-Mundekulla Jubileumsturné 2018-

En kväll med Peter Elmberg

"Musiken och Mundekulla"
Lyssna till Peter sjunga och berätta om hans engagemang för hållbarhet, kreativitet och mångfald med Mundekulla Retreatcenter som utgångspunkt (se turneprogram till höger).
Sedan 1997 har Peter Elmberg skrivit närmare 1000 sånger till musikaler, folk- och världsmusik, tonsatt fredsböner, Mindfulness songs, heartdance/Mundekulladanser, låtar om ekologi, samförstånd, om att möta sorg och känna glädje. Kvällen erbjuder även de uppskattade Mundekulladanserna.

"20 years of sustainability"
År 1997 bosatte sig Peter Elmberg i en eremitstuga i skogen i föräldrarnas hembygd. Han var då färdigutbildad beteendevetare med studier i bla indianhistoria i USA. Det indianska ordspråket "Tänk sju generationer framåt inför varje viktigt beslut" kom att prägla honom och lägga grunden till Mundekulla Retreatcenter. Våren 1998 inköptes den förfallna gården i den lilla byn Mundekulla. Tillsammans med sin pappa Berndt Elmberg och Anne Solveig har de under 20 års tid byggt upp en verksamhet med en tydlig ekologisk profil såväl byggnation, skogsvård, mat och integration. Idag är Mundekulla Retreatcenter ett av Sveriges största i sin genre med besökare såväl nationellt som internationellt. Peter kallar sig själv för Ekoprenör med målet att kombinera entreprenörskap med hållbarhet. Under 2018 firas Mundekulla under epitetet "20 years of sustainability".

Läs mer om Peter på www.peterelmberg.se
 

- Jubileumsturné 2018 -

12/5 Nackunga Community, Järna
13/5 Nia Center, Göteborg
14/5, Annes Hus, Göteborg
15/5 Enebackens Kraftkälla, Varberg
16/5 Ängelhoms Yoga Center
27/5 Röstånga
3/6 Gaia Center, Höör
1/7 Cafe Fountaine, Växjö
28/7 Brekille Gård

Maila info@mundekulla.se om du önskar arrangera ett event med Peter under våren/sommaren