loading...

Mundekulla Efterhäng, 12-14 aug 2018

"Häng kvar - Två extra dar"

"Sjung med på sommarens sista refräng - Välkommen på Mundekulla efterhäng"
Under efterhänget erbjuds det lite aktiviteter samt möjlighet att erbjuda workshop, yoga el sångstund för dig som vill. Det "fasta programmet" som erbjuds är Morgonsång/Meditation i Halmhuset, Morgonsamlingarna (Mundekulladans), Frigörande dans, Yoga med Mundekullateamet (vi som arbetar till vardags i Mundekulla) samt att Sacred Earth erbjuder workshops under de två dagarna. 
En del artister och workshopledare från festivalen kommer att "hänga kvar" i den sköna Mundekullamiljön och i övrigt är du välkommen att bada, basta, umgås, meditera, göra yoga, skogsvandra, hänga i cafét, mingla, nätverka, hälsa på hästarna, getterna och hönsen i hagarna. 
Vi hjälps även åt en en stund båda dagarna att snygga upp området efter festivalen.
För vuxna, ungdomar över 15 år (inga barnaktiviteter)


Smält intrycken efter årets festival...
Efterhänget är till för de som deltagit på årets festival i Mundekulla. Vi säljer inga biljetter separat till dessa två dagar utan det är bara biljettpass 'sön kväll-tis em' som erbjuds. Du är välkommen att bara vara med en del av tiden men priset är detsamma. 6 måltider samt campingplats ingår i "paketet" och du kan boka till rum, sovsal eller husbil/vagns plats.

 

- Medverkande "Efterhäng" -
Fler medverkande kommer att hänga kvar och syftet med denna extra dag är att det inte
ska vara fullt av aktiviteter utan en vila och tid för möten, naturvandringar och reflektion.

 

Sacred Earth (Australien) 
Medlemamrna i Sacred Earth stannar kvar på efterhänget och delar med sig av sin av bla yoga och vilar och tar det lugnt Kansek får vi även hör lite emr av deras musik "Sacred Earth” som är en Australiensk framgångssaga med fler än 250.000 sålda skivor. Sacred Earth's musik är en lisa för själen och inte minst en stor gåva till årets festival i Mundekulla som även erbjuder sin Europa Retreat i Mundekulla i månads skiftet aug/sep Läs mer

Peter Elmberg – Sångstund och Heartdance 
Peter startade Mundekulla Musikfestival tillsammans med Anne Solveig 1999 med intentionen att skapa en drogfri festival med lyssnande publik för artister som skriver egen musik.  
Under Efterhänget delar Peter bla med sig av sina Mindfulness Songs, samt leder Mundekulladanser (Heartdance) på morgonsamlingen.  Läs mer

Anne Solveig

Ann Sjöling  Frigörande dans
Ann är utbildad frigörande dans lärare av Anne Grundel (Frigörande dans akademin) och leder danspass under efterhänget. Från det lugna till det vilda - dansa fritt till härlig musik! Ann är en kär medarbetare som tog ett nytt kliv för några år sedan då hon flyttade från sitt invanda liv i Stockholm till ett nytt liv på landet där hon nu bor i den lilla byn Bredalycke, Mundekullas grannby och är Mundekullas föreståndare.

anders2

Berndt Elmberg - vandring
Berndt växte upp i Mundekullas grannby, Skallebo men flyttade hemifrån redan i unga år. Månaden innan han fyllde 60 år inköpte han gården 1998 i Mundekulla (efter Peters påtryckningar).
Lyssna till honom berätta om den unika resan med alla ekobygg projekt och Mundekulla som vuxit fram till att bli en av Sveriges främsta mötesplaster för hållbar och personlig utveckling i Sverige
Läs om Mundekullas ekoprofil 

Efterhängs biljett: 12-14 aug
(Sön kl 19:00 - tis kl 14:00)
-Begränsat antal platser-

Tältplats och mat ingår.
Vuxen, Ungdom över 15 år: 1500:-
Inga barnbiljetter säljes
Rumskostnad  tillkommer för den som vill och bokas via anmälningsformuläret  

Tältplats och mat ingår i entrépriset. Sovsal samt rum uthyres i Mundekulla och bokas i bokningsformuläret, först till kvarn.