan 2010 och Zen mästaren och fredsaktivisten Thich Nhat Hahn är hans lärare. Han är även utbildad i qigong. Läs gärna mer om Jem och Mindfulness retreaten han leder 28-31 oktober på Mundekulla här.


Praktiska detaljer

Kurskostnad
Kurskostnad: 1350 kr
Kostnad för kost och logi tillkommer, se nedan.


Kostnad för "kost och logi", för 2 dygn (betalas i receptionen vid ankomst)
Enkelrum med egen dusch/wc: 2300 kr
Enkelrum med gemensam dusch/wc: 2100 kr
Del i dubbelrum med egen dusch/wc: 1900 kr
Del i dubbelrum med gemensam dusch/wc: 1700 kr
Del i trebäddsrum med gemensam dusch/wc: 1600 kr
Sovalkov bakom draperi (inkl madrass, täcke och kudde): 1500 kr

I kosten ingår frukost, lunch, em fika och kvällsmat. Mundekulla serverar ekologisk, vegetarisk mat. Om du har specialkost eller allergier anger du det i formuläret när du anmäler dig.
 

Betalning och avbokning
Din plats till helgen garanteras när du har betalat kursavgiften på 1350 kr. Faktura kommer att skickas till den adress som du angivit i din anmälan. Vid återbud senast fyra veckor före helgen återbetalas hela avgiften minus 200 kr i administrationskostnad. Bokar du av senare än två veckor före starten får du stå för hela avgiften. Om du blir sjuk eller om vi måste ställa in pga få anmälningar eller ändrade rekommendationer gällande Covid19, återbetalas hela avgiften.

Information mat och boende

  • Mundekulla serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter.

  • Alla deltagare ska anmäla sig i receptionen vid ankomst.

  • Ta med lakan och handduk. Kan också hyras för 100 kr/set i receptionen.

  • Var och en städar sitt rum. Städning kan köpas för 200 kr per rum. För icke utförd slutstädning debiteras 400 kr.

  • Stearinljus får inte användas på rummen och husdjur får inte medfölja.

  • Gruppen hjälps åt med disk efter måltider (enstaka diskpass).

  • Tag gärna med kläder för skogs/naturvandringar.

Resa till Mundekulla

Klicka här för information om hur du tar dig till Mundekulla.

Samåkning

Välkommen att gå med i vår samåkningsgrupp på Facebook där du kan önska eller erbjuda skjuts till ett specifikt event på Mundekulla.

Mamma-barn3mindre.jpg

Datum & Tider

Datum 22 - 24 oktober 2021

Incheckning från kl 16.00

Middag fredag kl 18.00
Kursen inleds kl 19.30

Kursen avslutas kl 15.00 på söndagen.

Kontakt

För frågor om kursen: emmadinmali@gmail.com  
 

Emma Dinmali.jpg

Kursledare: Emma Dinmali Holmlund

IMG_9272_1 mindre.jpg

Morgonmeditationer: Jerker JEM Fredriksson
 

Relationer och kärlekens flöde -bild med citat2.jpg
bottom of page