Mundekulla Efterhäng, 12-14 aug 2018

"Häng kvar - En extra dag"

Nästa års "Efterhäng" äger rum 12-14 aug 2018. Mer info kommer
inom kort. Här nedanför kan du läsa om 2017 års "Efterhäng".

                                 


Nästa år firar Mundekullafestivalen 20 år, vi vill därmed smygstarta redan i år med att erbjuda ett "Efterhäng" för dig som vill smälta festivalupplevelsen och "hänga kvar" efter festivalen (sön-mån em).

"Sjung med på sommarens sista refräng - Välkommen på Mundekulla häng"

Det kommer inte att vara ett dagsprogram men det kommer att erbjudas lite aktiviteter samt möjlighet att erbjuda egna konserter och sångstunder för dig som vill. Det "fasta programmet" som erbjuds är Morgonsång/Meditation i Halmhuset, Morgonsamlingarna (Mundekulladans), Frigörande dans, Yoga med Mundekullateamet (vi som arbetar till vardags i Mundekulla).
En del artister och workshopledare från festivalen kommer att "hänga kvar" i den sköna Mundekullamiljön och i övrigt är du välkommen att bada, basta, umgås, meditera, göra yoga, skogsvandra, hänga i cafét, mingla, nätverka, hälsa på hästarna, getterna och hönsen i hagarna.

För dig som vill smälta intrycken från årets festival...
Denna extra dag är till för de som deltagit på årets festival i Mundekulla. Vi säljer inga dagsbiljetter utan det är bara biljettpass 'sön kväll-mån em' som erbjuds. Du är välkommen att bara vara med en del av tiden men priset är detsamma. Du kan antigen välja att boka alla 3 måltider i din biljett till reducerat matpris eller köpa de måltider som önskas i cafét och restaurangen på plats till ordinarie pris via ONLINE BOKNINGEN.
Möjlighet att bo i rum, sovsal och tält eller egen husbil/vagn.

 

- Medverkande under "Efterhänget" -
Fler medverkande kommer att hänga kvar och syftet med denna extra dag är att det itne ska vara fullt av aktiviteter utan en vila och tid för möten, naturvandringar och reflektion.
 

Peter Elmberg – Sångstund och Heartdance 
Peter startade Mundekulla Musikfestival tillsammans med Anne Solveig 1999 med intentionen att skapa en drogfri festival med lyssnande publik för artister som skriver egen musik.  
Under Efterhänget delar Peter bla med sig av sina Mindfulness Songs, samt leder Mundekulladanser (Heartdance) på morgonsamlingen.  Läs mer

Anne Solveig  – Sång och musik, meditation
Anne har de senaste 20 åren bjudit in en mängd kvinnor till till retreater, kvinnocirklar, kvinnoevent på Mundekulla. Anne välkomnar även till en Sång, musik, meditation och inspirationsstund. "Hennes uppskattade sånger som "A feeling of Joy," " I am beautiful" m.m. sjungs även på morgonsamlingen och skapar en fin känsla av glädje och samhörighet. I Galleri Anne Solveig kan du ta del av Annes målningar. Hon har även skrivit boken "kvinnocirkeln".  läs mer

Anne Solveig

Ann Sjöling  Frigörande dans
Ann är utbildad frigörande dans lärare av Anne Grundel (Frigörande dans akademin) och leder danspass under efterhänget. Från det lugna till det vilda - dansa fritt till härlig musik! Ann är en kär medarbetare som tog ett nytt kliv för några år sedan då hon flyttade från sitt invanda liv i Stockholm till ett nytt liv på landet där hon nu bor i den lilla byn Bredalycke, Mundekullas grannby och är Mundekullas föreståndare.

12717612_465339810331836_8596371794391221764_n

Sofia Hansson - Partner and Acro Yoga  
Sofia bor och verkar fn på Mundekulla och är både Yoga lärare, Sjukgymnast och massör. Hon erbjuder massage till den som önskar samt  yoga under efterhänget.
Hon har tidigare varit yogalärare på Hagabadet i Göteborg och hon erbjuder huvudsaklingen Medi yoga och Acro Yoga.

ladda ned

Lars Magnus Österberg - pianosongs
Lars-Magnus Österberg är pianist och klaviaturspelare från Göteborg och en av festivalens flitigast återkommande musiker. 
Lars-Magnus stannar kvar och delar med sig av sin musik samt spelar på morgonsamlingen.
Lars-Magnus spelar också till/medverkar också som kompmusiker åt andra atister som önskar spela.

anders2

Berndt Elmberg 
Berndt växte upp i Mundekullas grannby, Skallebo och flyttade hemifrån redan i unga år, men inköpte gården 1998 i Mundekulla (efter Peters påtryckningar). Lyssna till honom berätta om den unika resan med alla ekobygg projekt och Mundekulla som vuxit fram till att bli en av Sveriges främsta mötesplaster för hållbar och personlig utveckling.
Läs om Mundekullas ekoprofil 

Sacred Earth (Australien) –
Medlemamrna i Sacred Earth stannar kvar på efterhänget och delar med sig av sin av bla yoga och vilar och tar det lugnt Kansek får vi även hör lite emr av deras musik "Sacred Earth” som är en Australiensk framgångssaga med fler än 250.000 sålda skivor. Sacred Earth's musik är en lisa för själen och inte minst en stor gåva till årets festival i Mundekulla som även erbjuder sin Europa Retreat i Mundekulla i månads skiftet aug/sep Läs mer

Jan Eric

Jan Eric Ström - konserter
Jan Eric Ström är utan tvekan festivalens "mesta" artist som medverkat på flest festivaler och kompat flest musiker och skapat magi som berört Mundekulla publiken med sitt vackra gitarrspel om och om igen.
Jan Eric hänger kvar och bjuder in till finstämd musik.    

Efterhängs biljett: 13-14 aug
(Sön kl 19:00 - mån kl 16:00)
-Begränsat antal platser-

Vuxen, över 26 år:  795 SEK
Ungdom, 15-25 år: 620 SEK
Barn, 4-14 år: 420 SEK
Tältplats ingår. Rumskonstand  tllkommer för den som vill, som  bokas via anmälningsformuläret  

Tältplats ingår i entrépriset. Sovsal samt rum uthyres i Mundekulla och bokas i bokningsformuläret, först till kvarn.