Mundekulla swimming pond and tent spaces

Bokningsregler

Reglerna gäller för events som arrangeras av Mundekulla. För arrangemang som inte arrangeras av Mundekulla (Externa arrangörer) gäller de bokningsregler som arrangören i fråga hänvisar till – se respektive event.

Anmälningsavgift och avbokningsregler
Vi tar ut en bokningsavgift på 900 kr per person på våra egna evenemang, förutom för åldrarna 4 -14 år där avgiften är 600 kr (dock max 2000 kr per bokning/familj). Bokningsavgiften är en del av det som betalas in vid anmälan och är inte återbetalningsbar. Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom ovan nämnda bokningsavgift återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg. Om du inte har möjlighet att delta i den kurs du bokat, kan du överlåta din plats till en annan person enligt överenskommelse med Mundekulla. Kursen blir av under förutsättning att vi inte av någon anledning behöver ställa in. Om så, mot förmodan skulle vara fallet, meddelas detta senast en månad innan kursen och hela deltagaravgiften återbetalas. Ingen reseersättning utgår.

Bankgiro, swish och utlandsbetalning
Mundekullas Bankgiro: 5518-7074
Vid utlandsbetalning: IBAN= SE69 8000 0800 6900 3136 2932, BIC=SWEDSESS
Sparbanken Eken, Långasjö
Mundekulla swishnummer: 1235528880
Här följer lite allmän info som det är bra att du tar del av innan ankomst

Mat
Vi erbjuder klimatsmart, näringsrik, god och omsorgsfullt lagad vegetarisk mat! Meddela om du är allergisk eller inte tål gluten eller mjölkprodukter. Vi kan tyvärr inte tillgodose tillfälliga dieter.

Boende
Mundekulla har fräscha rum med sköna sängar och en del rum med egen dusch och toalett. Vid en del arrangemang erbjuds tält- och sovsalsmöjligheter. I sovsalen erhålls en madrass, filt och kudde. Ta med lakan/örngott samt handduk om du inte väljer att hyra detta på Mundekulla. Kostnad 150 kr per set.

Städning
Var och en städar sitt rum efter avslutad kurs. Tjänsten kan köpas på plats för 300 kr.  
På flertalet kurser hjälps vi åt med disk, cirka 20-30 minuter per person per dag.

Kläder
Medtag gärna mjuka sköna kläder, inneskor (vintertid) samt kläder för naturvandringar.

Funktionsnedsättning
En del lokaler ligger på andra våningen med trappuppgångar som används vid större kurser men ett flertal samlingsrum ligger på första plan och vi har en hiss till samlingssalen (Kreativum). Vi har fyra handikappanpassade toaletter.

Kvarglömda saker
Vi har ca 2000 gäster per år i Mundekulla och många saker glöms kvar i Mundekulla som vi sedan skickar ut. Det kostar 100 kr + portokostnaden för dessa utskick.

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dig dina husdjur till Mundekulla. Däremot finns ett hundhotell 7 km från Mundekulla

Internet
Wifi för gäster finns.

We love green