top of page
Mundekulla_hangmatta.jpg

Allmän information

Här följer lite allmän information som det är bra att du tar del av innan ankomst.

Mat
Vi serverar klimatsmart, näringsrik, god och omsorgsfullt lagad vegansk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan tyvärr inte tillgodose tillfälliga dieter.

Boende
Mundekulla har fräscha rum med sköna sängar och flera rum med egen dusch och toalett. Vid en del arrangemang erbjuds tält- och sovsalsmöjligheter. I sovsalen erhålls en madrass, filt och kudde. Tag med lakan/örngott samt handduk om du inte väljer att hyra detta på Mundekulla. Kostnad 150 kr per set.

Städning
Var och en städar sitt rum efter avslutad kurs. Tjänsten kan köpas på plats för 300 kr.  
På flertalet kurser hjälps vi åt med disk, cirka 20-30 minuter per person per dag.

Kläder
Medtag gärna mjuka sköna kläder, inneskor (vintertid) samt kläder för naturvandringar.

Tillgänglighet

Många samlingslokaler är belägna på bottenplan, inklusive restaurangen och det största samlingsrummet (Naturrum). En del lokaler ligger på andra våningen med trappuppgångar, men det finns en hiss till den största av dem (Kreativum). Vi har flera rullstolsanpassade toaletter och duschar. Om du har övriga frågor så kontakta oss gärna på info@mundekulla.se så berättar vi mer!


Kvarglömda saker
Det händer ofta att saker glöms kvar i Mundekulla. Om du glömt något kan vi skicka det till dig, men det innebär en del extra arbete, så vi debiterar en grundavgift på 100 kr + porto.

 

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dig dina husdjur till Mundekulla. Däremot finns ett hundhotell 7 km från Mundekulla.

Internet
Det finns Wifi för gäster.

 

 

We love green
bottom of page